עבור לתוכן

האם כדאי לחכות לr9 390x של AMD או לקנות GTX 970?

Featured Replies

פורסם

מבחינת DX12, לא הייתי משדרג מעבד עד שיצאו משחקים שמנצלים אותו.

אמור לנצל טוב יותר מעבדים מרובי ליבות ולתת לכ. מסך מיצוי פוטנציאל עיבוד מלא (שחרור bottleneck של CPU במערכות לא מאוזנות).

2K זה דור ביניים (מפתה) עד ש 4K יכנס למיינסטרים, לאלו שלא יכולים לחכות. לא חושב שהוא הולך להיות נפוץ במיוחד ולתפוס נתח שוק עיקרי כמו FHD.

טוב תעשה AMD אם תפרוץ לפני Nvidia לעולם ה 4K עם כרטיס יחיד שהוא לא High-End. בלי דורות ביניים שמטפלים טוב ב 2K אבל לא לגמרי שם עם 4K.

זו הנישה העיקרית שהגיימרים מחכים שימלאו אותה.

מי שיעלה על הגל עם 4K מבטיח לעצמו "שקט תעשייתי" לשנים (5) הקרובות.

• תגובות 35
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ע"פ כל הדיווחים הם לא יוציאו משהו לפני אפריל, גם זה לא ברור מה. זה לא אומר שום דבר מתי זה כן יצא חוץ מזה שזה לא ב-3 החודשים הקרובים.

http://www.techpowerup.com/209135/amd-to-launch-new-gpus-and-apus-only-after-march-ceo.html

צריך להיות עשיר מופלג כדי להצדיק מערכת 4K שתתמודד כראוי עם הכותרים החדשים בזמננו. קצב התיישנות החומרה ברזולוציה הזו הוא מהיר ויעשה רק מהיר יותר בשנתיים הקרובות.

לדעתי זה לפריקים עשירים בלבד. תחסכו לעצמכם את הכסף ואת הבאסה. חכו שנה לפחות ל 4K.

תודה, בזכותך ובזכות gtrippleg החלטתי להפסיק עם ההמתנה האינסופית וללכת סוף סוף על G1 980 ומסך ASUS ROG PG278Q. "רק" 1440p, אבל על פי הביקורות נראה טוב. לפי כל מה שקראתי, ה-G-Sync אמור להיות מצויין ולאפשר למשחקים לעבוד עדיין באופן זורם גם ב-30-40 פריימים, שלפי מה שהבנתי, זה יהיה המצב מבחינתי במשחקים מתקדמים. ליתר ביטחון, גם קניתי לוח אם עם הכנה ל-SLI, ככה שבמידה ויגיעו משחקים תובעניים יותר בהמשך אני אוכל להתמודד איתם בעזרת עוד 980 בהמשך הדרך.

פורסם

זו חתיכת תסבוכת מעניינת. מקווה שבשבוע הקרוב תצא בדיקה רשמית שמראה את התופעה, שתאפשר לכמת את ה"מיקרו-קרטועים". כרגע יש שטפון של בדיקות סרטונים ושאר בנצ'ים שמראים תמונה לא עקבית אבל אין ספק שיש משהו. כמה זה משמעותי- גם זה תלוי מערכת, משחק, הגדרות ועוד. ממה שאני ראיתי, רק במצבים שאנשים לקחו משחק עד הקצה - 1440 עם 8MSAA או 4K עם 2MSAA ראו בעיות (בחלקם קרטועים, בחלקם חוסר ניצול של כל 4GB זיכרון). 970 לא מיועד להגדרות כאלו בכל מקרה, אולי רלוונטי ל SLI.

אם FHD זו הרזולוציה אצלך פחות הייתי דואג אבל אלה אם יש לך הצעה ממש טובה והזדמנות להשיג 970 בזול - אני הייתי מחכה שבוע עד שהאבק ישקע כדי להבין מה המשמעות המעשית של אותו "באג זיכרון" עבורך ספציפית (שום באג, ככה תכננו שזה יפעל). ככה תוכל לדעת בצורה מבוססת אם זה מפריע לך. אפשרי שימצאו פתרון תוכנתי\BIOS ל"בעיה". יכולות להיות התפתחויות לא צפויות אחרות בנושא...

פורסם
תודה, בזכותך ובזכות gtrippleg החלטתי להפסיק עם ההמתנה האינסופית וללכת סוף סוף על G1 980 ומסך ASUS ROG PG278Q. "רק" 1440p, אבל על פי הביקורות נראה טוב. לפי כל מה שקראתי, ה-G-Sync אמור להיות מצויין ולאפשר למשחקים לעבוד עדיין באופן זורם גם ב-30-40 פריימים, שלפי מה שהבנתי, זה יהיה המצב מבחינתי במשחקים מתקדמים. ליתר ביטחון, גם קניתי לוח אם עם הכנה ל-SLI, ככה שבמידה ויגיעו משחקים תובעניים יותר בהמשך אני אוכל להתמודד איתם בעזרת עוד 980 בהמשך הדרך.

תתחדש ושיהיה לך המון המון בכיף.

לגביי עניין ה-30-40 פריימים...מי יודע, אולי עם שיפורי הדרייבר זה יהיה גבוה יותר.

אבל אני בכל אופן מחכה לR9 380X ...

סתאאם... :)

פורסם

בנוסף עלול לחול שינויי במחירון בעיקבות השמועות והבז סביבות. לחפות בשוק המשושמים, כך שתמתין אם אתה נעול עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים