פורסם 2015 בינואר 1410 שנים לאחרונה נתקלתי בכתבה זו:http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.htmlאין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.
פורסם 2015 בינואר 1410 שנים מה זה משנה בעצם?הכמות של ה backdoors שגילו ופירסמו בזמן האחרון כל כך גבוהה שזה כבר מפסיק להיות מפתיע.כל ציוד רשת יכול להיות בעל חולשה כזאת או אחרת.אני בכל מקרה לא הייתי הולך לאתרי חדשות כלליים כדי לקרוא כתבות טכניות על נושא שמעניין אותך.
פורסם 2015 בינואר 1410 שנים מחבר ובכל זאת...למען העניין....האם כיבוי האופציה האלחוטית הופך את הבעיה הספציפית הזאת(ודומות) ללא רלוונטיות? יש לי רק מחשב אחד ולא צריך אלחוטי
פורסם 2015 בינואר 1410 שנים http://mis.fortunecook.ie/http://mis.fortunecook.ie/misfortune-cookie-suspected-vulnerable.pdf
פורסם 2015 בינואר 1410 שנים הרי רק לפני שנתיים פרצו לכל מכשירי הדילינק שבזק מספקת שהיה מופעל בהם גישה מבחוץ לניהול ושינו הגדרות. זה לא צריך להפתיע שיש חולשות כאלה ואחרות.מה שיותר מעניין אותי הוא האינטרס של צ'קפוינט להשקיע זמן ולפרסם כזה דבר. אולי כדי לדחוף יותר את ה-SBOX (או איך שקוראים לגרסה החדשה) לעסקים קטנים.
פורסם 2015 בינואר 1410 שנים מחבר בקיצור מה שאתם אומרים זה שמדובר בכתבה שכביכול מנצלת את "בורותו" של קורא המיין סטרים, ומנפחת את הפרצה הנוכחית למשהו חסר תקדים? ומה לגבי הטענה של צ'קפוינט שיקח "אולי שנים" לתקן את הבעיה? נשמע מאד דרמטי, אבל מכיוון שאני לא מבין בזה כלום ובמקרה נתקלתי בכתבה- אני מודאג קצת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.