פורסם 2015 ביולי 2210 שנים קקדו עדכנת בעבר כשיצא מ 95 ל- 98?מה עם 98 ל- 2000?ומ 2000 ל xp?ואולי מ xp לויסטה?היו שינויים בין כל אלה?יש שינויים מהותיים בין אם זה מאחורי הקלעים או בממשק (וכן יש שינויים גם אם לא משני סדרי עולם) כמו שהיה בין המערכות שציינתי. אם אתה חושב שאין שינויים אז אל תשדרג. נקודה. חלאס לחפור. אף אחד לא מכריח אותך, אף אחד לא מחזיק לך אקדח בראש ואומר תשדרג!
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים קקדו דובר כאן על רשיון חוקי לא על התקנה. הפואנטה הייתה איך לנצל את המבצע בשביל הרישיון.
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים ^^^^^איזה מזל, למרות שאני מביט מידי פעם לאחור. ומאיפה לך שאני מדבר / דואג לעצמי ? אולי גם אחרים יחוו בעיות כאלו ואחרות בלי שום ערך מוסף מבחינתם רק בגלל שהלכו עם העדר ? מה, אסור להזהיר ? אתה אמיתי? הטרול הזה התלונן על ההודעה שלי בעמוד הקודם, שהייתה די עניינית (מאיפה להוריד ISO של הגרסה האחרונה ביותר), ועכשיו הוא סתם מספים שטויות. הפורום הזה מתדרדר מרגע לרגע. לנושא אחר. בדקתי כרגע את האפשרות החדשה של סטרימינג מקונסולה למערכת ההפעלה. מה אני אגיד לכם.. אכזבה גדולה. או שהתקשורת נתקעת או שזה תוקע לי את כל מערכת ההפעלה. אין אפילו 10 שניות שהתמונה רצה חלק, אפילו כשאני משנה Encoding מ-High ל-Medium. (סטרימינג מ-shield/steam עובדים אצלי מצויין בכל הרשת הביתית). נערך 2015 ביולי 2210 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים אני מניח שיהיו עוד שינוייים בזה. זה לא משהו שהוסיפו באחד מהבילדים האחרונים?אבל בכל מקרה אני לא רואה בזה שום ייתרון. אם כבר היו עושים הפוך - סטרים מהמחשב אל הקונסולה. אז היה אפשר כבר לדבר
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים אני מניח שיהיו עוד שינוייים בזה. זה לא משהו שהוסיפו באחד מהבילדים האחרונים?אבל בכל מקרה אני לא רואה בזה שום ייתרון. אם כבר היו עושים הפוך - סטרים מהמחשב אל הקונסולה. אז היה אפשר כבר לדברהאמת שהם התחילו לבדוק את זה (לפחות בצד הרשת) כבר לפני כחודש או חודשיים. עכשיו אין הרבה מה לתקן כי עוד שבוע המערכת אמורה לצאת. אני מבין פה ושם כמה תקיעות, אבל זה תוקע לא רק את התוכנה, אלא את כל מערכת ההפעלה לעתים.
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים נהניתי ממסך ההגדרות החדש, אם כי אני לא מבין למה לא סיימו את ההגירה מלוח הבקרה סופית, דבר שלדעתי היה צריך להתבצע כבר עם המעבר לווינדוס 8. בנוסף, העלימו לי את ההגדרה של "הצג סמלים על שולחן העבודה" (מחשב, קבצי משתמש וכו') שזה קצת מעצבן.תוספת ההגדרה של הצגת ישום בשורת המשימות של המסך עליו הוא פתוח [בריבוי מסכים] ממש נחמדה (אם כי יתכן ואני מספס וזה כבר היה קיים).
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים ההגדרה קיימ. ראיתי אותה לפני כמה ימים. אולי בתפריט הימני על שולחן העבודה? גוגל בוודאות ימצא לך את הפתרון
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים קטע. הם הסירו את הקישור להגדרה. כלומר, בחלון "התאמה אישית", היכן שניתן להגדיר את ערכות הנושא, הקישור נעלם מסרגל הצד הימני. ניתן למצוא את ההגדרה רק בחיפוש המילה "סמלים" בלוח הבקרה".אגב, האפשרות של "קבל עדכונים ממחשבים אחרים ברשת המקומית" גאונית. לא שזה מועיל משהו למשתמש, אבל מבחינתם זה רעיון לא רע. נערך 2015 ביולי 2210 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים איך הם מוודאים שזה לא ישמש לצרכי פריצה? חותמים את החבילות, כנראה?עדכון בנוגע לרשיון החינמי:כנראה שמי שלא הספיק להוריד ממייקרוסופט עצמם ולהצטרף ל Insider פספס את הרכבת. למרות שהצלחתי לאקטב פעם אחת (לא בצורה חוקית במיוחד) כרגע בלתי אפשרי להצטרף לחשבון Insider גם מתוך הגדרות Windows Update (מהאתר כבר בלתי אפשרי מזמן).כלומר, כנראה שמי שלא הספיק לשייך חשבון מייקרוסופט לרישיון Insider לא יוכל לעשות זאת יותר. נערך 2015 ביולי 2210 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים באג נוסף ומעצבן. החיפוש בתפריט ההתחל הפסיק לעבוד. רק פתיחה של משתמש חדש פתרה את הבעיה.
פורסם 2015 ביולי 2810 שנים נראה כאילו אתה הכי מתרגש פה נראה איך יהיה בשחרור. אני אשדרג כנראה בסופ״ש, הגיע הזמן לשבת ולפרמט את המחשב...
פורסם 2015 ביולי 2810 שנים אני מקווה שלא יהיה סיפור להתקין התקנה נקייה, כמו בשדרוגים הקודמים. נערך 2015 ביולי 2810 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2015 ביולי 2810 שנים אני מחכה שבוע שבועיים לפחות לראות איך כל התהליך עובד כי אני רוצה ישר התקנה נקייה ללא שדרוג אם זה אפשרי בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.