עבור לתוכן

יעוץ לגבי מאוור תקול של כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3707#ov זה הכרטיס מאוור אחד מקרקע(מיסתובב לא טוב חלש אפילו נעצר מרעיש מתקשה להסתובב ):character0074:) ניתן להחליף אותו?

נחוץ בכלל? ניתן לתיקון לשמן אותו כדומה? אם כן איך?

פורסם

את רוב סוגי המאווררים ניתן לפתוח ולשמן

תוריד את הפלסטיק שמכיל את 2 המאווררים מהקירור, תראה אם יש מאחורי המאווררים מדבקות שניתן להוריד ומאחוריהן גישה לציר, אם כן, ניתן לפרק את המאוורר ולנקות + לשמן כמו שצריך

יש מצב שתצתרך לפרק את כל הקירור מהכ מסך בשביל זה. אם אתה מפרק את הקירור :

- על ה GPU יש חומר קירור שכנראה כבר התקשה ונסדק, ותהיה חייב להחליף אותו לפני שתרכיב את הקירור מחדש, אפילו אם לא עשית כלום אלא רק פירקת והרכבת. תשיג חומר קירור חדש בשביל ההחלפה לפני שאתה מתחיל בכלל לפרק

- פדים תרמיים (שמשמשים את הציפים של ה RAM ואולי הממירי מתח וכו') - שים לב שלא ייפלו, לא יתלכלכו (למשל מהאבק שנמצא בפינות של הקירור), ואל תיגע בהם בצורה שיכולה לעוות אותם (כך שאחרי זה הם לא יגעו יותר ברכיב שהם אמורים לקרר)

פורסם
  • מחבר
את רוב סוגי המאווררים ניתן לפתוח ולשמן

תוריד את הפלסטיק שמכיל את 2 המאווררים מהקירור, תראה אם יש מאחורי המאווררים מדבקות שניתן להוריד ומאחוריהן גישה לציר, אם כן, ניתן לפרק את המאוורר ולנקות + לשמן כמו שצריך

יש מצב שתצתרך לפרק את כל הקירור מהכ מסך בשביל זה. אם אתה מפרק את הקירור :

- על ה GPU יש חומר קירור שכנראה כבר התקשה ונסדק, ותהיה חייב להחליף אותו לפני שתרכיב את הקירור מחדש, אפילו אם לא עשית כלום אלא רק פירקת והרכבת. תשיג חומר קירור חדש בשביל ההחלפה לפני שאתה מתחיל בכלל לפרק

- פדים תרמיים (שמשמשים את הציפים של ה RAM ואולי הממירי מתח וכו') - שים לב שלא ייפלו, לא יתלכלכו (למשל מהאבק שנמצא בפינות של הקירור), ואל תיגע בהם בצורה שיכולה לעוות אותם (כך שאחרי זה הם לא יגעו יותר ברכיב שהם אמורים לקרר)

הצלחתי להגיע למאוור נגעתי בו נסיתי לשחק בו לא עזר..השאלה איזה חומר שמן צריך לשם עליו?

פורסם

^ אם יש לך או למישהו שאתה מכיר יש מכונת תספורת אישית, היא מגיעה בדרך כלל עם בקבוקון לשימון, אני ממליץ לך עליו.

אבל בשום פנים ואופן לא להשתמש בשמן בישול, או ב- זז-קל כמו WD 40!

הם גורמים להיווצרות של חלודה!

פורסם

שמן מנוע גם טוב

פורסם

צאריך לא לשים חומר שימון "עליו", אלא לפרק אותו, לנקות את כל האבק + שמן ישן שנמצא בפנים, ואז להרכיב ולשים טיפה של שמן חדש

כפי שאמרו מעליי - לא להשתמש בשמן מאכל או WD40, רק בשמן מכונות שמיועד לחלקים מכאניים

בדרך כלל מהצד האחורי של המאוורר (אחרי שאתה מפרק אותו מצלעות האלומיניום) יש מדבקה, ואם אתה מוריד אותה - חור שבו נמצא פלסטיק שמחזיק את המאוורר ביחד. בדרך כלל זהו פלסטיק לבן על הציר שחתוך בנקודה אחת, מה שמאפשר להוציא אותו (הוא קפיצי אז שים לב שלא יעוף בקשת כשאתה מוציא)

תבדוק אם יש במאוורר שלך גישה לשם ותוודא שאכן ההרכה היא אם פלסטיק מהסוג הזה

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם אני אחפש אחד מהשמנים שצוינו..יש לי רק wd 40 מזל רשמת לא להתמש בו..!

אני רק אגיד שאניל א מתכוון לפרק הכל ניראה לי מסובך כל הגוף הזה..אני יעלה תמונה מאיפה פרקתי תמאוור דרך הקו האדום שסמנתי הצלחתי לפרק שם כמה ברגים שדי היה קצת קשה להגיע אלים בגלל שיינים של המאוור עצמו ואז משכתי אותו כלפי חוצה יש מדבקה ניתן לפרק אותו לנקות שם לשמן ולהחזיר בלי הרבה בלגן..בתקווה שזה יעזור..כנל מברשת של המכונת תספורת הקטנה הזו ניתן שם ניקוי לפני.

סיבוב מאוור על הפנים נכון? משחק בין 200 ל 400 ל 700 (למזלי הוא לא מתחמם)

548af51ca5d0c.png

548af43ddb3d8.jpg

- - - תגובה אוחדה: - - -

מישהו מכיר את זה יודע עם זה שמן חח

tb3winmtwumy.jpg

qndz1xee0mdm.jpg universal c1 electric clipper oil חיפוש בגוגל עלה תמונות שזה שימון למכונות תספורת השאלה עם יש אישור להשתמש בזה?

פורסם

איך נראה מה שצלחת להגיע אליו במאוורר ? (תצלם את שלך במצב המפורק)

פורסם
  • מחבר
איך נראה מה שצלחת להגיע אליו במאוורר ? (תצלם את שלך במצב המפורק)

אני יצלם קודם תענה עם הבקבוק הזה מתאים לשימון אז אני יפרק תכרטיס יצלם שנעשה עבודה אחת..מחבר תמסך לכרטיס מסך שבלוח אם לא יעבוד כפול

פורסם

אכן נראה כמו שמן סינטטי כלשהוא .....

אני משתמש בשמן של רכב בשביל הדברים האלה, תבדוק אם יש לכם באוטו או במחסן איפה שהוא שמן לרכב ותיקח קצת

תחבר את המסך ללוח, הוא אמור לעבוד. אתה לא באמת חייב להריץ משחקים תוך כדיי שאתה מסדר את הכ מסך, נכון ?

פורסם
  • מחבר
אכן נראה כמו שמן סינטטי כלשהוא .....

אני משתמש בשמן של רכב בשביל הדברים האלה, תבדוק אם יש לכם באוטו או במחסן איפה שהוא שמן לרכב ותיקח קצת

תחבר את המסך ללוח, הוא אמור לעבוד. אתה לא באמת חייב להריץ משחקים תוך כדיי שאתה מסדר את הכ מסך, נכון ?

אוי נו איזה תשובות יש לך תיהיה בריא תודה..

פורסם

^ מה לא בסדר בתגובה שלו?

הבחור עוזר לך בצורה מקצועית ומציע לך עוד אלטרנטיבה לא פחות טובה ואפילו יותר קלה להשגה.

אם יש לך שמן למכונת תספורת שהגיע עם המכונה, אז תשתמש בזה.

אם אין לך, אני הייתי ממליץ לך לעשות את מה שבינרי הציע לך ולחפש שכן או חבר שיש לו שמן מנוע שניראה לי שיותר קל למצוא.

פורסם
  • מחבר
^ מה לא בסדר בתגובה שלו?

הבחור עוזר לך בצורה מקצועית ומציע לך עוד אלטרנטיבה לא פחות טובה ואפילו יותר קלה להשגה.

אם יש לך שמן למכונת תספורת שהגיע עם המכונה, אז תשתמש בזה.

אם אין לך, אני הייתי ממליץ לך לעשות את מה שבינרי הציע לך ולחפש שכן או חבר שיש לו שמן מנוע שניראה לי שיותר קל למצוא.

תחבר את המסך ללוח, הוא אמור לעבוד. אתה לא באמת חייב להריץ משחקים תוך כדיי שאתה מסדר את הכ מסך, נכון ? quote_icon2.png

כאילו זילזול היה די מצחיק..וזה משפרסמתי זה שמן מכונת תספורת אני אנסה אותו זהו מה יהיה איהיה

פורסם

סורי אם פגעתי או משהוא....

אבל איך הייתי אמור לפרש את זה ? o_o

מחבר תמסך לכרטיס מסך שבלוח אם לא יעבוד כפול
פורסם
  • מחבר

תוקן [= סיבוב 1700 (:

548b0d2d94dea.png

תודה

סורי אם פגעתי או משהוא....

אבל איך הייתי אמור לפרש את זה ? o_o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים