עבור לתוכן

הפיכת קוד ב-JAVA לעמודHTML

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כתבתי שורת קוד מאוד קצרה שסופרת מ1 עד 10 ואני רוצה שזה יוצג בדף HTML, איך אני יכול לעשות את זה?

פורסם

זה לא הפיכה מאחד לשני. אתה פשוט מריץ applet בתוך HTML.

פורסם

אף אחד לא משתמש יותר ב-java applet.

מה זאת אומרת "יוצג בדף html"?

אתה רוצה שהתוכנה תיצור קובץ html שלאחר מכן תוכל לפתוח בדפדפן?

אתה רוצה שהתוכנה תשב בתוך דף אינטרנט, שכשאתה ניגש אליו אז הוא יריץ את הקוד ג'אווה על גבי השרת וידפיס למשתמש את התוצאה?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ככה:

<HTML>

<HEAD>

<TITLE>My First Java Applet</TITLE>

</HEAD>

<BODY>

Here's my first Java Applet: <BR><BR>

<applet code="test.class" width="300" height ="300">

</BODY>

</HTML>

אבל בהתחלה קיבלתי הודעת אבטחה שאי אפשר להריץ את הAPPLET ואחרי שהתגברתי על זה זה פשוט לא עולה.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יכול להיות שגרסת ה-java שלך יותר מדי מתקדמת בשביל ה-applet, אבל כמו שאמר שניצל, אף אחד לא משתמש היום ב-applet, זה לא נוח וקשה להריץ את זה.

פורסם

מה גם שהתגית applet היא deprecated. צריך להשתמש ב-embed.

פורסם
  • מחבר
מה זאת אומרת "יוצג בדף html"?

אתה רוצה שהתוכנה תיצור קובץ html שלאחר מכן תוכל לפתוח בדפדפן?

אתה רוצה שהתוכנה תשב בתוך דף אינטרנט, שכשאתה ניגש אליו אז הוא יריץ את הקוד ג'אווה על גבי השרת וידפיס למשתמש את התוצאה?

אני רוצה לשמור את הקובץ בתור HTML, וכשפותחים את קובץ ה-HTML הוא פשוט יציג את הספרות 1 עד 10.

פורסם

הדוגמה שלך לא ברורה.

אין דבר כזה "להפוך JAVA ל-HTML".

מה בדיוק אתה מנסה להשיג? בלי דוגמאות מטופשות של "1 עד 10", מה אתה רוצה בשורה התחתונה?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשמור את הקוד שכתבתי בתור קובץ HTML וכאשר אני פותח אותו יוצג לי התוצאה של הקוד ששמרתי.

אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

פורסם

אתה יכול לעשות את זה ב-JavaScript (זה לא בדיוק JAVA), או ב-JSP (תכנות צד שרת).

פורסם

אתה רוצה להריץ את הקוד או לראות את הקוד?

כי אם אתה רוצה רק לראות את הקוד פשוט תפתח את קובץ ה-java ותעתיק את התוכן שלו לקובץ html

פורסם

בגלל שאתה מתעקש לדבר בקורים ולא להסביר מה אתה רוצה לעשות אני אענה לך בצורה דומה עד שתתפוס את עצמך בידיים:

כתבתי שורת קוד מאוד קצרה שסופרת מ1 עד 10 ואני רוצה שזה יוצג בדף HTML, איך אני יכול לעשות את זה?

קוד ה-HTML שאתה צריך לכתוב הוא זה:

<html>
<head><title>1-10</title></head>
<body>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
</body>
</html>

פורסם

לדעתי הוא רוצה להציג את הפלט של התוכנית שלו בתוך עמוד HTML.

אתה צריך או להוציא את הפלט לקובץ ואז לטעון את התוכן לעמוד HTML קיים עם javascript, או שהתוכנית JAVA שלך תבנה עמוד HTML - היא תוציא פלט אחר לקובץ שכולל את תגיות ה-HTML ואת הפלט המקורי של התוכנית.

תוכל ליצור תוכנית חדשה (אפילו ב-JAVA) שלוקחת קובץ טקסט והופכת אותו לקובץ HTML (מוסיפה לו את התגיות הנכונות ושומרת בקובץ HTML)

פורסם

אבל דברים כאלה מאוד לא נהוג לעשות ב-JAVA. לאן שאלתי מה הוא מנסה לעשות בתכלס, בלי הדוגמאות והסיסמאות והדיבור בקודים סמויים ("נניח שיש לי סקריפט שסופר עד 10").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים