עבור לתוכן

חבילת gamers

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?

פורסם

מ י ו ת ר

החבילה הזו מיותרת.

פורסם

באמת מיותר, יש לי בבית אינטרנט רגיל netivision+hot

ואצל חבר יש בזק עם מסלול גיימר על תשתית של הוט

ואין הבדל בפינג ואם יש הבדל אז 5MS גג אם אני משחק אצלו

חיבור לשרתים של אירופה

פורסם

יש עדיין את החבילה הזו ?

פורסם

אם לקוח זקן מתקשר לבזק ומבקש שני קווי טלפון כי הוא צריך אחד לטלפון ואחד לאינטרנט הם אשכרה ימכרו לו שני קווים

פורסם

לא לשלם יותר על השירות הזה

חוצפה שהם מבקשים כסף על תעדוף שונה שלא עולה להם כלום בכלל.

פורסם

תראה. מנסיון המר שלי. הם מגבילים לך את האינטרנט אם:

1. אתה מוריד המון. אבל המון.

2. (משפיע יותר) אם אתה מעלה המון, למשל גיימפליי לYOUTUBE שכל סרטון זה 2-3 ג'יגה.

יחסמו לך את כל התעבורה. הפינגים שלך יהיו בשמיים.

איך פותרים? מציקים להם שהמכשיר שלך בעייתי.

מקבלים מכשיר חדש. כלומר, MAC חדש. והחסימה בעצם יורדת כי זו חסימה על המכשיר הקודם.

זהו. הפינג יורד מ150 ל60.

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שללא חבילת גיימר (012) אני לא מצליח לשחק ב LoL כמו שצריך. הפינג ירד מ 110~ ל 71 יציב.

אני לא משלם על החבילה. אני לקוח ותיק (10+ שנים) וקצת התמקחות על המחיר. סה"כ 20 שקלים ל100 מגה וחבילת גיימר.

פורסם

ואני יכול להעיד על עצמי, שלא היה הבדל ולא הקלוש ביותר בפינגים לאירופה ולUS במשחקים מרובי משתתפים כדוגמת COD BF ועוד.

אחרי שבועיים, ביטלתי את ה"חבילה" המיותרת הזו.

תשתית: בזק

ספק: בזק בינלאומי.

פורסם

זה באמת מעניין עד כמה זה משנה כל התאוריות מעלים פה. חבל שאין שקיפות.

פורסם

כך הסביר לי את חבילת הגיימר נציג בזק בינלאומי:

''זה עושה תיעדוף מסוים''

אני: איזה תיעדוף, אתה יכול להסביר לי על קצה המזלג?

נציג: ''אני לא יודע בדיוק להסביר לך איך זה עובד, אבל יש לנו תעדוף מיוחד אצלינו בשרתים''.

עכשיו אתה מבין למה אני לא מבין את חבילת הגיימר? או יותר נכון, כך קןראים לזה ביידיש: בובקעס.

פורסם
אני יכול להעיד על עצמי שללא חבילת גיימר (012) אני לא מצליח לשחק ב LoL כמו שצריך. הפינג ירד מ 110~ ל 71 יציב.

אני לא משלם על החבילה. אני לקוח ותיק (10+ שנים) וקצת התמקחות על המחיר. סה"כ 20 שקלים ל100 מגה וחבילת גיימר.

לא הבנתי

אתה משלם על 012 גיימר 20 שקל ל100 מגה?

פורסם

לספק, לא לתשתית.

שכחת ש"תעדוף גיימר" זה בדיחה?

פורסם
כך הסביר לי את חבילת הגיימר נציג בזק בינלאומי:

''זה עושה תיעדוף מסוים''

אני: איזה תיעדוף, אתה יכול להסביר לי על קצה המזלג?

נציג: ''אני לא יודע בדיוק להסביר לך איך זה עובד, אבל יש לנו תעדוף מיוחד אצלינו בשרתים''.

עכשיו אתה מבין למה אני לא מבין את חבילת הגיימר? או יותר נכון, כך קןראים לזה ביידיש: בובקעס.

זה שהוא לא יודע להסביר איך דבר מסויים עובד לא אומר שזה לא עובד או לא עושה כלום.

בכללי, לכל ספק יש נתב שמנתב אותך לכיוון השרת שאליו אתה רוצה להגיע. לנתב הזה יש מגבלה של כמה פאקטות הוא מסוגל להעביר בשניה ונוצר עומס. לפעמים פאקטות יכולות ליפול ואז המחשב ישלח את המידע מחדש (כשרק לך יש לאג במשחק זה בדרך כלל בגלל שפאקטות נופלות איפשהו) ולפעמים זה פשוט זמן ארוך יותר עד שהפאקטה יוצאת הלאה.

גיימר אומר שיש לך תיעדוף. בזמן שיש פקק בנתב, אתה כמו אמבולנס עוקף את כולם. התחנה הבאה היא כבר לא בשליטת הספק שלך ואם אין להם הסכם מיוחד איתם, משם כבר אין לך עדיפות.

אני יודע שבעבר ב-014 היה להם הסכם כזה עם פאקטות שמיועדות לשרתי משחקים מסויימים.

ככה גיימר עובד ועל זה אתה משלם.

ל-014 יש כבל משלהם שמחבר אותך לחו"ל ואין להם בעיה להעביר כמויות גדולות של תעבורה מה שאומר פחות עומסים ויכול להיות שבגלל זה הגיימר לא מורגש. אם עדיין יש להם את ההסכמים על כך שהתיעדוף ימשיך אחרי שאתה יוצא מ-014 אז זה אולי יכול לעשות עוד הבדל אם השרת נמצא באותו הסכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים