עבור לתוכן

פרצת האבטחה בראוטרים, שגילתה צ'קפוינט

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נתקלתי בכתבה זו:

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html

אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.

פורסם

מה זה משנה בעצם?

הכמות של ה backdoors שגילו ופירסמו בזמן האחרון כל כך גבוהה שזה כבר מפסיק להיות מפתיע.

כל ציוד רשת יכול להיות בעל חולשה כזאת או אחרת.

אני בכל מקרה לא הייתי הולך לאתרי חדשות כלליים כדי לקרוא כתבות טכניות על נושא שמעניין אותך.

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת...למען העניין....האם כיבוי האופציה האלחוטית הופך את הבעיה הספציפית הזאת(ודומות) ללא רלוונטיות? יש לי רק מחשב אחד ולא צריך אלחוטי

פורסם

לא.

התיאור של הפרצה הוא גם נודע לממשק הWAN של הציוד הזה.

פורסם

הרי רק לפני שנתיים פרצו לכל מכשירי הדילינק שבזק מספקת שהיה מופעל בהם גישה מבחוץ לניהול ושינו הגדרות. זה לא צריך להפתיע שיש חולשות כאלה ואחרות.

מה שיותר מעניין אותי הוא האינטרס של צ'קפוינט להשקיע זמן ולפרסם כזה דבר. אולי כדי לדחוף יותר את ה-SBOX (או איך שקוראים לגרסה החדשה) לעסקים קטנים.

פורסם
  • מחבר

בקיצור מה שאתם אומרים זה שמדובר בכתבה שכביכול מנצלת את "בורותו" של קורא המיין סטרים, ומנפחת את הפרצה הנוכחית למשהו חסר תקדים? ומה לגבי הטענה של צ'קפוינט שיקח "אולי שנים" לתקן את הבעיה? נשמע מאד דרמטי, אבל מכיוון שאני לא מבין בזה כלום ובמקרה נתקלתי בכתבה- אני מודאג קצת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים