עבור לתוכן

המלצה ל-SSD

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128GB למחשב הנייד שלי (ThinkPad T400) אבל המחשב תומך רק בחיבור SATA2.

האם יש טעם להשקיע בכונן קצת יותר יקר כמו ה-840 EVO של סמסונג (400 ש"ח) או להסתפק במשהו יותר זול כמו SanDisk או Kingston (ב 300-350 ש"ח)?

האם אני ירגיש הבדל עם כונן קצת יותר איטי?

תודה

פורסם

לדעתי לא כדאי לקנות פחות מ250GB.

יש 256GB MX100 ב575 שקל.

זאת טעות ממדרגה ראשונה לקנות EVO 128GB ב400 שקל כשאפשר פי 2 נפח בתוספת של 175 שקל.

פורסם

^^^ בדיוק - הכונן הזה משתלם מאוד - קל וחומר למי שיש SATA2

אני רק אעיר שוב - שההבדל בין דיסק מכני ל-SSD הוא מהותי - אבל בין SSD גם מדורות שונים ההבדל לא כזה גדול כמו שחושבים (או יותר נכון מרגישים בפועל בהפעלת המחשב)

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני לא מעוניין ב-256GB, אני צריך רק 128GB ומבחינתי לשלם על נפח גדול יותר זה בזבוז - גם אם המהירות של 256GB יותר גבוהה

פורסם

לדעתי לא משתלם הEVO 128GB כמו שאמרתי.

אבל אני ממש לא אוהב את הכונני 128GB הזולים והאיטיים מדורות קודמים להם מחיר סביר לאותו הנפח.

קח את הEVO.

פורסם

גם אם כעת כונן כזה נראה לך בזבוז, זו השקעה לטווח ארוך. תמיד תוכל להעביר אותו למחשב חדש, ובנוסף 128GB נגמרים הרבה יותר מהר ממה שחושבים.

פורסם

זה כמו 165 שקל לכונן 128GB.

איך אפשר לא לקחת.

פורסם

אח שלי קנה באילת את ה Corsair force ls 120GB ב271 ש"ח.

זה אמור להיות כונן בינוני, אבל אחרי התקנה התחושה של מערכת ההפעלה היא לא פחות מקסם.

נכון, מבחינת ביצועים כמותיים הוא מפגר מאחורי החזקים שיש אבל בינינו לא לכולם זה חשוב אם הכונן כותב ב400 או ב250 ובמיוחד אתה שיש לך SATA2.

מה שאני בא להגיד זה, במקרה שלך לא חושב שיש באמת צורך להשקיע ואתה יכול לקחת כונן זול מחברה טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, קניתי SanDIsk Ultra II מאמזון ב-280 ש"ח כולל המשלוח, יותר זול מכל כונן SSD בארץ

פורסם

יצא טוב.

עשית בשכל.

תתחדש.

פורסם

גם אני קניתי את הכונן של סאנדיסק, מרוצה עד הגג, תתחדש!

uXhXS9Q.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים