עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם
ולמה לעצור את ביבי אחרי שהוא עצר את הפצצה האירנית כל כך ביעילות בשנים האחרונות? :)

כי הוא מנסה או לפחות מראה רצון לנסות?

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מבסס את ההנחה שלך שביבי יכול לעצור אותה על סמך זה שהוא מתבטא הרבה בנושא.

אתה מתעלם מכך שהוא 8 שנים מתבטא בנושא, וגם שהאמין שצריך לתקוף לא נקף אצבע.

אתה מתעלם מכך שהוא נכשל בטיפול בבעיות קטנות הרבה יותר.

מצד שני אתה מתעלם ממועמד אחר רק בגלל שהוא לא מתבטא בנושא, למרות שברור שבבסיס הוא חולק בדיוק את אותן חששות כמו זה שמתבטא בלי סוף בנושא.

אני לא יכול להתווכח איתך על הבחירה שלך. על תדמית הבטחון של ביבי אני כן יכול, כי היא תמדית בלי כיסוי.

פורסם

רוג'ר

אם היו מביאים פה מאמר של גדעון לוי היית לוקח אותו ברצינות/קורא אותו בכלל? אותו כנ"ל רק הפוך לכתבה שאתה הבאת.

נערך על-ידי omrij

פורסם
כי הוא מנסה או לפחות מראה רצון לנסות?

זה מנחם אותך שראש ממשלה "לפחות מנסה" כבר לא מעט שנים ולא מתקדם במיל'?

פורסם

מצחיק אותי שאומרים את הדברים האלה על אובאמה מצד אחד, ומצד שני מהללים את בוש.

אותו בוש שכל מהלך אסטרטגי שלו באזורנו היה אסון. אותו בוש שחיסל את סדאם ועיראק, חיזק את איראן, וביזבז זמן, כסף ואנרגיות על מלחמה מול אנשים שחיים במערות. במקום להשקיע את האנרגיה והכוח הצבאי שלו בחיסול שאיפותיה של איראן.

אז כן, הוא דיבר עלינו יפה, והיה ביחסים מצויינים עם שרון ואולמרט. עדיין הביא יותר נזק מתועלת.

פורסם

קראתי המון מאמרים של גדעון לוי. חשוב לדעת מה כותב אחד האחראים לדה לגיטימציה של מדינת ישראל.

אתה תמיד קורא רק את מי שאתה מסכים איתו ?

פורסם

אני לא קורא כתבות תעמולה במסווה של עיתונאות, לא משמאל ולא מימין.

פורסם

פארקש, בוש בשלטון כרגע או אובמה?

אם איזה חלק מדבריו של לורד אתה לא מסכים ?

פורסם
זה מנחם אותך שראש ממשלה "לפחות מנסה" כבר לא מעט שנים ולא מתקדם במיל'?

א. התקדמויות מתחת לפני השטח יש. אוחזי ה"מוות הטבעי" בקרב מהנדסי הגרעין האיראניים גבוה פי וכמה וכמה משאר האוכלוסיה.

ב. אם האלטרנטיבה היא לא לנסות ככל (או לפחות לא להראות רצון כלל) אז כן, זה מנחם אותי.

פורסם

כל אחד מהם גרוע בדרכו שלו.

על אובאמה אני יכול להגיד שהוא חושב, אבל חושב לא נכון.

על בוש אני יכול להגיד שהוא לא חושב, וגם פועל לא נכון.

מאיפה לך הביטחון שבוש היה תוקף באיראן? בוש לא רצה להתעסק עם הכור בסוריה אז לך תידע מה היה עובר לו בראש. זו הבעיה איתו הראש לא חלק מתהליך קבלת ההחלטות.

אתה מזלזל באובאמה, אבל שים לב שכשהוא רצה לרסק את רוסיה הוא עשה את זה בלחיצת כפתור ובלי לירות כדור אחד. למרות כל הדיבורים על כך שפוטין הגבר הראה לו מה זה, פוטין יצא קטן.

אני לא יכול להגיד שאני מסכים איתו על מה שהוא מנסה לעשות עכשיו. אני רק מקווה שהוא יבין שהוא טועה, או שההסכם לא יצא לפועל.

ag43 התקדמויות מתחת לפני השטח היו מתקיימות כנראה גם אם מישהו אחר היה בתפקיד. היה גם בתקופת אולמרט אז מה?

כשזה מגיע להחלטה משמעותית קולו של ביבי פתאום לא נשמע.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

מה שמטריד באובמה זה שנראה שהוא עסוק כרגע יותר בלרצות את האויבים שלו מאשר לדאוג לידידותיו.

פורסם
א. התקדמויות מתחת לפני השטח יש. אוחזי ה"מוות הטבעי" בקרב מהנדסי הגרעין האיראניים גבוה פי וכמה וכמה משאר האוכלוסיה.

ב. אם האלטרנטיבה היא לא לנסות ככל (או לפחות לא להראות רצון כלל) אז כן, זה מנחם אותי.

ידלין התבטא בנושא רק לפני כמה ימים

"את איראן עוצרים במעשים ולא בנאומים בקונגרס. לישראל יש תכנית צבאית לפגוע באיום האיראני וצריך להפעיל אותה"

הוא מועמד המחנה הציוני לתפקיד שר הבטחון.

פורסם

דוגמה קלאסית של שמאל הזוי.

רק אחד כזה בכלל מסוגל להשוות בין בוש (על טעויותיו) עם הנשיא הגרוע מאז ומעולם לישראל, והגרוע ביותר לדעת אזרחי ארה"ב מאז מלחמת העולם השניה, לפי סקר.

פורסם
מה שמטריד באובמה זה שנראה שהוא עסוק כרגע יותר בלרצות את האויבים שלו מאשר לדאוג לידידותיו.

צודק, לפחות ככה זה נראה. לא יודע מה עובר לו בראש שהוא חושב. מה שכן אני יכול להגיד שהוא חושב גם אם בצורה מוטעית לחלוטין.

בוש לא חשב. המהלכים שלו היו פשוט נוראיים למדינת ישראל.

Roger אני השוותי בין השניים כי אנשים מציינים את בוש כנשיא נפלא לישראל ואת אובאמה כגרוע.

אז כן אובאמה גרוע לישראל, אבל בוש עשה נזק משמעותי יותר למרות שהוא מצטייר כנשיא טוב לישראל.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

ושוב, מה הקשר בין העבר הרחוק (בוש) לבין מה שקורה עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים