פורסם 2015 בינואר 610 שנים שלום,התקנתי WINDOWS 7 על דיסק SSD חדש ושכחתי להעביר בביוס למצב AHCIאני יודע שזה עלול לגרום לבעיות בעתיד ולחוסר ניצול מקסימלי של הSSDיש מצב להעביר למצב AHCI עכשיו בלי להתקין מחדש את הWINDOWS וכל השינויים שכבר עשיתי?תודה מראש.Crucial MX-100Asus X99-A
פורסם 2015 בינואר 610 שנים מחבר תודה על התגובה אבל האם בכלל זה אפשרי לשנות אחרי התקנה של ווינדוס?אולי בכלל עדיף כן לעשות התקנה חדשה?
פורסם 2015 בינואר 610 שנים מחבר אני מצאתי את הקישורים האלה:http://www.askvg.com/how-to-change-sata-hard-disk-mode-from-ide-to-ahci-raid-in-bios-after-installing-windows/http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313676אחד מהם הוא נכון לשינוי?
פורסם 2015 בינואר 610 שנים אבל אתה יודע מה אתה עושה.אתה משנה את ערך הרג'יסטרי, מפעיל מחדש את המחשב לתוך הביוס, משנה את מצב הבקר, עולה ל-windows כרגיל.
פורסם 2015 בינואר 610 שנים אני רוצה לציין שכאשר אני ניסיתי לבצע את זה עם Windows 7 במחשב שלי זה עבד, אבל הדבר דרש אקטיבציה של מערכת ההפעלה (אני חושב שהדבר גורם למערכת ההפעלה Windows 7 "לחשוב" שהיא הועברה למחשב אחר מכיוון שבקר הדיסק הקשיח הוא שונה מבחינתה). בנוסף מבחנים לדיסק הקשיח הראו ירידה בביצועים לאחר מעבר למצב AHCI, אבל יכול להיות שזה נבע מהחומרה הספציפית שלי (לא הצלחתי למצוא דרייברים עובדים עבור ערכת השבבים לבקר ה SATA במצב AHCI ולכן השתמשתי באלו שמגיעים עם מערכת ההפעלה). באופן כללי ה"פתרון הנכון" יהיה לשנות את מצב הבקר ואז להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.
פורסם 2015 בינואר 710 שנים מחבר תארתי לעצמי ש"הפתרון הנכון" הוא להתקין הכל מחדש, קיוויתי שיש פתרון שימנע את זה. נראה לי שאני פשוט יתחיל הכל מחדש, למזלי זה מחשב חדש ועדיין לא הספקתי להתקין יותר מדי דברים..תודה על התגובות
פורסם 2015 בינואר 710 שנים כשכתבתי "הפתרון הנכון" התכוונתי לכך שזה הפתרון הרישמי שבד"כ יציעו לך והוא בוודאות נכון ועובד. לאור העובדה שרק התקנת את מערכת ההפעלה, זה כנראה יהיה הפתרון הכי פשוט עבורך, שכן הוא לא דורש התעסקות עם ה registry או הפעלת קובץ fix כלשהו. כמובן שאין לשלול את הפתרונות האחרים שהוצעו כאן.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים שלום לכולם גם אני נתקלתי באותה סיטואציה, קראתי את ההצעות בעמוד הזה ובחרתי להתקין את ה Fix it של MS ופעלתי לפי הקישור: לאחר התקנת הקובץ הפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי ל BIOS. ב- BIOS שיניתי את הגדרות ה SATA מ- IDE ל AHCI, שמרתי את ההגדרה החדשה ויצאתי מה-BIOS. מערכת ההפעלה עלתה והתקינה את הדרייברים הדרושים ל-AHCI ובסיום התבקשתי להפעיל מחדש. לאחר ההפעלה מחדש, שמתי לב שכונן ה- Samaung 840EVO ה-SSD, הכונן המכאני HHD וכונן התקליטורים, מזוהים כמו התקן USB עם אפשרות "Safely remove Hardware and Eject Media"'. (תמונה). ממש כפי שמתקינים הארדיסק חיצוני או דיסק און קי. שאלותי הן: 1. מדוע זה קרה והכוננים מופיעים ככוננים עם התקן נשלף? 2. האם זה נורמאלי? 3. האם יש דרך למנוע את הופעתם ב Taskbar בכדי למנוע ניתוק של אחד מהם בטעות? תודה מראש לכל מי שיוכל להאיר את עייניי בעניין.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים @Valente1. היית צריך לפתוח דיון חדש בנושא ולא להקפיץ דיון ישן, מה גם שזה לא דיון שאתה פתחת.2. אתה צריך להתקין את הדרייברים של ערכת השבבים מאתר היצרן (סביר להניח שאינטל) בכדי שכוננים קבועים לא יופיעו לך כניתנים להסרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.