עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חזרתי מאוטומוטור

Featured Replies

פורסם

אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב).

סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE..

לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב...

אבל עדיין שווה.

• תגובות 44
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדהים!!!!!!

מה רוקפורד לקחו השנה? Savana/Vandura?

מה דחפו פנימה?

נ.ב, לכל "המבינים והמנוסים", כרטיס עולה 70 ש"ח.

לא רחוק מההימור שלי, אז להבא תלמדו לא להתווכח עם וותיקי האוטומוטור ולא להתפלא שהמחירים אכן גבוהים.

פורסם

איך האלפא GTA?

ויש לך תמונות שצלמת משם?

נ.ב אני נוסע יום שני..

פורסם

מדהים!!!!!!

מה רוקפורד לקחו השנה? Savana/Vandura?

מה דחפו פנימה?

אני לא זוכר עם הם עשו את זה אבל היה משהו כזה.

פיאט ואלפה רומאו הביא כל מני דוגמניות בבגדים חושפניים שעמדו ליד המכוניות והצתלמו עם כל מי שרצה, וגם היו שתיים שעמדו מתחת למפוחים והשמלות שלהן עפו כל הזמן.

פורסם

זה אלפא! איטלקים.. עם המון חוצפה וסקס אפיל באוויר, כמו המכוניות המרגושת שלהם.

פורסם

נ.ב, לכל "המבינים והמנוסים", כרטיס עולה 70 ש"ח.

לא רחוק מההימור שלי, אז להבא תלמדו לא להתווכח עם וותיקי האוטומוטור ולא להתפלא שהמחירים אכן גבוהים.

אני יכול לקבל כרטיס חינם, ולא הלכתי.. :-/

פורסם

בזבוז זמן !!!

70 שקל שהיו יכולים ללכת על דברים טובים יותר

הרבה אנשים, מעט לראות

הדבר היחיד שהיה שווה לראות היה

ALFA 156 GTA

אדומה :-)

הצלחתי להוציא מהבחור באלפא דיסק עמוס תמונות של הGTA

מעבר לזה באמת לדעתי בזבוז של זמן

90% מהתצוגה אפשר לראות בסוכנויות של היבואנים אם מישהו מיכם בדרך לרכוש רכב אז..

כשמתוך זה 50% זה פלצנות של VW/AUDI שאמנם הרכבים שלהם דיי טובים ויפים (כשהם לא במוסך)

אבל הן הפכו להיות הBMW של שנות ה2000 בישראל (למי שלא הבין -כל ערס שאין לו מספיק כסף לBMW שחורה קונה היום גולף ומנפח/משפר אותה והוא מלך-דראק) :veryangry:

מזל שלא קניתי גולף

:kopfpatsch:

פורסם

א. אוןלי תספר לנו איך הוצעת ממנו את הדיסק?

ב. מה יש בדיסק?

פורסם

בזבוז זמן !!!

70 שקל שהיו יכולים ללכת על דברים טובים יותר

הרבה אנשים, מעט לראות

הדבר היחיד שהיה שווה לראות היה

ALFA 156 GTA

אדומה :-)

הצלחתי להוציא מהבחור באלפא דיסק עמוס תמונות של הGTA

מעבר לזה באמת לדעתי בזבוז של זמן

90% מהתצוגה אפשר לראות בסוכנויות של היבואנים אם מישהו מיכם בדרך לרכוש רכב אז..

כשמתוך זה 50% זה פלצנות של VW/AUDI שאמנם הרכבים שלהם דיי טובים ויפים (כשהם לא במוסך)

אבל הן הפכו להיות הBMW של שנות ה2000 בישראל (למי שלא הבין -כל ערס שאין לו מספיק כסף לBMW שחורה קונה היום גולף ומנפח/משפר אותה והוא מלך-דראק) :veryangry:

מזל שלא קניתי גולף

:kopfpatsch:

באמת ביזבוז זמן...!

אני נכנסתי חינם כאורח של דוד לובינסקי (יבואני פיז'ו סיטרואן) אז בשביל ''הכסף ששילמתי'' זה היה שווה.

פרט לפנינים כמו ה GTA הסיטרואן C3 פיאט סטילו ABARTH וה Z8 (ואולי עוד 2 ששכחתי) היה די משעמם (כשחזרתי הביתה נזכרתי שלא הייתי באולם של דלק מוטורס (פורד מאזדה :kopfpatsch: )

מי שמנוי על מגזין אוטו או הגה או משהו כזה,ייטב לו אם יחסוך את ה 70 (!!!!!) ש''ח שדורשים בכניסה, ויחכה לתמונות מהמגזין שלו.

ROCK - אתה חייב אבל חייב לראות את הוואנדורה שרוקפורד הביאו לשם !!! סוף העולם שמאלה !!!!

אני לא אספר מה הם דחפו לשם (גם כדי לא להרוס את ההפתעה וגם כי אני לא מבין ממטר במונחי מערכות HI FI לרכב...)

אני רק אציין שהקוטר היה עצום והכמות היתה רבה...!!

נ.ב - ''תצוגת ה 4X4 של סובארו,למי שראה, הייתה סופר סופר משוחדת (למרות ההגיון שעומד מאחורי הנעת 4X4 קבועה לעומת אחורית (ב.מ.וו סידרה 5) או קדמית (הונדה אקורד).

התצוגה כללה זינוק בעלייה ופתיחות על משטח חלק...היה נחמד אבל משוחד (נהג הבימר לחץ על הבלם כדי שהאחוריים יסתבסבו במקום, ורק אז לחץ פול גז - וכמובן פירפר במקום כמו כלב בהחלקה על הקרח...)

פורסם

היה יפה איזה מכוניות היו הכי יפות שאני ידע לאיפה ללכת לצלם אם אפשר

אני היום הולך :D

פורסם
.ב - ''תצוגת ה 4X4 של סובארו,למי שראה, הייתה סופר סופר משוחדת (למרות ההגיון שעומד מאחורי הנעת 4X4 קבועה לעומת אחורית (ב.מ.וו סידרה 5) או קדמית (הונדה אקורד).

יש את התצוגת 4x4 כל יום?

ומישהו כאן יודע אם התערוכה מתקיימת גם ביום חמישי?(או מספר טלפון שבו ניתן לברר את זה?)

על החוברת של התערוכה רשום שהיא פתוחה עד ה 4/4 שזה יום חמישי,

אבל בשעות הפתיחה יום חמישי לא מופיע, אז זה פתוח או לא?

פורסם

הייתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה פשוט בנזונה ! ומי שאומר ששנה שעברה היה יותר טוב ? נו אני לא ממש יודע בקשר לזה..

קיצר צילמתי איזה 250 תמונות !!! בוא אני אראה לכם חלק.. אני יכין המון ויעלה את זה ככתבה אולי !

פורסם

מי שאומר ששנה שעברה היה יותר טוב ? נו אני לא ממש יודע בקשר לזה..

לא היה אבל...

פורסם

הם טענו שהם התבגרו, הם לא התבגרו, אבל הם בתהליך טוב, תהליך טוב מאד, אם אני הסתובבתי שש שעות ועדיין היה דבר או שניים שלא ראיתי זה מצב טוב.

פורסם

חסר לי ארגון כללי של כל האירוע, לא היה מין גוף מרכזי שאירגן הכל, אפילו מפה של התערוכה לא היה וזה קצת מבאס, בטח ביחס לתערוכות מבוגרות... ::)

אבל בהחלט לא היה :

honda_front1.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.