עבור לתוכן

מחפש SSD+HDD בכ500-600 שקלים

Featured Replies

פורסם

הוינדוס הודיע לי היום שהדיסק הקשיח מתכנן להתפגר אחרי תקופה ארוכה שבה קיבלתי רנדומלית מסכים כחולים פעם בכמה ימים/שבועות. אני כבר לא משופשף במיוחד בחומרה ואשמח לעצה. מחפש פיתרון היברידי- SSD למערכת הפעלה וכמה תוכנות בסיס (אופיס והתוכנות המקולקלות של אדובי) וHDD לאחסון קבצים. עדיף לכוון לטווח הנמוך של התקציב. תודה. :-)

פורסם

השאלה זה כמה נפח אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

התשובה תהיה- כמה שאפשר לדחוס בהנחה שהSSD הוא משהו כמו 128GB, בהתחשב בעובדה שהGB256 יאכל את כל התקציב לבד וישאיר אותי עם מעט מדי נפח אחסון. ההארד דיסק המתפגר הנוכחי הוא 1TB, אין לי צורך ביותר וסביר להניח שאני יכול להסתפק בפחות, לא שנראה לי שאפשר לדחוס יותר במגבלת התקציב.

פורסם

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]SDSSDHP-128G-G25.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Sandisk[/td]

[td]SDSSDHP-128G-G25[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

SDSSDHP-128G-G25 - Sandisk - 128GB - SATA3 6GB 2.5 inch - 530/290 Read/Write - Ultra Plus SSD Series...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪316/310[/td]

[/tr]

[tr][td]DT01ACA100.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Toshiba[/td]

[td]DT01ACA100[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

DT01ACA100 - Toshiba - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 32MB Cache - DT01ACA series...

שנתיים אחריות[/td]

[td]₪260/255[/td]

[/tr]

[/table]

576.00 / 564

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17949

פורסם
plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]SDSSDHP-128G-G25.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Sandisk[/TD]

[TD]SDSSDHP-128G-G25[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

SDSSDHP-128G-G25 - Sandisk - 128GB - SATA3 6GB 2.5 inch - 530/290 Read/Write - Ultra Plus SSD Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪316/310[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]DT01ACA100.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Toshiba[/TD]

[TD]DT01ACA100[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

DT01ACA100 - Toshiba - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 32MB Cache - DT01ACA series...

שנתיים אחריות[/TD]

[TD]₪260/255[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

576.00 / 564

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17949

אני לא רואה סיבה לרכוש הארדיסק של טושיבה בעוד שקשיח של סייג'ט מסדרת בראקודה תעלה רק כ-30~ שקל יותר ותעניק שנה נוספת אחריות (שנתיים לטושיבה מול 3 לסייג'ט) ו64MB של זיכרון מטמון במקום 32MB.

פורסם

הוא רוצה לחסוך, יש גם משלוח, הזכרון מטמון 64 וסאטא 3 לקשיח זה להרגשה בלבד, שנה אחריות סבבה.

פורסם

1tb wd blue

120gb kingston v300

Ivory / ksp בחירה שלך.

פורסם

הv300 לא מומלץ ומוחרם בצורה בלתי רשמית ע"י פורומי מחשבים מכיוון שהם החליפו לו רכיבים לפחות טובים אחרי היצור הראשוני שלפיו בוצעו לו מבחנים.

פורסם
הv300 לא מומלץ ומוחרם בצורה בלתי רשמית ע"י פורומי מחשבים מכיוון שהם החליפו לו רכיבים לפחות טובים אחרי היצור הראשוני שלפיו בוצעו לו מבחנים.

והוא עובד אצלי כמו גדול. עבודה חלקה ומהירה. אז מהירות העברת קבצים היא 150MB/S מזה כבר משנה ..

פורסם

לא אמרתי שלא, חוץ מזה ששאר הכתיבות\קריאות חשובות לא פחות ואפילו יותר. תקרא את הסיבה שרשמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים