עבור לתוכן

האם יש מעבדות מומלצות להחלפת כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת..

פירוט חומרה של הנייד:

Dell Alienware 17

מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to

4.0GHz w/ Turbo Boost)

זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz

כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5

מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English

האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש?

תודה מראש

פורסם

רכשת את הדגם היותר יקר של המחשב הזה אבל בכרטיס מסך לא השקעת?

בכל מקרה, תצטרך לרכוש כרטיס מסך לבד באיביי (כמובן שיתאים) ולבצע את ההחלפה בעצמך.

שים לב: באם תבחר להחליף את כרטיס המסך, סביר להניח שתתבטל לך את האחריות על המחשב.

פורסם
  • מחבר

היי דובי תודה רבה על התגובה המהירה

אני שקלתי לעשות זאת ואני מאמין שאני יכול למצוא סרטון ביו טיוב שמסביר איך לעשות זאת.. אך אני רוצה להמנע מאחר וזה משהו שלא ביצעתי בעבר..

אני לא רוצה לעשות טעות ולפגום במחשב..

האם יש מעבדה מוסמכת של dell בארץ שיודעים לעבוד עם דגם מסוג זה או שבאמת מדובר ב"רכיב חייזרי" במדינה זו?

פורסם

אני מניח שבמעבדה של דל יוכלו לעשות את זה.

אם אני זוכר נכון זה ''יעל פתרונות'' בהרצליה

כמו כן תוכל לבדוק בחנויות ניידנייד ובנטבוקקלאב שהם יבואנים של דל.

את כרטיס המסך, יותר זול להשיג לבד, אך זה יעלה לך מאות דולרים.

באם אכן תבצע את השידרוג, תוודא מול המעבדה המוסמכת האם זה לא פוגם באחריות.

פורסם

ממתי אפשר להחליף כרטיס מסך בנייד? זה לא מולחם ללוח האם?

פורסם

במחשבי גיימינג זה ניתן ברוב המקרים להחלפה (למעט מחשבי אסוס שאם אני לא טועה מתעקשים לייצר כרטיסי מסך שמתאימים רק להם (GTX260M/460M ועוד)

ברוב המקרים זה לא משתלם אך באלינוור כנראה שכן, במיוחד ששאר החומרה מעולה (כמה זה משתלם, פותח הדיון יחליט)

פורסם

לא, במחשבים מתקדמים/גדולים הכרטיס מסך בעל חיבור MXM 3.0 B מה שמאפשר שדרוג (יקר מאד, אך אפשרי).

דוגמא:

http://www.ebay.com/itm/New-Nvidia-GeForce-GTX-870M-3GB-DDR5-MXM-3-0-Type-B-for-Clevo-Alienware-/271709030536?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3f431ec888

נערך על-ידי Chevy

פורסם

אכן, אך ב(דורות קודמים, זה מה שפירקתי)אסוס לא השתמשו בMXM אלא בכרטיס מיוחד שלהם.

פורסם
  • מחבר

ביררתי ונייד נייד ונוטבוק קלאב לא מוכרים או מבצעים התקנות של כרטיסי מסך.. :(

בדקתי באיביי: Nvidia Geforce gtx 980m וזה מוצא לי 2 "ספקים" בלבד שמוכרים במצב לא ידוע, לא מגיע ארוז בקופסא ויכול להכיל פגמים.. מסוכן להשקיע 3.5 אלף שקל בזה..

אמזון.. אין.

האם ניתן לרכוש את הכרטיס הזה בארץ? או שזה זמין רק בארהב ובבריטניה?

פורסם

אכן, לא תמיד משתלם. אולי עוד שנתיים הכרטיסים האלו ימכרו ביותר זול באזור ה400 דולר. אולי אז יהיה שווה לך לשדרג, המחירים יורדים עם הזמן.

פורסם

לא הייתי הולך על הכרטיס הכי הכי חזק, רמה אחת פחות או שתיים או דגם מקביל יעלה חצי מחיר והפרש הביצועים בפועל לא יהיה כל כך גבוה ביניהם. זה שוק מוצרים שלא שווה במיוחד להשקיע בו הרבה בגלל התחלופה שנתית המהירה.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להשקיע 3500 ש"ח.. רק לא דרך איביי לבן אדם בסין שפירק את הכרטיס ממקום כלשהו וישלח אליי כשזה עטוף בשקית ואלוהים יודע באיזה מצב..

וכשזה יגיע בעוד כחודש וחצי אני האלץ להרכיב בעצמי, בפעם הראשונה.. סיכון בפני עצמו..

אם אין דרך מסודרת באמצעות מעבדה אני כנראה אוותר..

פורסם

תנסה במדיאטק מחשבים שהם יבואן רשמי של דל בצפון

יש להם מעבדה בחיפה וגם שירות בבית הלקוח

טלפון : 04-8813300

http://www.mediatek.co.il/mediatek2013/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים