עבור לתוכן

GTA V עבור המחשב האישי: יש לנו חדשות טובות וחדשות קצת פחות טובות עבורכם

Featured Replies

פורסם
תעשה כאילו.

יש קו דק בין כאילו לאמיתי.

תתחיל בצידו האחד, ודחוף אותו לצד השני.

672513710607072805.jpg

whatchutalkinboutwillis?

• תגובות 197
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו אני מרגיש נדפק, קניתי מg2a את המשחק ב49 דולר ולא קיבלתי לא SA ולא כסף במשחק :angryfire:

פורסם
עכשיו אני מרגיש נדפק, קניתי מg2a את המשחק ב49 דולר ולא קיבלתי לא SA ולא כסף במשחק :angryfire:

זה בסדר חבר, קניתי את המשחק לPS4 במשתמש אמריקאי (כי שם זה מחיר "ממוצע") ונזכרתי שיש לי דמות ברמה גבוהה באונליין במשתמש ישראלי.

הלך הכסף.

יותר גרוע? האונליין דפוק ושבור יותר מגרסת PS3 וכמעט ולא הצלחתי להנות מהאונליין בגרסת PS4. אז...

עכשיו אתה מרגיש יותר טוב? (:

פורסם

איזה שלט כדאי לקנות עבור המשחק? האם ה DUALSHOCK של PS4 יתאים? או שכדאי לרכוש משהו אחר ?

פורסם

שלט עכבר ושלט שני מקלדת. אלא אם יש לך אפשרות להשתמש בשלט XBOX בלבד רק כשאתה ברכב. מחוץ אליו יעשו ממך סלט אם לא יהיה לך מקלדת ועכבר.

פורסם

מה זה משנה.

השלט רק בשביל הנהיגה.

גם יכול להיות הגה אם אתה רוצה להשקיע באחד.

בGTA IV שיחקתי עם שלט לנהיגה ועברתי למקלדת עכבר מחוץ לרכב כשמתחיל להיות מעניין.

זאת המציאות.

שלט טוב לנהיגה כי יש בו שליטה אנלוגית הדרגתית שמדמה יותר טוב סיבוב הגה ולחיצת דוושות, והכל נמצא באחיזה אחת.

מקלדת+עכבר טובים יותר לFPS כי העכבר מדמה תזוזת ראש+יד מותאמת לאינסטינקט+רפלקס האנושי, ומאפשר מהירות ודיוק טוב פי כמה וכמה משלט בסביבה תלת מימדית.

פורסם

הבנתי. אם כך, יש יתרון למשתמשי ה PC על פני הקונסוליות.

פורסם

באמת? :)

יש לך יתרון כמשתמש PC לקבל את החופש להשתמש באיזה שלט שרק תרצה.

הסיבה שיעשו ממשתמשי שלטים סלט מחוץ לרכב הוא שב-PC לא יהיה לך auto aim ישר לתוך אנשים. אשכרה יאלצו לקחת את הנקודה שבמרכז המסך ולכוון אותה ידנית

פורסם

רגע רגע. אם אני מבין נכון, אתה אומר שבקונסוליות לא באמת צריך לכוון כי יש AUTO AIM, ואילו ב PC כן יש צורך. או שזה תלוי באם מחובר שלט או עכבר ?

פורסם

אני לא מאמין שיש סיכוי כלשהו שרוסטאר תאפשר auto aim למשתמשי שלטים. זה ישבור לחלוטין את המולטיפלייר.

פורסם

אבל לפי דבריך קודם אני מבין שזה כן המצב בקונסוליות. או שזה רק כאשר נמצאים בתוך הרכב ?

פורסם

כדי להתגבר על חולשת השלטים בקונסולות, המפתחים בדרך כלל מוסיפים AUTO AIM וTARGET ASSIST או משהו.

אתה מוזמן לנסות ולהחליט בעצמך.

רוב הסיכויים שכשדברים יתחילו להתחמם במצב FPS, שלט ירגיש הרבה פחות נוח ושימושי ממקלדת+עכבר.

פורסם

אולי יהיה auto lock מעודן יותר. אולי משהו שמזיז את הכוונת לאזור של האוייב, אבל לא ננעל עליו ישירות (ובהחלט לא עוקב אחריו כמו שיצא לי לראות בחלק מהמקרים עם auto lock) מה שידרוש עדיין את התערבות השחקן כדי לכוון כמו שצריך

פורסם
הבנתי. אם כך, יש יתרון למשתמשי ה PC על פני הקונסוליות.

בוקר טוב!!

זאת אחת הסיבות שבגללה אונליין לא ממש יעבוד בין שחקני קונסולות למחשב... לא כוחות.

אני לא אומר שכל שחקן מחשב ינצח כל שחקן קונסולה. אבל לעכבר/מקלדת יש יתרון עצום במשחקי FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים