פורסם 2015 בינואר 710 שנים קראתי את זה . יש שם בעד ונגד.אשמח לשמוע דעות נוספות.http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd
פורסם 2015 בינואר 710 שנים הבדיקה נעשה לפני שנה וחצי.מאז יצאו עדכוני גרסאות שסביר להניח שיפרו את הRAPID.בנוסף, הם בדקו עם כונן 500GB שבכל מקרה נמצא בקצה הביצועים, והRAPID נותן לו מעט מאוד.לכונן בנפח קטן יותר הRAPID נותן יותר.
פורסם 2015 בינואר 710 שנים אצלי יש מסכים כחולים כשה-RAPID פועל.כשזה קרה חיפשתי ומצאתי שזה קורה אצל לא מעט.SSD גם ככה מהיר, לא חושב שזה מורגש מחוץ לבנצ'ים.
פורסם 2015 בינואר 910 שנים אצלי יש מסכים כחולים כשה-RAPID פועל.כשזה קרה חיפשתי ומצאתי שזה קורה אצל לא מעט.SSD גם ככה מהיר, לא חושב שזה מורגש מחוץ לבנצ'ים.גם אני לא רואה סיבה טובה להפעיל RAPID כשבמילא ה-SSD הוא מאוד מהיר.אולי זה ישפיע על WINRAR, אבל נגיד בהעלאת מערכת ההפעלה - במילא לוקח 7-8 שניות לעלות את ה-WIN 8.1 שיש לי
פורסם 2015 בינואר 910 שנים תמיד יש מקום לשפר מהירות.במיוחד בכונני SSD עם נפח נמוך/בינוני.כל שכן בדגמים זולים או מדורות קודמים.מנסיון שלי CACHING קצת יותר רציני עם PRIMOCACHE עובד כמו שמן למנגנון צירים.ועם PRIMOCACHE של 4-8GB אפשר גם להחליק הרים. נערך 2015 בינואר 910 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.