עבור לתוכן

בזק: המעבר מהשאלה (בחינם) להשכרה (ב-10 ש"ח) היא "מהלך פרו צרכני"

Featured Replies

פורסם

כנראה שלציניות של בזק אין גבול. קראתי אתמול את התגובה של בזק לביקורת של מ-018 ופשוט צחקתי - המעבר מהשאלה (בחינם) להשכרה (ב-10 שקלים) לחודש היא "מהלך פרו-צרכני"...

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000997398

פורסם

אני הצטרפתי לבזק שבוע שעבר לשירות התשתית של האינטרנט שלהם. לא ביקשו ממני 10 שקל עבור ראוטר ולא הזכירו לי כלל שירות תמיכה וכדו'. יכול להיות בגלל שאני לקוח חדש אני פטור מתשלום 10 ש"ח?

פורסם
אני הצטרפתי לבזק שבוע שעבר לשירות התשתית של האינטרנט שלהם. לא ביקשו ממני 10 שקל עבור ראוטר ולא הזכירו לי כלל שירות תמיכה וכדו'. יכול להיות בגלל שאני לקוח חדש אני פטור מתשלום 10 ש"ח?

בדוק את החשבונית ותראה.

פורסם
בדוק את החשבונית ותראה.

הם לא אמרו לי דבר בטלפון על זה. אני יתקשר לשאול ? אולי זה רק למשתמשים קודמים בבזק.

אני לא הייתי אצלם איזה שנה.

פורסם

לפי החשבונית תדע אם לא גבו כלום אין בעיה אם גבו תתקשר אליהם.

פורסם

עם בזק אי אפשר לדעת כבר מה קורה.

פורסם

אני שואל מה הבעיה לגבי ה 10 שקל. בעבר זה היה 10 * 24 = 240 ש"ח (נגיד שזה המחיר של המודם). מישהו חושב שבשנתיים הקרובות בזק תישאר בטכנולוגיה של VDSL2 ולא תעבור לסיבים אופטיים (או שתהיה תחרות שכזו?) אזי הוא ישלם פחות. הבעיה החמורה היא שהם מעלים את מחירי החבילות בעוד 10 שקל בגלל השטות הזו.

פורסם

בתנאי שימוש של בזק כתוב שלקוחות חדשים פטורים מדמי שכירות של המודם לשנתיים.

פורסם

מה אם לקוחות שמשמתמשים עד היום באותו מודם שקיבלו אי שם ב 2004 ?

פורסם

הפתעה גדולה, לא איכפת להם, הם לקוחות קיימים ולא חדשים. יש פה מספר אנשים שטוענים שדרך שימור לקוחות הצליחו לקבל את ההטבה הזאת כלקוח חדש. צריך לנסות לאיים שוב עליהם.

פורסם
בתנאי שימוש של בזק כתוב שלקוחות חדשים פטורים מדמי שכירות של המודם לשנתיים.

תודה על המידע :)

פורסם
אני שואל מה הבעיה לגבי ה 10 שקל. בעבר זה היה 10 * 24 = 240 ש"ח (נגיד שזה המחיר של המודם). מישהו חושב שבשנתיים הקרובות בזק תישאר בטכנולוגיה של VDSL2 ולא תעבור לסיבים אופטיים (או שתהיה תחרות שכזו?) אזי הוא ישלם פחות. הבעיה החמורה היא שהם מעלים את מחירי החבילות בעוד 10 שקל בגלל השטות הזו.

10*24 או 10*36 לא משנה איך זה היה, בסוף התקופה הראוטר שלך ואתה יכול לעשות אותו מה שתרצה. לתת למישהו מהמשפחה, לחברים, למכור אותו או להשתמש בו לשלוש שנים נוספות.

בהשכרה זה 10 שקל כל חודש. אתה לא קונה אותו אז אין תקופה שאחריה מסתיים התשלום. אם לפני זה שילמת 360 שקלים והשתמשת במכשיר 5 שנים, עכשיו אחרי 5 שנים תשלם 600 שקלים.

זה יכול להיות טוב אם זה יגרום לאנשים לחפש אלטרנטיבות (למרות שאני בספק) כשיגדל הביקוש אולי נקבל כל מיני חלופות שאפשר לקנות בארץ.

פורסם

א. הם לא מכריחים אותך ואתה יכול לקנות בחנויות מודם לבד.

ב. אומנם ה ADSL היה איתנו הרבה שנים, אבל עכשיו למהירות לא בסיס חייבים מודם אחר ובשנים הקרובות צפוייה טכנולוגיה אחרת גם כן.

פורסם

אם אתה מכיר מודם VDSL שידוע שהוא עובד טוב, אני אשמח לשמוע.

בארץ לא מוכרים כאלה וכל קניה כזאת מחו"ל היא סיכון כי אין מספיק אנשים עם ציוד פרטי כדי לדעת אם זה עובד טוב או לא.

פורסם
אם אתה מכיר מודם VDSL שידוע שהוא עובד טוב, אני אשמח לשמוע.

בארץ לא מוכרים כאלה וכל קניה כזאת מחו"ל היא סיכון כי אין מספיק אנשים עם ציוד פרטי כדי לדעת אם זה עובד טוב או לא.

יש 2 באייבורי . לא בטוח לגבי הזול מבניהם האם הוא תומך 100 מגה. אחד עולה 380 והשני 520.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים