עבור לתוכן

האם מסך מחשב מתאים גם לצפייה בטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות בשנה הקרובה מסך מחשב לגיימינג והשאלה שלי היא אם אני אחבר ממיר למסך המחשב בכדי לצפות בטלוויזיה, יראו טוב או שמסך מחשב לא מומלץ לדבר שכזה?

פורסם

ייראו טוב, אבל לא ישמעו טוב (או בכלל), אלא אם למסך יש רמקולים. :) אז תצטרך לחבר רמקולים בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם שמע כי השמע מחובר בנפרד למגבר הכולל חיבורי HDMI. אפשר בבקשה לפרט קצת יותר לגבי איכות התמונה שאקבל במסך מחשב? אולי איזה השוואה קטנה של יתרונות וחסרונות לעומת מסך טלוויזיה...

פורסם

לא אמרת איזה מסך אתה הולך לקנות - אז מה אפשר לומר?

באופן כללי - אם תקנה מסך טוב, תקבל איכות תמונה מצוינת שלא נופלת מאף טלוויזיה.

החסרון היחיד הוא הגודל. מסכי מחשב מגיעים רק עד "34, ומעבר ל"24 הם כבר יקרים מאוד. כי הם נועדו יותר לעבודה, ולכן הם יותר איכותיים מטלוויזיות, בעיקר מבחינת הרזולוציה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהמסך שאני עתיד לקנות יהיה מעל ל32 אינץ' (אני מוכן לשלם על זה) שיכלול רזולוציה של 4K או 2K ויחד עם זאת 144Hz וגם G-SYNC, ככה שמדובר במסך איכותי זה בטוח. אני לא יודע איך זה במסך מחשב היום כי אני משתמש כבר בסביבות ה5 שנים האחרונות במסך טלוויזיה גם לצפייה בשידורים וגם כמסך מחשב אז אין לי מושג מה הולך להיות. האם רמת ההגדרה של המסכי מחשב השתפרה? הכוונה לשינוי הגרדות תמונה וצבע ואפילו בהירות שלא נופלת ממסך טלוויזיה.

פורסם

המסך שאתה עתיד לקנות הוא פי 10 איכותי יותר מכל מסך טלוויזיה. אולי לא יהיו לו הכוונונים הספציפיים שיש בטלוויזיה, אבל מבחינת איכות תמונה - הוא לוקח בגדול. העניין הוא שאין שידורים בכזו איכות אז לא תרגיש בזה.

פורסם
  • מחבר

מה שחשוב לי זה פשוט לא לרדת ברמה שאיכות הצפייה בטלוויזיה כי מן הסתם איכות הצפייה במחשב תעלה. אז אתה אומר שהכיוון של ההגדרות במסכי מחשב כיום עדיין ברמה דלה ביחס למסכי טלוויזיה?

פורסם

קשה לי לענות על זה כי אין תשובה חד-משמעית. זה תלוי במסך המחשב, במסך הטלוויזיה ובהגדרה הספציפית שאתה מחפש. ככלל - אולי כן, אבל מצד שני לא מצאתי שיש משהו שימושי למדי בשלל ההגדרות שיש בטלוויזיות ביתיות.

פורסם

שלט לטלוויזיה ?

אצלי זה היה שיקול שרכשתי מסך אז קניתי מסך משולב של סמסונג שהוא גם טלוויזיה וגם מסך מחשב. תחשוב שבלי שלט תצטרך לגשת למסך כל פעם להדליק ולכבות.

פורסם
  • מחבר

כיום מסכי מחשב גדולים ויוקרתיים מגיעים ללא שלט?

פורסם

מסך מחשב לא מגיע עם שלט רק טלוויזחה, פשוט אנשים קונים טלוויזיה ומחברים אליה את המחשב חחחח

פורסם
  • מחבר

מאוד מפתיע אותי מה שאתה אומר אבל אנחנו נצטרך לחכות לדגמים החדשים שיצאו ב2015 אולי משהו ישתנה והמחשבוויזה יחזור =]

מסך טלוויזיה לא יעזור לי כי זה המצב הנוכחי שלי ואני רוצה מסך שמתאים למשחקים ואין יותר טוב ממסך מחשב.

פורסם

זה מה שאמרתי שאני קניתי, "מחשוויזיה" של סמסונג שזה בעיקרון מסך מחשב עם פונקציות של טלוויזיה ושלט.

פורסם

מסכי מחשב מעולם לא היו צריכים ולא יהיו צריכים שלט רחוק.

אם אתה צריך שלט, פשוט תחבר אחד למחשב או תשמש ב"קופסא" שאתה מחבר אליו.

פורסם
מסכי מחשב מעולם לא היו צריכים ולא יהיו צריכים שלט רחוק.

אם אתה צריך שלט, פשוט תחבר אחד למחשב או תשמש ב"קופסא" שאתה מחבר אליו.

מדובר כאן על טלוויזיה, ולא על מחשב. וכשאתה זרוק על הספה\מיטה במרחק מטרים טובים מהמסך וואלה שלט כדי להדליק אותו זאת נוחות מתבקשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים