עבור לתוכן

מחפש מחשב משומש - כמה שווה בערך לדעתכם המפרט הבא

Featured Replies

פורסם

קצת חסרים פריטים אבל בו ננסה.

מעבד I3 תושבת 1155 לא יודע אם זהSANDY או IVY

לוח אם H61 לא יודע דגם מדויק אבל אמור להיות חדש באחריות

זיכרון - 4 גיגה 1600HMZ

דיסק קשיח - 500 גיגה

קירור - כנראה סטוק של אינטל

מארז ספק - EZCOOL T-280D HTPC +EZCOOL 400W (גנרי/חצי גנרי?)

כרטיס מסך - מובנה בלוח

צורב DVD

כמה שווה?

פורסם

ספק ומארז גנריים. (זה אשכרה מוריד מהערך)

להתרחק.

לא הייתי נותן יותר מ-400 שקל (יוצא מנקודת הנחה שזה סנדי, למרות שגם אייבי לא ממש יוסיף)

נערך על-ידי Ymac

פורסם
  • מחבר

אני קצת מופתע , כל כך מעט.

פורסם

אולי במאמץ 600 שקל

מעבד - 200

לוח - 100 - 250(נגיד לוח הכי זול שיש)

זיכרון - 100

דיסק - 100 (חלק מכאני, ב-250 קונים 1TB חדש)

קירור - חח

מארז וספק - xD

כרטיס - זה בעצם מובנה במעבד, The more you know

צורב - אולי 50, וגם ככה מי משתמש בו.

פורסם

500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה חברה ,עזרתם לי מאד. כל כך קשה למצוא משהו יד שניה שהוא לא זבל גמור ובמחיר נורמלי. כל אחד שמוכר מחשב מתנהג כאילו הוא מוכר לך זהב ונעלב כשאתה מנסה להסביר לו שהמחיר שלו לא הגיוני. המפרט הזה פורסם ב 950 וזה אחד היותר סבירים שמצאתי. חשבתי שזה שווה איזה 700 שקל אבל הצלתם אותי מטעות. מה ראלית אני יכול לקבל בסכום של 700 שקל?

פורסם

950 שקל? וואו.

מה הצרכים שלך?

פורסם
  • מחבר

Htpc - עם xbmc וסרטי FHD .

אולי בשלב כל שהוא אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב הראשי שלי ואז אני יעביר את gtx460 הישן למחשב הזה בשביל פרו אבולושין וכאלה

נערך על-ידי lompy

פורסם

חשבת אולי בכיוון של סטרימר במקום?

יעלה הרבה פחות ויהיה יותר יעיל.

אז לא, לא יהיה PES

פורסם
  • מחבר

כן ,זה היה הכיוון הריאשון שלי אבל כל אנדרויד בוקס למינהם לא מריצות xbmc כל כך טוב לדעתי. היו דיבורים על זה שבקרוב יצאו מחשבי מדיה סנטר מבוססי z3735f ב 150$ אבל בנתיים חוץ מ zotac ,שלהביא אותו מארה״ב לארץ יוצא 1000 שקל , לא יצא שום דבר

נערך על-ידי lompy

פורסם

תסתכל על Minix שמריצים אנדרואיד עם XBMC מהקופסה עם צ'יפ ש-XBMC תומכים בו באופן טבעי.

יש גם את האמזון פייר TV שעם רוט יכול להריץ XBMC (אולי נקרא לזה קודי פשוט? :P) והוא עולה 99$

פורסם
  • מחבר

מכיר את ה minix , דרך אגב הם אחת החברות שהכריזו על דגם מבוסס z3735f שיבוא עם וינדוס 8. זה כבר היה אמור לצאת אבל משום מה זה לא קרה. אני עדין חושב שכל מחשב משומש יעבוד הרבה יותר טוב מכל קופסאות אנדרויד וההבדל במחיר לא אמור להיות כל כך משמעותי. הבעיה בנתיים זה למצוא מחשב

פורסם

אני קניתי את Tronsmart Vega S89-H, מריץ XMBC כמו גדול, מנגן Full HD חלק.

פורסם

הסתכלת כאן על לוח יד שניה - תראה איזה בובה ב-900 שח (שאני מאמין שאתה יכול לגלח אותה טיפה עוד יותר)

http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%A0%D7%99-i5-hd6850-ad1317.html

מפרט שאין לי ספק שיריץ כל סרט - אולי המארז קצת גדול אבל לכל דבר ועניין אחלה מפרט

אל תחשוש לרכוש יד שניה מאנשים שמפרסמים פה - אני רכשתי כמה דברים ועד היום לא התאכזבתי (לרבות מחשב קומפלט)

פורסם

הדבר היחיד שמרתיע זה הספק הזה, חוץ מזה באמת אחלה של דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים