עבור לתוכן

מחשב גיימניג כולל מסך 4500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו'

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות, אני מניח שעם הזמן זה ירד...

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש לי מספר רכיבים מהמחשב הקודם, אשמח אם תוכלו לומר במה אוכל, אם בכלל, להשתמש בחדש (כל הרכיבים מלפני 5 שנים בערך):

הארדיסק hitachi של 1T, ספק כח cougar 550W, זכרון 4G של G.skill וכונן אופטי של samsung.

תודה לעוזרים!

נערך על-ידי stormrider

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

המפרט הבא הוא אם תרצה לקנות מערכת קומפלט ללא קשר לרכיבים שלך. אם תוכל להביא את הדגמים המדוייקים של הזיכרון והספק יכול להיות שאפשר להשתמש בהם, לגבי ההארד דיסק 5 שנים נשמע הרבה זמן אתה צריך לומר עם הוא עדיין עובד טוב בלי רעשים לא תקינים וכנ"ל לגבי הכונן אופטי

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1001

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪153

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - לאחר תיקון יצרן אחריות שנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪305

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪322

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪108

מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪805

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4600

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4508 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5jaw7pqs

נערך על-ידי kokoki

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

הזיכרון הוא G.Skill DDR3-1600 PC3-12800 שני כרטיסים של 2G. (לפי הלוח אם זה צריך להתאים)

ההארד דיסק והכונן אופטי עובדים טוב ובלי רעשים לא תקינים.

המפרט נראה טוב רק כמה שאלות,

מה ההבדל בין המארז שהוצע למארז הזה? (חוץ מהספק כוח)

בקשר לכרטיס מסך, מה ההבדלים בין הDUAL-X ול- VAPOR-X? משהו משמעותי מבחינת הביצועים?

עד כמה זה קריטי אם הכרטיס משומש? כי אני קצת סקפטי, אני מתכוון להחזיק בו יותר משנתיים.

פורסם

אם ההארד דיסק והאופטי טובים אז תשתמש בהם ותחסוך. לגבי הזכרונות, היום לא כדאי לשים במערכת לגיימינג פחות משמונה ג' זכרון וכדי לעשות את זה אצלך צריך להביא עוד שני סטיקים כך שיהיו לך ארבע סטיקים ובלוח אם שבמפרט יש שני סלוטים של זכרון וגם אם נחליף לוח לכזה שיש בו ארבע סלוטים עדיין כולם יהיו תפוסים ולא תוכל להוסיף בעתיד עוד זכרון אם תרצה.

למקרה שתרצה לשנות לוח אם אז יש את הלוח הבא שיתאים:

http://www.tms.co.il/product/13639

והזכרונות שלך ( אני מקווה, כי זה דגם של ripjaws אז תבדוק אם זה באמת אותו דגם ואם אתה מסתבך עם זה תשאל בפורום לזכרונות)

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=F3-12800CL7D-4GBXM

ההבדלים בין המארזים rlo4 מגיע עם מאוורר קדמי אחד , יש בו 2 יציאות usb 3 מקדימה יציאת אוזניות וכניסת מיקרופון בעוד שה ippon מגיע עם שני מאווררים אחד מקדימה ואחד מאחורה יש בו מקדימה שני יציאות usb 2 ושני יציאות usb 3 יציאת אוזניות וכניסת מיקרופון ובנוסף יש גם קורא כרטיסי פלאש. גובה המאוורר למעבד שאפשר לשים ב- rlo4 הוא 169 מ"מ וב- ippon הוא 150 מ"מ . לגבי אורך הכרטיס מסך אין הרבה הבדל ביניהם ב rl04 הוא 292מ"מ וב ippon הוא 300 מ"מ. לגבי האיכות שלהם לא חושב שיש הרבה הבדל ביניהם, תחליט אתה איזה פיצ'רים עדיפים לך.

בקשר לכרטיס מסך ה vapor x בנוי מחלקים איכותיים יותר יש לו יכולות קירור טובות יותר הוא מגיע מומהר יותר והביצועים שלו טובים יותר. לגבי המשומש, הרבה מהפורום קנו אותו והם נהנים מכרטיס מצויין במחיר מציאה, ובודאי כאשר יש לו אחריות לשתיים אז מה טוב. אין מה לדאוג.

נערך על-ידי kokoki

פורסם
  • מחבר

התכוונתי להשתמש בזכרונות שיש לי בנוסף ל8 ג'יגה, לא שמתי לב שזה רק שני סלוטים. אני אשתמש בלוח השני שהצעת, במצב של שדרוג עתידי אני פשוט אחליף את הישנים יותר.

המארז השני(ippon) נראה לי עדיף, גם בגלל הפיצ'רים וגם המחיר. הספק שלו אמור להספיק?

פורסם

אני חושש שהספק קצת גבולי

נערך על-ידי kokoki

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אולי עד כמה זה גבולי וקריטי?

לא הצלחתי למצוא אחד זול ומתאים יותר או שילוב של מארז+ספק משתלם יותר אז ככל הנראה אני כבר אשתמש ב

rlo4

נערך על-ידי stormrider

פורסם

כדאי להשתמש בבאנדל של ה-rl04 הספק שם מאוד איכותי בתקן +80 silver שלבד הוא עולה 400 ש"ח בערך, רק צריך לדעת שהמארז הזה מגיע עם מאוורר אחד מכניס מקדימה לכן רצוי להוסיף לו עוד מאוורר מאחורה שיוציא אויר.

הסיבה שאני מסופק לגבי הספק שמגיע עם ה-ippon היא הכרטיס מסך, זה כרטיס שצורך 250w בערך. אבל עם אתה רוצה להיות בטוח אז כדאי שתשאל בפורום לספקים ומארזים.

פורסם
  • מחבר

שאלתי בפורום ליתר בטחון.

יש איזה מאוורר מומלץ או שכל אחד בסביבות ה-50 ש"ח יהיה בסדר?

נערך על-ידי stormrider

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אני אקח את ה-rl04, הוא יותר משתלם.

לגבי מאוורר מאחורה, זה אמור להספיק? http://www.tms.co.il/product/11113

נערך על-ידי stormrider

פורסם

תחפש 1200rpm זה רועש מדי לטעמי.

המאורר עצמו טוב, יש לו ball bearing

פורסם

האחורי 12 ס"מ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים