עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

קצת באיחור שיניתי את כותרת הת'רד.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה השוואת, אף אחד אחר לא. בסה"כ הבאתי מאמר שמבקר את מדיניות אובמה, ועוסק בנושא הכי אקטואלי שיש. אתה החלטת לדבר על בוש.

פורסם

אנשים משווים ביניהם באופן תמידי.

רק ציינתי שבוש היה גרוע לישראל(אומנם לא באופן ישיר) לפחות כמו אובאמה, ועדיין מתייחסים אליהם בצורה שונה לגמרי, ומה לעשות זה קצת צבוע/מטופש, כמו המאמר שהבאת לפה.

פורסם

אז ברשותך, אני ימשיך עם הדברים המטופשים

866.jpg

פורסם

אכן דברים מטופשים ומצחיקים.

מאיפה?

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/679/531.html?hp=1&cat=404

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://www.israelhayom.co.il/article/261967

עוד תעמולה ימנית על אובמה.

לא מומלץ לאלו שמעדיפים להמשיך לעצום עינים כי הם נגד ביבי.

תהיתי.. האם בוז'י חושב שההסכם טוב לישראל? אם הוא מאמין שמדובר בהסכם מסוכן, וחשוב ביותר למונעו אפילו במחיר של עימות עם ממשל ואובמה, ממשל שלא מענין אותו הצרכים הבסיסים ביותר של מדינת ישראל, אז מדוע שלא יצטרף לנתניהו בהתנגדות בארה"ב ויציגו חזית ישראלית מאוחדת נגד ההסכם? הזמינו אותו. ואני בטוח שזה גם יגרום להסכם להתנפץ לרסיסים.

אבל מצד שני, ממש לא מזמן הוא אמר שהוא סומך על אובמה, ולא הביע התנגדות להסכם הזה.

אתם בעד ההסכם של אובמה עם אירן שלפי כל הסימנים עומד להיחתם אם לא יעצר איכשהו, או אתם נגדו?

אם אתם נגדו וחושבים שזה נושא קריטי לקיומה לטווח ארוך של מדינת ישראל, מה אתם חושבים שצריך לעשות בנקודה הזו כדי לעוצרו ואיך המפלגה שלכם מקדמת את זה?

ושאלה נוספת למצביעי המפלגה לציונות חדשה. :P

האם אתם חושבים שראוי שהרצוג יפסיק לשתוק ויחווה את דעתו, יגיד אם הוא מתנגד או תומך בהסכם, ואם הוא מבסס דעה זו על משהו מעבר ל-"אני סומך על אובמה"?

פורסם

בוודאי. הוא מבסס את דעתו זו על חוות הדעת המקצועית של מאיר דגן, שעוד לפני שנתיים אמר שבעניין הזה צריך לסמוך על אובאמה.

פורסם

מעניין אותי לדעת מה המצביעים של המפלגה הזו חושבים. היא הרי מתיימרת להחליף את השלטון, אז אם הנושא הזה חיוני לדעתם, איך הם מסתפקים רק ב"אני סומך על אובמה", אשר בהינתן החוסר בהצהרה אחרת, משמעו שבוז'י בעד ההסכם הזה.

פורסם

אתם צודקים, מה שאנחנו באמת צריכים זה שביבי ידבר עוד, אולי אפילו יצייר איזה משהו על בריסטול בשביל להעביר את המסר. רק ככה ביבי יעצור את תוכנית הגרעין האיראנית.

הוא כבר הוכיח שהוא יודע לעצור את איראן, לא?

פורסם

אמרתם או חשבתם כי סמכתם על בכיר מערכת הביטחון דגן (ועל אחרים) שאמר בשנים האחרונות תנו צ'אנס למו"ם עם אירן, כי אני סומך על אובמה ומאמין בו. אז עכשיו המינימום של המינימום שתגידו אם אתם בעד או נגד ההסכם, והאם לדעתכם זהו עניין שחיוני לעתידה של מדינת ישראל, וראוי שהרצוג יאמר את דעתו בעניין.

אבל כמובן שעדיף לתקוף את ביבי ולהתחמק ממתן תשובה.

פורסם

קשה לך להודות בכך שאין לך תשובה לשאלה שרוג'ר שאל, נכון? אתה ממשיך לבקר את התנהלותו של ביבי בעניין, אבל מסרב לומר במה לדעתך אלו שתצביע עבורם יהיו עדיפים.

פורסם

נראה לי שיש קונצנזוס שההסכם לא טוב לישראל.

זה לא אומר שהמהלך של נתניהו הוא המהלך הנכון, ובכל מקרה הוא ייבחן במבחן התוצאה - מבחן בו הוא נכשל בינתיים כישלון חרוץ.

פורסם

תודה.

אתה חושב שההסכם מספיק מסוכן בכדי שהרצוג לפחות יאמר את דעתו בעניין? ומה אתה מבין ממה שאמר בינתיים?

פורסם

Talking is cheap

מה עוזרים ביבי ושאר הגמדים שלו כשהם ממשיכים לברבר בערוץ 2 על הגרעין?

איך זה מקדם את המטרות של ישראל?

פורסם

ואתה עדיין לא עונה על השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים