עבור לתוכן

יעוץ לגבי מאוור תקול של כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

נראה טוב. באיזה שמן השתמשת והאם הוצאת את השמן הישן מהצד הפנימי ?

ושוב סורי

פורסם
  • מחבר
נראה טוב. באיזה שמן השתמשת והאם הוצאת את השמן הישן מהצד הפנימי ?

ושוב סורי

הבקבוק הזה שהעלתי תמונות שלו.. למה ניראה לי כאילו לא ראית תבקבוק שפרסמתי..תחזור לתגובות תראה...לא הבנתי תשאלה הזו האם הוצאת את השמן הישן מהצד הפנימי ?

לא עשיתי הרבה לא שמת לב לקח לי 5 דקות..הוצאתי כולה 3 ברגים קטנים המאוור נשלף קצת החוצה..בחיבור שלו ברווח תפסתי שיפתח קצת שפכתי שם תשמן וזהו סגרתי ושלום על ישראל לא סיפור ..מאחורי המדבקה לא היה כלום..

0mmyj1hkycdn.jpg

w4zyitwmo0di.jpg

ולא נפגעתי תרגע "אני סתם ערס עצבני מידי פעם" :la:

פורסם

כל מה שכתוב על הבקבוק הוא אזהרות שהוא מכיל חומרים רעילים. אוקי....

ובנתוני המכירה כתוב שהוא שמן למכונת תספורת. מסקנות : 99% שהוא שמן למכונת תספורת, 1% שהוא לק שקוף או סופר גלו בבקבוק גנרי (אם אזהרה גנרית שמתאימה בערך לכל חומר אפשרי, ונראה לי מדביקים אותה עליו לפני שבוחרים מה למלא בו......) שמוכרים בתור שמן למכונת תספורת

כבר יצא לי לקנות - ולא מ ebay אלא בטמבוריה בארץ תחליף WD40 גנרי. ריססתי - לא עושה כלום.... גם לא נראה או מרגיש כמו WD40. אני מגרד את המדבקה בעברית (שמודבקת על גבי ההדפסה באנגלית מסביב לבקבוק), אז בטקסט באנגלית זה היה בכלל ספריי להברקת צמיגים לרכבים.....

היי מה ? שפכת את השמן מהצד מתחת לכנפיים ?

O_o זה לא הולך להסתיים טוב..... למקום הזה מגיע אוויר, באוויר מגיע אבק, אבק + שמן = בוץ = מאוורר _באמת_ תקוע......

אם כן עכשו תצתרך _באמת_ לפתוח אותו ו_באמת_ לנקות אותו אם כמויות של אלכוהול או ספריי ניקוי מגעים

פורסם

^ מחזק את מה שבינרי אומר!

אחרי ששימנת את המאוורר והוא עובד על מהירות גבוהה של 1700 סל"ד, מין הסתאם כניראה שחלק מהשמן נזרק החוצה בגלל הכוח הצנטריפוגלי.

דבר ראשון, זה בסדר!...זה אמור לקרות.

אבל בהחלט ממולץ להשקיע עוד 5 דקות ולפרק שוב את המאוורר, לנקות אותו ולהחזיר אותו למקומו.

פורסם
  • מחבר

הוא נקי.. נקיתי אותו! שפכתי לא הרבה איפה שמדבקה בחריץ בצצדים..חח למה לפתוח שוב מזה יתן? מה יש לי לעשות לאחר פתיחה?

פורסם

בחריץ מסביב לכנפיים ?

השמן במאוורר אמור להיות במקום 1 בלבד, והוא בין הציר וצינור הנחושת שבו הוא מסתובב. שתי אלה נמצאים עמוק באמצע המנוע. שמן מהצדדים לא יגיע לשם

כל יתר נפח המנוע הוא מגנטים, סלילים ומעגל אלקטרוני. אם אתה שופך שמן מהצדדים, אתה מטביע בשמן את אלה. עכשו, המגנטים נמצאים בחלל אוויר פנימי של המאוורר, וכשהמאוורר עובד, אוויר מבחוץ נכנס ויוצא לחלל זה (ומשמש בין היתר לקירור החלקים החשמליים במנוע). האוויר מביא איתו כמות קטנה של אבק שמצתבר במנוע, אבל כשהוא יבש יקח שנים של עבודה עד שיצתבר שם אבק בכמות שתפריע. כשהוא מלא בשמן האבק נדבק לשמן ויוצר בוץ, והמנוע פשוט יהיה מלא בבוץ הזה - ותקוע באמת חזק

יש לנקות את הרכיבים הפנימיים של המנוע שיהיו נקיים משמן

פורסם
  • מחבר
בחריץ מסביב לכנפיים ?

השמן במאוורר אמור להיות במקום 1 בלבד, והוא בין הציר וצינור הנחושת שבו הוא מסתובב. שתי אלה נמצאים עמוק באמצע המנוע. שמן מהצדדים לא יגיע לשם

כל יתר נפח המנוע הוא מגנטים, סלילים ומעגל אלקטרוני. אם אתה שופך שמן מהצדדים, אתה מטביע בשמן את אלה. עכשו, המגנטים נמצאים בחלל אוויר פנימי של המאוורר, וכשהמאוורר עובד, אוויר מבחוץ נכנס ויוצא לחלל זה (ומשמש בין היתר לקירור החלקים החשמליים במנוע). האוויר מביא איתו כמות קטנה של אבק שמצתבר במנוע, אבל כשהוא יבש יקח שנים של עבודה עד שיצתבר שם אבק בכמות שתפריע. כשהוא מלא בשמן האבק נדבק לשמן ויוצר בוץ, והמנוע פשוט יהיה מלא בבוץ הזה - ותקוע באמת חזק

יש לנקות את הרכיבים הפנימיים של המנוע שיהיו נקיים משמן

tאחיייייייייייייי כל הבעיה במאוור לאן אתה רץ אני לא מבין..סמנתי אדום בחריצים האלה נקתי לא שהיה מה לנקות ואז שמתי מסביב לזה תשמן הזה וזהו..מה הסיפור מה מנוע איך אני יפרק את זה אין ברגים אין כלום עם הידים פתחתי קצת כמה טיפות שמן וזהו..

עובדה עזר.. מחר אני אפתח שוב ניראה שלא נמרח או כל דבר אחר..הבעיה היחידה שזה בטח לא מתייבש וזה צובר אליו אבק בוץ כמו שאתה אומר זה בטוח אולי יקרה.. ואת זה איך עוצרים?

nmza3n0zitdz.jpg

פורסם

בהרבה מאווררימחשב שמרעישים ונתקעים מספיק שתלחץ עליהם קצת אם האצבע מבחוץ ("תפריע" להם) במקום הנכון ובכוח הנכון, בשביל שהם יסתובבו מהר ובשקט.... אז כנראה זה ששימנת את האלקטרוניקה נותן השפעה שוות ערך....

בשביל שלא יקרה בוץ צריך לנקות את השמן מכל המבנה הפנימי של המנוע והמגנטים, בשביל זה צריך לפתוח אותו ממש (יכול להיות טריקי במאוורר שאין בו כלום מאחורי המדבקה, אבל ניתן לנסות בזהירות במשיכה) ולהוריד עליו אלכוהול או ספריי מגעים בכל הפינות הקטנות

פורסם

המסב איננו מנחושת. הוא מברונזה סופגת. השמן נספג בה ומשמן את הציר לאורך זמן.

בכל טמבוריה/הום סנטר/אייס יש שמן מכונות כללי במיכל קטן עם פיה לזילוף טיפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים