עבור לתוכן

טקסט לא חד בוינדוס 8.1

Featured Replies

פורסם

"

אבל בוא תעשה חיפוש בגוגל ותראה כמה טוענים אותו הדבר."

תבין, אין צורך לנהוג כסוכן מכירות ולשכנע אותי במשהו. אתה אומר שיש לך תקלה אני מאמין לך.

אישית אצלי לא נתקלתי בזה אז אני מנסה יחד איתך לפתור את המצב על ידי זיהוי "מה שונה" בין איך שהמחשב פועל אצלי לבין איך שהוא פועל אצלך ולהבין למה אני רואה משהו אחר ממה שאתה רואה.

וטלוויזיה שהיא Full HD תרוץ לך בNative כשהיא מחוברת במחשב על 1920X1080 לכן הצעתי זאת כחלופה, רוצה לבדוק? ת'פאדל בכיף. רוצה להמשיך לציין איזה תקלה נפוצה ושהשמיים נופלים? שיהיה לך בהצלחה.

• תגובות 38
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ממש לא בקטע של סוכן מכירות.

איזה עניין יש לי לטעון נגד זה?

הסיבה שכתבתי תקרא בגוגל, היא שתבין שזו לא תקלה אצלי, אלא משהו בעייתי ב 8.1.

יש גם לא מעט כתבות המסבירות את זה טכנית.

בטליויזה אראה טקסט בגודל שונה לחלוטין ואני מדבר על מאמץ בעיניים כשעובדים זמן מה עם המחשב.

אגב, מתי לדעתכם יהיה וינ 10 יציב ?

אני באמת בדילמה, כי יש לי וינ 7 מותקן על דיסק אחר כשכל התוכנות, משחקים וכיוונים שונים עובדים שם מעולה.

הדילמה אם להשקיע עכשיו זמן לא מעט זמן על כל ההתקנות האלו בוינ 8 ( כרגע התקנתי רק דברים בסיסייים,ללא מחקים וכיווניםשונים), או להמתין עם ה 7 ודלג בהמשך ל.10

פורסם

ממה שהבנתי 10 צריכה לצאת השנה אאל"ט ככה שאם 7 עובדת אצלך כבר אז תישאר איתה במקום לקנות את 8.1 אבל אם כבר קנית את 8.1 אז למה לא להנות ממנה בינתיים לא חבל על הכסף?

פורסם
  • מחבר

האמת שזה הנושא שאני באמת רוצה להתיעץ עליו.

ההתיעצות היא כמובן לא רק טכנית, אלא כללית.

המצב שלי הוא כזה.

יש לי כונן מכני עם וינ. 7 עליו. כבר הכל עובד יפה ומכוון, לרבות המשחקים.

התקנתי על כונן סוליד סטייט חדש שקניתי את וינ 8.1.

כפי שכתבתי אני כרגע רק בשלבים הראשונים של התקנת תוכנות , משחקים, כיוונים שונים וכדו' על ה 8.1

כך שוינ 8.1 כבר קיים ומותקן.

מכיוון שחבל באמת לא לנצל את כונן ה-

.ssd

האפשרויות שלי הן או להישאר עם הוינ. 8 שכבר מותקן על הסוליד סטייט, או להתקין עליו את וינ 7 מתוך אימייג' גיבוי שעשיתי לא מזמן.

פורסם

אפשרות שלישית ואפילו עדיפה (לדעתי) זה להתקין על ה-SSD 7 עם כל התוכנות מחדש ונקי ומסודר ושלום על ישראל.

יש לי מחשב עם 7 (בבית) ויש לי גם מחשבים עם 8 - אני מסתד עם 2 המערכות הפעלה האלה נהדר ולדעתי שתיהן בשלות באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

זה אולי נראה לי פחות. מכמה סיבות.

1. ה-7 שמותקן אצלי עובד מעולה והאמת שאני לא בטוח ואולי כי אני רק בשלבי התקנה , אם הוא לא מגיב מהר יותר בלא מעט דברים מה 8.1, עם ה ssd שלו.( על נושא זה אולי אציג בפוסט אחר, שקשור גם למהירויות כתיבה וקריאה שאני מקבל איתו- אבל נכון, יש לי בלוח רק סאטה 2 ולא 3).
  2. אני כבר בשליש הדרך עם ה 8.1, מה שאתה אומר זה להתחיל הכל מהתחלה עם ה- 7.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אפשרות שלישית ואפילו עדיפה (לדעתי) זה להתקין על ה-SSD 7 עם כל התוכנות מחדש ונקי ומסודר ושלום על ישראל.

יש לי מחשב עם 7 (בבית) ויש לי גם מחשבים עם 8 - אני מסתד עם 2 המערכות הפעלה האלה נהדר ולדעתי שתיהן בשלות באותה מידה.

אגב, אתה הבחנת בהבדלי איכות טקסט בין השתיים ?

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך ? אולי זה בדגמים מסויימים ? כי לי אין הבדל בין 7 ל 8 (אותו מסך, אבל עברתי במקביל מ AMD ל NVIDIA בין מערכות ההפעלה). אבל בכל מקרה, הייתי פורס שחזור של 7 (תבדוק את הנושא של SECTOR ALINGMENT או איך שלא קוראים לזה).

פורסם
  • מחבר

יש לי amd hd 7700

מעניין שבאחד הפורומים בחו"ל יש שטענו שזה קורה בעיקר במסכי סמסונג עם רזולוצה גבוהה, שזה מה שיש לי.

איזה יתרון אתה רואה בהתקנה מחדש ל 7 על ה ssd.

היתרון היחיד שאני ראיתי הוא שיש לי את 7 במצב טוב באימייג וזה יחסוך עבודה.

אגב, מעבר לתלונות הרבות של אנשים בפורומים הנה רק אחת הכתבות המסבירה מאיפה העניין בא.

http://techreport.com/blog/25797/high-ppi-support-in-windows-8-1-still-not-so-great

יש מצב שזה באמת נראה יותר במסכים בעלי רזולוצה ג בוהה, כפי שזה אצלי למשל.

ואגב מה שהוא מציע לא פתר לגמרי את הבעיה.

פורסם

תפרוס מחדש, אין בעיה, אבל יכול להיות שצריך לסדר רק את הסידור של המידע על הסקטורים כדי לא לפגוע בביצועים של ה SSD.

פורסם
  • מחבר
תפרוס מחדש, אין בעיה, אבל יכול להיות שצריך לסדר רק את הסידור של המידע על הסקטורים כדי לא לפגוע בביצועים של ה SSD.

לא ממש הבנתי.

פורסם
  • מחבר

מה שעוד חבל הוא שבוינ. 8 לא ניתן לכוון גודל פונטים מדויק, אלא רק בין 100% ל 125 ו150.

בוינ 7 הייתה אפשרות גם לגדלי ביניים.

לי למשל 100 קטן מדי 125 גדול.

נהגתי לעבוד בוינ7 משהו כמו 115.

פורסם

אגב, אתה הבחנת בהבדלי איכות טקסט בין השתיים ?

לא - כל המסכים שאני משתמש בהם הם מסכים של דל (בבית ובעבודה) מסדרות שונות - לא רואה שום שוני בתצוגה.

לגבי סידור הסקטורים מדובר בפעולה שצריך לבצע לSSD שבצעת עליו IMAGE שהגיע מדיסק קשיח

http://lifehacker.com/5837769/make-sure-your-partitions-are-correctly-aligned-for-optimal-solid-state-drive-performance

פעולה שאפשר להמנע ממנה אם אתה מתקין מחדש (אני תמיד מעדיף התקנה חדשה מאשר שכפול מערכת קיימת)

פורסם

בדקתי היום ויש שיפור ניכר בתצוגת הטקסט.

יתכן וזה קשור לעדכוני החלונות שהיו גם ב 8 וגם ב 8.1.

פורסם
מה שעוד חבל הוא שבוינ. 8 לא ניתן לכוון גודל פונטים מדויק, אלא רק בין 100% ל 125 ו150.

ניתן גם ניתן

פורסם
בדקתי היום ויש שיפור ניכר בתצוגת הטקסט.

יתכן וזה קשור לעדכוני החלונות שהיו גם ב 8 וגם ב 8.1.

מעניין מאוד

תוכל בבקשה לתת פלט של עדכונים אחרונים שבצעת

wmic qfe list

ואז למיין (אני עושה את זה עם טאבולטור - אקסל) ולתת את האחרונים שנדע איזה עדכון פתר את זה

תודה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים