פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים חברים, ראשית מתנצל על ריבוי שאלות סביב ההתקנה שלי.כחלק מההכנה שלי להתקנת כונן ssd חדש אני מנסה לשנות את ההגדרות בביוס ממצב ide בו אני נמצא עכשיו, למצב ahci.כרגע מע' ההעפלה וה boot נמצאים על הכונן המכני הישן.זוכר שכבר בשעתו כשניסיתי להעביר לahci במצב הזה, זה עשה לי בעיות בעליית מע' ההפעלה.נכנסתי לביוס.יש שם שני מקומות להגדרה הזו.Onboard sata/ide cntrl. Modeוהשני- pch sata cntrl. Mode.בשלב ראשון שיניתי בראשון. הוינדוס עלה, אך הוא לא הראה כונן מכני נוסף שהתקנתי לאחרונה.כששיניתי גם בשני, זה עשה לי בעיות בהעלאת הוינדוס ונכנס ללופים בנושא.כשהחזרתי גם את הראשון למצב ide חזר לי הכונן הנעלם.ראשית איזה מהם עלי לשנות?שנית, יכול להיות עניין של דרייברים שחסרים אצלי ?
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים http://winaero.com/blog/switch-from-ide-to-achi-after-installing-windows-7-or-windows-8/
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים מה דגם לוח האם שלך?אם אתה משנה ממצב IDE למצב AHCI אחרי שמערכת ההפעלה כבר מותקנת על הקשיח אז מן הסתם שתיגרם לך בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה.תשנה ל-AHCI ואז תבצע התקנה נקייה על ה-SSD , זה יהיה עדיף מביצוע MIGRATION מהקשיח הישן ל-SSD.
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים מחבר גיגהבייטGA-H55M-USB3http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3444#ovענית לי באמת על דבר שרציתי לשאול.האם לעשות את השינוי עכשיו, או רק כשאתקין את מע' ההפעלה ה ssd החדש.אוקי , אז ההתקנה מתוכננת לסוף השבוע.רק אם תוכל לכוון אותי האם עלי לשנות זאת בשני המקומות בביוס, שפירטתי , או רק באחד מהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.