עבור לתוכן

KODI 14.0 + OPENELEC 5 יצאו (לשעבר XBMC)

Featured Replies

פורסם

האמת שגם האלפא וגם הביתא היו יציבות לגמרי בשימוש שותף.

פורסם

ה-PVR ב-xbmc/kodi פשוט מחורבן, זה ממש מעצבן. למה הם לא מטפלים בזה לעומק?

מי שרוצה להשתמש ב-htpc שלו בתור טלוויזיה חיה (עידן+) , זה פשוט פיתרון לא טוב. הממשק על הפנים. מחורבן ממש. כל ה-timeshifting פשוט גרוע.

מדיה פורטל טובה יותר בסדרי גודל.

פורסם
  • מחבר

כי כנראה שאין מספיק כח אדם (או שהפלאגינים שיש כתובים גרוע).

פורסם

אבל השינויים הקריטיים הם ממש פשוטים לתכנות. זה בעיקר עניין של עיצוב וממשק, ממש ברמת הכפתורים.

למשל ה-timeshifting.

במדיה פורטל לדוגמה אפשר לדלג אחורה וקדימה לפי step, נגיד 15 שניות אחורה, 30 שניות, דקה, 5 דקות, 15 דקות, שעה, וכו'... הכל טוב.

פספסת משהו ואתה רוצה לחזור אחורה? לחיצה אחת ואתה 15 שניות אחורה. רוצה לחזור חצי שעה אחורה? 2-3-4 לחיצות על החץ "אחורה" ואתה שם. יש פרסומות ואתה רוצה לדלג 5-10 דקות קדימה? (בהנחה שיש לך מספיק באפר), 2-3 לחיצות על החץ "קדימה" ואתה שם!

כל לחיצה רצופה מעלה step, ורשימת הסטפים הפעילים ניתנת לבחירה בהגדרות. כלומר, לחיצה אחת מחזירה למשל 15 שניות, שתיים רצופות מחזירות 30, שלוש מחזירות נניח 5 דקות.. הכל ניתן להגדרות ובחירה. והשינוי בפועל של המיקום קורה רק בסוף הרצף כך שאפשר להתחרט/לתקן בלי להרוס את רצף הצפיה. פשוט נוח.

ב-xbmc יש משהו דומה. אומנם שם ה-step תמיד קבוע (אפשר לשנות אותו בצורה מסורבלת עם קובץ הגדרות חיצוני, אבל הוא בכל מקרה תמיד קבוע - כל לחיצה מעבירה X שניות אחורה/קדימה).

נשמע סביר?

אז זהו......

שזה רלוונטי רק לוידאו!! סרטים/סדרות.

ב-LIVE TV זה פשוט לא עובד. שם, במקום קפיצה לפי steps יש פשוט fast-forward או fast-rewind כמו פאקינג וידאו משנות ה-80. מתחילים להריץ אחורה וצריכים איכשהו לתזמן את העצירה. אתה לא מבין איפה אתה נמצא, לחזור X דקות אחורה (כש-X הוא משהו רצוי מראש) זה פשוט בלתי אפשרי, אתה לא מצליח להבין מה קורה...

אז אני לא מדבר על זה שה-tv client באופן כללי פשוט לא כלכך אמין, לא יציב ולא כלכך מהיר..

אבל בחייאת רבאק שיפורים בסיסיים בממשק, שתהיה אחידות בין ה-LIVE TV לוידאו הרגיל בכל הנוגע לכפתורים! וזה ככה כבר בכמה גירסאות אחת אחרי השניה...

וזאת רק דוגמה אחת, יש עוד הרבה..

הוא פשוט לא robust כמו מדיה פורטל.

פורסם
  • מחבר

האם ה time shift עובד עבור כל הערוצים ה LIVE (נגיד שאני צופה בערוץ X ואז עובר לערוץ Y האם אי יכול לחזור גם בו או שזה מתאפס), השאלה היא לכל התוכנות.

פורסם

טיימשיפט זה כמו וידאו. הוא זוכר מה שהוא משדר בפועל. אם תעבור ערוץ ואחרי חצי דקה תחזור דקה אחורה אתה תראה חצי דקה מהערוץ הקודם וחצי מהחדש.

הקלטה מוגדרת זה שונה, שם הוא מקליט ערוץ ואתה יכול בינתיים לראות דברים אחרים, אפילו סרטים, או ערוצי טלויזיה אחרים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבהרה - אני מדבר על מדיה פורטל.

למיטב זכרוני ב xbmc אם אתה עובר ערוץ זה מאפס את הטיימשיפט.

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון ה MPEG TS שעובר מהדונגל לתוכנה מכיל את כל הערוצים במכה אז אני לא מבין למה אי אפשר לשמור את הכל ולעבור ביניהם. אולי ב KODI 15 יתנו דגש יותר טוב לכל הנושאים הללו. בדקת בפורומים שלהם האם זה זוכה להתייחסות ?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נא לא להקפיץ דיונים ישנים בשביל שאלות כאלו ולפתוח דיון עצמאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים