עבור לתוכן

חיבור הארדיסק USB3 על ידי שימוש בכבל USB2

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לחבר הארדיסקים חדשים, שנועדו לUSB3, על ידי שימוש בכבל USB2? אני מבין שאם זה כן אפשרי ,המהירות תיפגע פלאים, אבל זה לא מפריע לי. מה שמעניין אותי זה שהזרם החשמלי יתאים, ושלא תהיה פגיעה בדיסק.

פה WD כותבים שיש backward compatibility עם USB2, אבל אני לא יודע אם זה מתייחס גם לכבל, או רק לחיבור עצמו במחשב:

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=470

כמו כן: באיזו מהירות מסתובב דיסק נייד 2.5 אינטש? האם הם 7200? האם המהירות המכנית שלהם פוחתת כאשר הם מחוברים במצב USB2?

פורסם

אם זה היה בעיה עם הכבל, היה דואגים שזה לא יהיה תואם. ולא, אין קשר בין סוג החיבור למהירות הסיבוב שלהם (אחרת גם את זה היו מציינים).

פורסם
  • מחבר

והאם לפי מיטב ידיעתך מדובר בדיסקים של 5400?

פורסם

אין לי ידיעה. לך שם ל Specifications ותעתיק את המודל שאתה רוצה עם המילה rpm לגוגל ותראה.

פורסם

הכול _אמור_ לעבוד תקין במהירות תקשורת של USB2, ו rpm וצריכת חשמל זהים לאלה שיהיו בחיבור אם כבל USB3

מציאותית - קורה שכבל כלשהוא דק מידי / החיבורים מלוכלכים / יש יותר מידי התנגדות, הדיסק לא מתחיל להסתובב ובמקום זאת עומד ונותן צליל חלש של קליקים. עכשו אלה דברים שיכולים לקרות בלי קשר לגרסאת ה USB, הם קורים גם אם הכבל הנכון של USB3, וגם אם דיסקים של USB2 בחיבור USB2

פורסם

אני אסביר לך בדיוק, אתה חייב את הכבל של USB3 כדי להפעיל את הכונן הזה, בכלל שהחיבור לכונן הוא USB3, את הצד השני אתה יכול לחבר גם ל USB3 או USB2 .

לגבי המהירות, העברת נתונים ב USB2 בדר"כ מגיע למהירויות של 20mb/s , אז זה לא משנה אם הוא 5400 או 7200 , בחיבור ל USB3 אתה תקבל מהירויות יותר גבוהות שבין 60mb/s ל 90mb/s , וזה תלוי בכונן החיצוני ובכונן של המחשב.

לרב אני מאמין שהכוננים האלה הם 5400 אלה אם צויין אחרת, כי הם המיינסטרים..

פורסם

לא אתה לא. ניתן לחבר אליו כבל USB2 ולעבוד ב USB2

כונני ה 2.5 נפוצים גם ב 5400 וגם ב 7200, היום 7200 יותר נפוצים ממה שהיו בעבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים