עבור לתוכן

Logitech G710+ .vs. Corsair Vengeance K70\RGB

Featured Replies

פורסם

תודה על המידע :xyxthumbs:

• תגובות 50
  • צפיות 18.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוף, מזל שלא קניתי את ה-G710+ בסוף, אני שונא את השטויות האלה, ובייחוד תאורת המקשים. למה לא פשוט להדליק את האור?

פורסם

לא הכי כיף.. אבל כל אחד ומה טוב לו :P

פורסם
  • מחבר

חבר'ה קבלו עדכון לחוות הדעת לאחר שימוש יום יומי;

לצערי הפלסטיקה של המקשים היא ברמה הנמוכה ביותר.

יש לי איזה עניין עם העכבר שלי אז חזרתי לעכבר לוג'יטק הישן הפשוט זה עם חוט והלייזר מהאילו שמקבלים עם המחשב

מיד בשנייה שהשתמשתי בו נזכרתי מה גרם לי להחליף אותו להוציא 400 שקל על עכבר אחר

הפלסטיקה של לחצניי העכבר הזולים של לוג'יטק בנויים מפלסטיק זול שכזה שהשמן שאצבע מפרישה מצטבר עליו בצורה כזו שהמקש הופך להיות חלק ולא נעים.

כנ"ל מקשי המקלדת (בעיקר WASD). לאומת זאת בעכבר החדש שרכשתי יש ציפוי גומי פלסטי שכזה (כמו הגב של הנקסוס 5) הציפוי הזה הוא הכי טוב בעולם מהבחינה הזו.

הבנתי שגם עכברי הפרימיום של לוג'יטק מכילים את הציפוי הזה, אז למה שהמקלדת לא ? או לפחותת חספוס כל שהו? זה פשוט מקש גרוע. הפלסטיקה של המקלדת בלפטופ טובה יותר.

אם כל זה לא מספיק אז החריטה בעברית מורגשת בגסות ובשימוש ממושך זה גורם לכרית האצבע תחושה לא נעימה כלל, אני מוצא את עצמי חופר וממש את הגימור הגס השם.

אמנם זה מאוד מינורי אבל מורגש בהחלט ביחס לשאר פלסטיקת המקש החלקה לחלוטין.

פורסם

אאוץ'. עוד יותר מזל שלא קניתי אותה. ה-Roccat ממש טובה מהבחינה הזו, המקשים מרגישים כמו גומי אטום כזה, לא מרגישים זיעה או לכלוך אצבעות, שילוב חומרים פשוט מוצלח. מה שכן, אולי הייתי הולך על סוויטצ'ים שהם לא Black בפעם הבאה, למרות שאני מחבב את 'כובד' המקשים (בטח יעזור כמו שצריך ב-Witcher 3.)

אגב, איזה עכבר קנית בסוף?

פורסם
  • מחבר

אני גם מאוכזב מהסוויטצ'ים החומרים, מרגיש לי כמו סתם לחיצה רגילה. כנראה שפעם הבאה אלך על אדום אם בכלל על מכני.

עכבר נדמה לי שG502 זה הכיוון. לא סגור על זה עדיין. למה יש הצעות מעניינות ? פתוח גם ליד שניה

פורסם

האמת? יש בזה משהו. לא בטוח שהייתי הולך על מקלדת מכנית בכלל כיום. אני כותב בעבודה על מקלדת ממברנה סטנדרטית בשקל וחצי ואני כותב מהר יותר ובצורה נוחה יותר מאשר המקלדת ה'יוקרתית' בבית. מה שכן, שווה לחזור על זה שההרגשה של המקלדת של Roccat היא באמת כמה דרגות מעל כל מה שהשתמשתי בו עד עכשיו.

אתה כבר יודע מה דעתי על ה-G502, אז אין מה לחזור על זה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי סתם פלסיבו המכאני הזה :P

פורסם

G710+ יש עליה הרבה ביקורת, בעיקר על המקשים הזולים והתאורה.

K70 RGB - מצויינת, אבל יקרה עם דרייבר בוסר (שמשתפר מיום ליום! הם באמת מנסים שם בקורסאיר)

רק רוצה לציין, הדמיון בין ה-K70 ו-K95 לגרסאות ה-RGB הוא רק במראה, מדובר במקלדות שונות לחלוטין מבפנים והן עברו עיצוב מחדש. רוב הבעיות של מקלדות אחרות של קורסאיר (ובטח של אלה ישנות כמו ה-K90) לא תקפות לחדשות כלל וכלל.

לדים נשרפים ב-RGB הם נחלת העבר, התאורה מחווטת באופן שונה לגמרי, ככה שהם מוגנים מ-ESD (לדים במקלדות לא נשרפים כי עבר זמנם, זה בדרך כלל בגלל פולס אלקטרוסטטי ששורף אותם בגלל תכנון מסוים)

אני חסיד של Ducky, מקלדות בנויות כמו טנק, ללא דרייבר - אבל אין לזלזל בחכמת הבקר המובנה בה. והתאורה, או התאורה. לא סתם קוראים להן Shine

השתמשתי ב-Shine 2 ו-3 (כרגע עם 3) ואני מבסוט, שתיהן עם סוויצ'ים חומים.

אני צריך לקנות O-רינגים באמת...

פורסם

מה ה O-RING נותן ?

פורסם

זה מעין כרית למקש, מרפד את הלחיצה כדי שהיא תישמע פחות מתכתית ותפיק פחות רעש. זה גם מקצר את אורך הלחיצה ומעניק לה תחושה שונה.

פורסם

אז צריך לפרק מקש מקש ולהרכיב ? כמה זה עולה וכמה זמן זה לוקח ? יש גם סוגים של O שונים ? והחומים עד כדי מפריעים גם ?

פורסם

1. כן.

2. לא יקר, איביי. אני לא כל כך מבין בזה.

3. כן, דרגות קשיות ועובי שונים

4. לי לא, אני נהנה מכל רגע.

פורסם

אני צריך לקנות O-רינגים באמת...

פורסם

כי אני רוצה לנסות! עוד לא חקרתי את הנושא בשביל עצמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים