עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

קקדו עדכנת בעבר כשיצא מ 95 ל- 98?

מה עם 98 ל- 2000?

ומ 2000 ל xp?

ואולי מ xp לויסטה?

היו שינויים בין כל אלה?

יש שינויים מהותיים בין אם זה מאחורי הקלעים או בממשק (וכן יש שינויים גם אם לא משני סדרי עולם) כמו שהיה בין המערכות שציינתי.

אם אתה חושב שאין שינויים אז אל תשדרג. נקודה. חלאס לחפור. אף אחד לא מכריח אותך, אף אחד לא מחזיק לך אקדח בראש ואומר תשדרג!

• תגובות 693
  • צפיות 201.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה משתמש במילה "להזהיר"

כאילו לשדרג ל10 זו טעות

פורסם

קקדו דובר כאן על רשיון חוקי לא על התקנה. הפואנטה הייתה איך לנצל את המבצע בשביל הרישיון.

פורסם
^^^^^

איזה מזל, למרות שאני מביט מידי פעם לאחור. :kopfpatsch:

ומאיפה לך שאני מדבר / דואג לעצמי ?

אולי גם אחרים יחוו בעיות כאלו ואחרות בלי שום ערך מוסף מבחינתם

רק בגלל שהלכו עם העדר ?

מה, אסור להזהיר ?

אתה אמיתי? הטרול הזה התלונן על ההודעה שלי בעמוד הקודם, שהייתה די עניינית (מאיפה להוריד ISO של הגרסה האחרונה ביותר), ועכשיו הוא סתם מספים שטויות.

הפורום הזה מתדרדר מרגע לרגע.

לנושא אחר.

בדקתי כרגע את האפשרות החדשה של סטרימינג מקונסולה למערכת ההפעלה.

מה אני אגיד לכם.. אכזבה גדולה. או שהתקשורת נתקעת או שזה תוקע לי את כל מערכת ההפעלה. אין אפילו 10 שניות שהתמונה רצה חלק, אפילו כשאני משנה Encoding מ-High ל-Medium.

(סטרימינג מ-shield/steam עובדים אצלי מצויין בכל הרשת הביתית).

נערך על-ידי Zeev86

פורסם

אני מניח שיהיו עוד שינוייים בזה. זה לא משהו שהוסיפו באחד מהבילדים האחרונים?

אבל בכל מקרה אני לא רואה בזה שום ייתרון. אם כבר היו עושים הפוך - סטרים מהמחשב אל הקונסולה. אז היה אפשר כבר לדבר

פורסם
אני מניח שיהיו עוד שינוייים בזה. זה לא משהו שהוסיפו באחד מהבילדים האחרונים?

אבל בכל מקרה אני לא רואה בזה שום ייתרון. אם כבר היו עושים הפוך - סטרים מהמחשב אל הקונסולה. אז היה אפשר כבר לדבר

האמת שהם התחילו לבדוק את זה (לפחות בצד הרשת) כבר לפני כחודש או חודשיים. עכשיו אין הרבה מה לתקן כי עוד שבוע המערכת אמורה לצאת. אני מבין פה ושם כמה תקיעות, אבל זה תוקע לא רק את התוכנה, אלא את כל מערכת ההפעלה לעתים.

פורסם

נהניתי ממסך ההגדרות החדש, אם כי אני לא מבין למה לא סיימו את ההגירה מלוח הבקרה סופית, דבר שלדעתי היה צריך להתבצע כבר עם המעבר לווינדוס 8.

בנוסף, העלימו לי את ההגדרה של "הצג סמלים על שולחן העבודה" (מחשב, קבצי משתמש וכו') שזה קצת מעצבן.

תוספת ההגדרה של הצגת ישום בשורת המשימות של המסך עליו הוא פתוח [בריבוי מסכים] ממש נחמדה (אם כי יתכן ואני מספס וזה כבר היה קיים).

פורסם

ההגדרה קיימ. ראיתי אותה לפני כמה ימים. אולי בתפריט הימני על שולחן העבודה? גוגל בוודאות ימצא לך את הפתרון

פורסם

קטע.

הם הסירו את הקישור להגדרה. כלומר, בחלון "התאמה אישית", היכן שניתן להגדיר את ערכות הנושא, הקישור נעלם מסרגל הצד הימני.

ניתן למצוא את ההגדרה רק בחיפוש המילה "סמלים" בלוח הבקרה".

אגב, האפשרות של "קבל עדכונים ממחשבים אחרים ברשת המקומית" גאונית. לא שזה מועיל משהו למשתמש, אבל מבחינתם זה רעיון לא רע.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

^ מועיל מאוד לרשתות שמחוברות לעיתים רחוקות לאינטרנט לצרכי עדכון.

פורסם

איך הם מוודאים שזה לא ישמש לצרכי פריצה? חותמים את החבילות, כנראה?

עדכון בנוגע לרשיון החינמי:

כנראה שמי שלא הספיק להוריד ממייקרוסופט עצמם ולהצטרף ל Insider פספס את הרכבת.

למרות שהצלחתי לאקטב פעם אחת (לא בצורה חוקית במיוחד) כרגע בלתי אפשרי להצטרף לחשבון Insider גם מתוך הגדרות Windows Update (מהאתר כבר בלתי אפשרי מזמן).

כלומר, כנראה שמי שלא הספיק לשייך חשבון מייקרוסופט לרישיון Insider לא יוכל לעשות זאת יותר.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

באג נוסף ומעצבן.

החיפוש בתפריט ההתחל הפסיק לעבוד. רק פתיחה של משתמש חדש פתרה את הבעיה.

פורסם

נראה כאילו אתה הכי מתרגש פה ;)

נראה איך יהיה בשחרור. אני אשדרג כנראה בסופ״ש, הגיע הזמן לשבת ולפרמט את המחשב...

פורסם

אני מקווה שלא יהיה סיפור להתקין התקנה נקייה, כמו בשדרוגים הקודמים.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

אני מחכה שבוע שבועיים לפחות לראות איך כל התהליך עובד כי אני רוצה ישר התקנה נקייה ללא שדרוג אם זה אפשרי בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים