עבור לתוכן

נייד למטרת משחקים ועבודה במשרד עד 1000 דולר-כרגע בארהב

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features

מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף.

אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.

פורסם

ה UHD לא טוב. ה VN7-591G מאוד נחמד, ואישית אני מעדיף אותו

אם אתה יכול להזמין מקנדה - אז ה G551JM הוא אופציה טובה

פורסם
  • מחבר

יכול להזמין מקנדה אבל מעדיף ארהב, אני יהיה פה רק עוד 10 ימים ועכשיו קריסמס אז הדואר שלהם מפוצץ,מעדיף אמזון או ניואגג, משהו בסגנון.

כמו כן זה בערך המחשב הנייד הראשון שלי אני תמיד הייתי צמוד לנייחים אבל עכשיו אני מסתובב בעולם מתוקף העבודה, אז מה בעצם חשוב במחשב נייד? חשמל כמעט תמיד יהיה זמין אז הסוללה לא קריטי לי.

פורסם

על איזה משחקים חשבת?

SSD אתה יכול להתקין לבד?

פורסם
  • מחבר

יכול להתקין SSD לבד, משחקים BF4, DOTA2 היתי רוצה להריץ גם את GTA החדש כאשר יצא למחשב.

amigamerlin-זה ACER נכון? ראיתי את המפרט, נחמד מאוד, דיי דומה לUHD לא?

פורסם

אותם ביצועים, אבל המסך קצת יותר טוב + יש לו חיבור M.2 שתוכל לחבר אליו SSD נחמד בעתיד

המסך שלו לא מדהים, אבל עדיין די טוב ולפחות טוב כמו ה UHD. ממילא אין מה לעשות כמעט בכלל עם רזולוציה כזאת

המקלדת שלו עדיפה על ה Y50 (שבכלל לא אהבתי את המקלדת שלו)

אני רואה עכשיו שהמחירים עלו - הוא היה נמכר ב 900$ בניואגג והקפיצו לו את המחיר. אתה יכול לקחת סיכון ולחכות כמה ימים לראות אם הם יורידו את המחיר. כי הם מורידים אותו כל פעם כ"מבצע"

באתר של אייסר הוא עכשיו נמכר עם 15% הנחה ויש להם דגם אחד זמין שם עם 120GB SSD ו 12GB זכרון ב $1020. אתה בטח יכול לסמן משלוח מהיר וזה יהיה בסדר. זה עדיף על מה שיש בניואגג עכשיו

יש עוד אפשרויות עם אותן רמות ביצועים, כמו ה HX6-105 מאמאזון, שזה למעשה GE60 עם מיתוג אחר. מסך בינוני אבל לא נורא

ואם אתה יכול לקנות מקנדה, אז ה G551JM הוא אפשרות טובה כמו שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

למה דווקא מקנדה?

אעקוב אחרי שני הדגמים הACER והASUS, שמתי לב שבאסוס יש להארדיסק מהירות סיבוב של 7200 לעומת 5400 באסוס לא כזה קריטי כי אוסיף SSD אבל עדיין שההרד דיסק עצמו יהיה מהיר כמה שיותר.

פורסם

כן, באייסר יש לך אפשרות להוסיף. באסוס אתה יכול להחליף עם זאת, גם.

פורסם

ה GL בא עם מסך לא משהו ככל שאני יודע, לא?

פורסם

GL551JM = TN panel

G551JM = IPS screen

אכן לאחר בדיקה מחודשת של העניין.

פורסם

כן, זה מה שאני ראיתי גם. בקנדה הוא נמכר באזור ה $1000 USD, ככה שזה יכול להיות מאוד שווה

פורסם

שינוי קטן באות של הדגם שיכולים לא לשים לב אליה ושינוי עצום בחווית המשתמש.

גם אני שמתי לב שהוא לא נמכר בארה"ב, גם ככה המשלוחים שם מהירים, לא רואה סיבה למה לא להזמין מקנדה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ההבדלים בין הדגמים, באמזון קנדה ובניואגג קנדה, יוצא 1210 דולר.

http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232186

פה הם מתחייבים על משלוח תוך יום פחות מ3 ימים, אני רק מפחד שזה לא יגיע עד שאני טס מפה, בהתחלה היתי אמור להישאר עד ה18 לחודש ינואר ועכשיו אני צריך לחזור יותר מוקדם, כנראה ב12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים