עבור לתוכן

המלצה למסך

Featured Replies

פורסם

הי,

שימוש: בסיסי. אינטרנט, יו טיוב.. אבל יכול להגיע לשימוש של שעות ברצף.. אז שיהיה חד, שלא יכאב / יזיק לעיניים.

מתלבט בסוג הפנאל. tn / ips. שמים לב להבדל בינהם?

גודל: מה הסטנדרט היום? 23-24?

סוג חיבור: יש הבדל בין vga ל dvi?

תקציב: כרגע עוד לא יודע. בוא נראה כמה דגמים..

-יש מקום שאני יכול לראות כמה מסכים, בתנאים האופטימליים שלהם? (רזולוציה, צבעים)

אם מישהו פה מוכר יד 2 אשמח גם לשמוע הצעות..

תודה

פורסם

רק חיבור דיגיטלי! Dvi או hdmi . מומלץ מאוד מסך 24 של dell - 2414h או 2412m. תריץ חיפוש בפורום

פורסם
  • מחבר

אוקי ראיתי את U2414H (הדק היפה) , P2414H, (פחות חיבורים) , ו U2412M, שהוא 16:10 ו1920x1200

אני רואה שכולם עם כניסות ויציאות.. אין לי שימוש בזה בכלל, מעדיף רק את החיבורים הבסיסיים vga dvi ,

האם יש מסך כזה, כמו ה U2414H , אהבתי את הדקיקות!

-ואיך המסכים של סמסונג וlg? או חברות אחרות? יש מה לראות אצל אחרים או רק דל?

- מה המרחק המומלץ מהמסך? כרגע אני כ 57 סמ ממנו. (19" 16:10) ואם אני מצמיד אותו לקיר אז כ73 סמ.

פורסם
  • מחבר

הי,

אני רואה שממליצים פה אך ורק על דל..

מה אבל עם סמסונג, lg וחבריו..

איך הם? מה, הם לא מתקרבים לדל? ..

תודה

פורסם

טעות.

פורסם

hardgore1,

איחדתי לך את הדיונים, כי שניהם בסופו של דבר על אותו נושא.

אענה לך כך: ממליצים פה גם על מסכים של חברות אחרות - גם סמסונג, גם LG וכמה נוספות. אבל זה נכון שממליצים על DELL יותר, ולמעשה מדובר בהמלצת ברירת מחדל.

למה?

1) לרוב ממליצים על מסכים עם פאנל IPS/PLS או VA (כלומר משהו שהוא לא הTN הסטנדרטי).

2) DELL הפכה מאוד פופולרית משום שהיא שבמשך שנים רבות, באופן עקבי, הציעה מסכים כאלה, במחירים אטרקטיביים, וגם שיווקה אותם בישראל. בעוד שרוב החברות הצטרפו לטרנד רק בשנים האחרונות (למעט חברות שמוכרות מסכים מקצועיים ויקרים מאוד).

3) גם היום לDELL יש מסכים טובים שעונים על הקריטריון (1) הנ"ל, כמעט בכל טווח הגדלים והמחירים.

פורסם

אם אתה רוצה מסך 16:9, ה-U2414H של דל אכן אמור להיות בחירה מעולה.

לעומת זאת, אם אתה מעדיף 16:10, ה-U2415 של דל מגיע לארץ בחודש-חודשיים הקרובים, והוא אמור להיות המסך הכי טוב שהם אי-פעם הציעו ב-16:10 לשוק הרחב (ה-U2413 יותר יקר, ומותאם בעיקר לגרפיקאים).

אישית, ברגע שאני אראה את ה-U2415 במלאי של אחת הרשתות הגדולות (KSP, אייבורי), אני חוטף אותו מהמדף.

פורסם

יש לו כבר עכשיו את ה2412.

פורסם
יש לו כבר עכשיו את ה2412.

איפה ראית שהוא כתב את זה?

פורסם

לא שיש לו

התכוונתי שיש לו אפשרות לקנות כבר עכשיו את ה2412 שהוא בפורמט ה16-10 ולכן הוא לא צריך לחכות.

פורסם
לא שיש לו

התכוונתי שיש לו אפשרות לקנות כבר עכשיו את ה2412 שהוא בפורמט ה16-10 ולכן הוא לא צריך לחכות.

אבל למה לו? שיחכה טיפה, ואז יוכל לקחת את הדור הבא של סדרת המסכים הזאת.

לא רואה סיבה לקנות מסך מ-2011 כשאפשר לקנות את הגרסה המשופרת שלו מ-2014, אלא אם כן זה עניין של תקציב.

פורסם

הוא בטוח יעלה יותר , וכמעט בטוח לא יציג שיפורים מלבד יציאות נוספות וכו' ואם הוא משתמש בDVI ממילא.

פורסם

ממש לא:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2415.htm

למסך החדש יש רענון תמונה חלק יותר, יותר עומק צבע, תאורה אחידה יותר, ועיצוב פאנל יותר מודרני (ובטח עוד כמה דברים קטנים).

זה שהוא יותר יקר כבר אמרתי, אבל אם זה בתקציב, כבר עדיף לקנות את המסך המודרני יותר, לפחות לדעתי. כל אחד והשיקולים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים