פורסם 2015 בינואר 1510 שנים שלום לכולם,לפני כמה ימים רכשתי sandisk extreme 64gb ואני מבסוט מאד מהמהירות שלו ב-usb3אך משום מה הוא לא נותן לי להעביר קבצים גדולים.לדוגמא סרטים בנפח 5-6GB .האם יש דרך לעקוף את זה איכשהוא ובכל זאת להעתיק קבצים גדולים איתו?תודה.
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים קודם לוודא שאין בו קבצים חשובים ואז חץ ימיני במחשב על הכונן שלו ופירמוט>אתחול מהיר>מערכת ntfs>סיימת.
פורסם 2015 בינואר 1910 שנים מחבר לאחר שבצעתי את התהליך אכן הצלחתי להעביר קבצים גדולים.אבל לצערי נתקלתי בבעיות אחרות שצצו פתאום, כמו זה שאני לא מצליח לשמור חומר מסוים על הדיסק.האם וכיצד ניתן לבטל את פעולות הפרמוט הזו שבצעתי ולהחזיר את הדיסק און קי למצב המקורי שלו?תודה.
פורסם 2015 בינואר 1910 שנים מחבר כחלק מהעבודה שלי אני מתחבר לפעמים למצלמות בעסקים מרחוק ומוריד חומר מצולם ישירות לדיסק און קי.זה עבד מעולה עד שעשיתי את הפירמוט NTFS, לאחר מכן זה פשוט מסרב לשמור לי את החומר על הדיסק און קי הזה.ניסתי בדיסק און קי אחר וזה כן עבד, לכן אני די משוכנע שהפירמוט שבצעתי הוא זה שגרם לבעיה.יש דרך לפתור זאת? או להחזיר את הדיסק און קי למצב הקודם של לפני הפירמוט NTFS?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.