פורסם 2015 במרץ 2310 שנים לא נראה לי אם המצב גרוע עד כדי כך מבחינתך נסה אולי למכור כדי למזער נזקים וקנה משהו אחר.. (אם הייתי נופל עליך לפני כמה חודשים יש מצב שהייתי קונה).
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים מחבר כן חשבתי על זה אבל לך תמצא עכשיו משהו שיעמוד בסטנדרטים ועוד להפסיד על זה כסף . . . נראה עד כמה זה יעצבן אותי בשבועות הקרובים =]
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים ובכן אני עם ה K70 RGB ואני בנתיים יכול להגיד רק דברים טובים ... (מכנית ראשונה במשך חודשיים +-)
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים מחבר חח אז תגיד, למה אתה חוסך?למען הסר ספק אני מחפש אלטרנטיבה לG710+ המאכזבת.האם תכנות התאורה נשמר בזיכרון המקלדת או שחייבים תוכנה פועלת ברקע 24\7 ?האם יש הגדרות שמתאפסות להן לאחר כיבוי המחשב? האם מקשי המקרו יודעים לקלוט 2 פעולות שונות כאשר לחיצה אחת זה פעולה A ולחיצה שנייה זו פעולה B ?רעש ?תחושה ? זה מקש אדום ??איכות חומרים וגימור ?גלגלת ווליום ?
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים אפשר לשמור פרופילים בזיכרון של המקלדתאני לא משתמש בזה אלא נותן לתוכנה לעלותההגדרות נשמרות בתוכנה במחשב ככה ששום דבר לא מתאפס לא בדקתי את עניין המקרו ... זה פחות העניין שליאני עם סווצים אדומים האיכות חומרים מרגישה טובה ... זה מתכת ולא פלסטיק גלגלת ווליום לא משתמש אבל אפשר לשנות כל מקש שקיים על המקלדת ללא יוצא מן הכלל
פורסם 2015 במרץ 2410 שנים מחבר פרופיל תאורה של RGB נשמע לי דיי מורכב, גם הוא יכול להישמר על זיכרון המקלדת ?הא צריך לעשות פעולה מיוחדת כדי לשמור את הפרופיל בזיכרון המקלדת ?איזה סוויצ'ם ?
פורסם 2015 במרץ 2410 שנים היצירה של פרופילים ותאורה היא יחסית מורכבת וצורכת השקעה וזמן ללמוד ... מה שכן יש הרבה פרופילים מוכנים שאפשר להוריד מהפורום של קורסאיר שעובדים די טובהפעולה היחידה שצריך לעשות היא בתוכנה ... לא משהו מסובך פשוט קליק ולשמור במקלדת ... כמה זה עובד? לא בדקתיאני עם סוויצים אדומיםממליץ לך להסתכל על ביקורות מקיפות ברשת + על המנואל המפלצתי כדי להבין כמה פי'צרים יש
פורסם 2015 במרץ 2410 שנים מחבר כן אני תיארתי לעצמי שזה מה שעושים שם עם התכנות של הRGBהשאלה היא האם פרופיל התאורה נשמר במקלדת עצמה (כלומר כשאר אחבר את המקלדת למחשב אחר ללא התונכה עדיין יהיה לי את הפרופיל האחרון שהגדרתי)
פורסם 2015 במרץ 2410 שנים אני אנסה לבדוק לך את זה כשאני יהיה בבית ואני אזכור ... בלי קשר אם אתה מאיזור אשדוד/אשקלון אתה מוזמן לקפה ולהתנסות במקלדת
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים מחבר תודה על ההזמנה אך אני בקצה אחר של ארצנו הקטנה, אאלץ להסתפק בסיכום קצרצר מהבדיקה שתבצע לכבוד נושא זה =]ממתין בכיליון עיניים, הייתכן שזה מה שיטה את הכף ואגרום לי לבצע את המהלך המיוחל. רק היכן משיגים RGB עם עדיפות לעברית??
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים אוקיי אז השמירה לזיכרון של המקלדת מאד פשוטה ... רק קליק ימיני על הפרופיל ולשמור ... לא בדקתי האם זה עובד עם כמה פרופילים אבל הוא ישר עולה איך שהמחשב נדלק (חוץ משניה אחרי הפוסט שהמקלדת נכבדת לגמרי ונדלקת ישר אחרי)יהיה לך מאד קשה ולדעתי לא תצליח למצוא K70 RGB עם חריטה ... מבדיקה שלי עדיף לוותר על התענוג שעולה הרבה וגם האפקט של האור אולי לא יצא טוב (למרות שהלדים RGB של קורסאיר בנויים בצורה שונה מכל השאר ... הלד נמצא בבסיס שהוא שקוף לגמרי)אם תרצה עוד מידע בכיף ... מוכן גם בטלפון אם זה יהיה יותר קל
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים מחבר את האמת שאני בעניין פשוט אני לא רואה את עצמי מוכר את הלוג'יטק וממתין חסר כל עד שתגיע אליי RGB בהזמנה (ואם לא תגיע?!) .. . טקטיקה שונה היא לקנת ורק אז למכור, אני עשוי להיתקע ולהיקלע למצב לחץ עם 2 מקלדות ביד חח...אילו היה להשיג בארץ סביר שהייתי רגוע יותר בקשר למהלך..סך הכל המקלדת שמעת כמו בדיוק מה שחיפשתי !
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר עניין התאורה נפתר בעדכון דרייברים.בנוגע לשאר אין התקדמות מיוחדת, פניתי לתמיכה הם ענו לי אבל לא מספיק מפורט... לחצתי עליהם עוד קצת נחכה לתגובה ונעדכן ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.