עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

ואני אומר ששתי התשובות נכונות.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עימות טלוויזיוני - היום ב-20:45 בערוץ 2.

פורסם

זה הולך להיות גם באינטרנט?

פורסם

אני מניח שאפשר למצוא streaming של ערוץ 2... אני לפחות מתכוון לצפות דרך Kodi (אין לי כבלים).

פורסם

העלו את זה דרך רוטר .

שנייה אני מעלה קישור .

- - - תגובה אוחדה: - - -

תיקון . דרך מאקו :

פה .

עכשיו , תן לי תודה .

פורסם

אומנם עברו כמה ימים, אבל אני לא מבין איך לא הזכרנו את הציטוט ה"גאוני"(או שהזכירו ופיספסתי):

"כשאנחנו מדברים על מחירי הדיור, על יוקר המחייה, אני לרגע לא שוכח את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר שאנחנו עומדים בפניו, לחיים שלנו, כאזרחי ישראל, כמדינה – זה האיום של התחמשות איראן בנשק גרעיני עם מטרה מוצהרת להשמיד אותנו".

ואני שואל איך הבוחרים של ביבי מוכנים לבחור באדם שמזלזל בהם בצורה כזו בוטה.

לא ידעתי אם לבכות או לצחוק כשקראתי את זה.

פורסם

תשמע, כל עוד הבחירה היא בינו לבין מר "אה, המוסלמי מטהרן מאיים להשמיד אותנו? טוב, אני אתעלם ממנו לחלוטין ואשאיר זאת לטיפולו המסור של הלקקן החצי-מוסלמי מהבית הלבן - אבל אני מבטיח לעשות הוקוס פוקוס ולהוריד את מחירי הדיור! אה, ואני מבקש מהציבור לשכוח לחלוטין ביום הבחירות שהתחייבתי לתת את השלטון בחצי מהקנדנציה לאיזה אחת שעברה 4 מפלגות תוך עשור, החריבה לחלוטין אחת מהן בהשאירה אותה עם חובות כבדים, ובבחירות האחרונות זכתה לפחות מ5% מהקולות", הבחירה שלי ברורה.

פורסם

זו דעתך vic אין לי מה להתווכח בנושא. לפחות אני מקבל את הרושם שאתה מבין מי הטיפוס שאתה בוחר בו.

אני בניגוד אליך לא חושב שהאלטרנטיבה תתפקד פחות טוב או תמכור את המדינה. אני חושב שהגיע הזמן לשינוי בהנהגה, כל מערכת צריכה שינוי מדי פעם במיוחד שבראשה עומד האדם הזה שמזלזל בכולנו בצורה כזו בוטה ובלי שום בושה. אני מרגיש שהאנשים שם בשלטון קיבלו תחושת בטחון חזקה מדי. הם לא חוששים למשרתם, וזה המצב הכי גרוע שיכול להיות.

פורסם

בשום בחירות עד היום לא הצבעתי ליכוד, אגב. סתם, שתדע. זה גם לא שאינני מודע למגרעות של ביבי (הגם שאני סמוך ובטוח שהמגרעות הללו עוברות הגזמה רצינית בתקשורת). אני פשוט נוטה להסכים עמו בעניין הספציפי הזה: כל מה שמעסיק את החדשות (ואת רוב הציבור) בימים אלו, יהיה חשוב כקליפת השום אם איראן תממש את תוכניתה. אולי הוא יצליח להתמודד עם האיום הזה, אולי לא, אבל המועמד האלטרנטיבי בא ואומר בגלוי שהוא לא הולך להקדיש לכך כל מחשבה. בוז'י, מבחינתי, משול לקבלן שיפוצים שמנסה לזכות בחוזה מול הלקוח בהבטיחו קרמיקה טובה יותר מהמתחרה (הבטחה שכלל לא ברור האם יש לה כיסוי, בינתיים), בעודו צוחק עליו על זה שהוא, המתחרה, אומר שלפני שדנים בקרמיקה צריך לבדוק האם יסודות הבניין בכלל יעמדו בשיפוץ.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עם נקודה אחת בדבריך אני בכל זאת מסכים: אכן, העדר חשש (או בושה) בצמרת השלטון היא בעיה. חבל לי רק שאינך רואה שדברים אלה תקפים לא רק למי שמאייש את תפקיד ראש הממשלה, אלא גם למתמודדים על תפקיד זה. במצב נורמאלי, מישהו ששתק בחקירת משטרה ומישהי שהחריבה לחלוטין מפלגה שהיתה אחת הגדולות בארץ, שמייצגים יחדיו מפלגה שתמכה וממשיכה לתמוך בוועדים המושחתים ביותר ובמוסד שזוכה לתמיכה ציבורית נמוכה במיוחד (מערכת המשפט) ואף מבטיחה לחזקם, לא היו מעיזים להתמודד. אתה חושב שהם חוששים יותר מדי? שהם מתביישים במשהו? אתה באמת חושב שאלה האנשים שיביאו "פוליטיקה חדשה"?

פורסם
אומנם עברו כמה ימים, אבל אני לא מבין איך לא הזכרנו את הציטוט ה"גאוני"(או שהזכירו ופיספסתי):

"כשאנחנו מדברים על מחירי הדיור, על יוקר המחייה, אני לרגע לא שוכח את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר שאנחנו עומדים בפניו, לחיים שלנו, כאזרחי ישראל, כמדינה – זה האיום של התחמשות איראן בנשק גרעיני עם מטרה מוצהרת להשמיד אותנו".

ואני שואל איך הבוחרים של ביבי מוכנים לבחור באדם שמזלזל בהם בצורה כזו בוטה.

לא ידעתי אם לבכות או לצחוק כשקראתי את זה.

עצוב לראות שיש אנשים שלא מבינים את ההבדל בין קיומי לחיוני.

פורסם

עצוב שיש כאן 3-4 גולשים שמשוכנעים שהשמש זורחת להם מהתחת ושכל השאר מטומטמים.

יש לי בשורה עבורכם: למרות הסגנון המתנשא והאליטיסטי, אתם לא יודעים ולא מבינים יותר מאחרים בענייני בטחון, יחסי חוץ, כלכלה או פוליטיקה. אתם לא מנהיגים דגולים ולא גנרלים, אלא סתם עוד טוקבקיסטים רעשנים - בדיוק כמו כל האחרים.

פורסם

למקרה שהתגובה המבריקה שלך מופנית אלי - אם יש לך טיעון אתה מוזמן להעלות אותו. תגובות גנריות לא מוסיפות לך כבוד.

פורסם

עצוב לראות שיש אנשים שאוכלים את הלוקשים של נתניהו.

בכל נושא, בכל זמן, בכל סיטואציה זו התשובה שלו "איראן". מזכיר קצת את הכריש של המוסד. בכל דבר האיום האיראני נכנס.

כנראה שנתניהו לא מסוגל לעשות שום דבר חוץ מלטפל באיראן, אבל רגע גם את זה הוא לא עשה, אז מה הוא עשה?

גם הוא כנראה לא מבין כלום:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631479,00.html

אני לא מביא ציטוטים של אנשים אחרים יוצאי מערכת הבטחון. אני חושב שעל דגן יש סוג של קנוצנזוס.

קיומי? ממש בדיחה, שקודם יטפל בחיזבאללה וחמאס.

פורסם

תשמע, רק לפני שבועיים היה שם מאמר מאת אחד מראשי המוסד הקודמים, שטוען בלהט שעל ישראל לאמץ את היוזמה הסעודית ולהחזיר את הגולן לדעאש. יש התבטאויות שגורמות לי לחשוב ששמאלנות היא באמת מחלת נפש, שאף אחד ללא קשר לידע או אינטיליגנציה חסין ממנה.

עם זאת, תשים לב לכך שעמדתו של דגן שונה לחלוטין בעניין הזה מעמדתו של בוז'י לו אתה הולך להצביע: דגן תומך לחלוטין בהשקפה לפיה איראן היא סכנה קיומית, הוא פשוט טוען שנתניהו עושה יותר נזק מתועלת. בוז'י, לעומתו, מעדיף להתעלם ממנה לחלוטין. קשה לי גם שלא לשים לב לכך שהניתוח של דגן אינו מגיע מתחום מומחיותו בעסקי הביון, אלא מתבסס על ניתוח פוליטי - בשערו את המניעים של המעשים שנעשו ואת המעשים שייעשו בשם מניעים כאלו ואחרים. במה דעתו טובה יותר מדעתו של ביבי? האם מר דגן, המוסדניק הדגול, טוען שבעצם שהיחסים עם הממשל הנוכחי של ארה"ב היו מצויינים עד שבא ביבי וקילקל אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים