פורסם 2015 בינואר 1510 שנים אהלןאני משתמש בכרום כרגעכמובן שמותקן חוסם פרסומות.משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE.זה מטריף אותיפעם זה לא היה מופיע לי בכלללמישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה?תודה
פורסם 2015 בינואר 1510 שנים annotations? תלחץ על הכפתור גלגל שיניים על הוידאו ותלחץ על OFF ליד הכיתוב annotations כדי לבטל לוידאו ספציפיאו שתכנס להגדרות - playback ותבטל את האפשרות של annotaions לגמרי (עדיין אפשר להפעיל דרך הגלגל שיניים)חוסמי פרסומות לא חוסמים את זה, זה לא פרסומות, זה משהו שמי שהעלה את הוידאו שם בעריכה (עריכה דרך יוטיוב)
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר אחלה תודהשיניתי בהגדרות ברירת מחדלמשום מה לא ברור לי איך פתאום זה קרה. אולי מאז העדכון של YOUTUBE ומאז אני לא מסתדר שם בכללדבר נוסףפעם בהגדרות הייתי יכול לבחור שם בDEFAULT איזה איכות וידאו להציג.עכשיו זה רק מציג לי 2 אפשרויות:1. שהוא יבחר לפי החיבור2. אף פעם איכות גבוההואם אני רוצה שיבחר תמיד בשאיפה ל720 אני לא יכול??
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים 1. זה קיים כבר המון זמן, כנראה פשוט הסרטונים שראית עד עכשיו לא השתמשו בזה.2. לא. תשתמש באחד מתוספי ה"שיפור יוטיוב", זה לדוגמה: https://chrome.google.com/webstore/detail/improvedtube-youtube-exte/bnomihfieiccainjcjblhegjgglakjdd?hl=en-US
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.