עבור לתוכן

מחפש לוח אם מתקדם שתומך בDDR2

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לוח אם שתומך בזכרונותF2-6400CL4-2GBPK) DDR2 (GSKILL אך גם תומך בשבבים מהדור שבא אחרי סדרות הIntel Celeron, Intel Core 2 .

Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium Dual Core, Intel .Celeron Dual Core

אם אין למעבדי אינטל, האם יש לוח אם כזה שתומך במעבדי AMD הטובים מהמעבד שלי (E8400) בhierarchy chart של TOMSHARDWARE?

נתקלתי במספר חנויות בארץ שמציעות את הדגם הזה: GA-P85-D3 LGA 1150 בטענה שהוא תומך DDR2, אך באתר של GB כתוב שהוא תומך ב DDR3.

תודה לעוזרים

נערך על-ידי Cynicoren

פורסם
  • מחבר

כי רציתי לשדרג את המחשב באופן זול. יש לי 8GB של זיכרון טוב, חשבתי על החלפת לוח אם+מעבד.

ניתקלתי בבעיה קשה בOC שהמליצו לי להתחיל לשחק עם הג'אמפרים ובזה אני כבר ממש לא מבין ולא רוצה להרוס.

פורסם

הלכת לאיבוד לחלוטין במה שכתבת...

המעבד E8400 יכול לשבת רק על תושבת 775 של אינטל ולכן הלוח אם שכתבת ממש לא מתאים לך.

לגבי DDR2 שהוא ישן גם הוא לא נתמך בלוח הפירסמת.

אם יש לך את שניהם תקנה לוח אם מתאים להם שהוא ישן והוא בערך משנת 2008-2009.

הלוח חייב להיות מתאים להם כי החיבור פיזית לא יתאים.

בנוסף אם הלוח הוא עם ערכת שבבים של AMD אז רק מעבדי AMD יתאימו לו.

פורסם
  • מחבר

OK, מסודר יותר:

אני מחפש לוח אם שתומך במעבד אחר, מדור מתקדם ממה שיש לי, ולא חשוב אם זה AMD או אינטל, כל עוד הוא תומך בDDR2. בהתאם ללוח אחליף גם את המעבד.

פורסם

אני לא חושב שהפשרה הזו שווה את ה-400 שקל שתחסוך על הזיכרון.

פורסם

אתה יכול לרכוש מעבד שרתים (XEON) ולבצע OC ל3.6-4GHZ, במידה ויש לך קירור טוב. (יהיה גם צורך לבצע מוד לתושבת לוח האם)

כך עשיתי במחשבי, זה האריך את אורך חייו ואיפשר לי להתקין עליו את הGTX670 עם צוואר בקבוק מינימאלי (כרטיס מסך חזק יותר מGTX760 לא יהיה מנוצל במערכת כראוי)

האופציה השנייה היא כמובן להחליף את כל המערכת.

פורסם

החל מהדור הראשון של core i של אינטל , בקר הזכרונות נמצא במעבד והוא מותאם ל ddr3 כך שכל core i יורד לך מהפרק.

בAMD בקר הזכרון היה במעבד עוד בדורות יותר ישנים כך שהבעיה שם עלולה להיות יותר מוקדמת , מזמן הפסקתי להיות בקיא בהבדלים בין כל הדורות של המעבדים שלהם .

תמכור את הזכרונות שלך , אני קיבלתי על 2 של 2 של קינגסטון 1066 , ( במכירה פומבית חופשית לחלוטין , החל מ 0.99$ ) 270 ש"ח כולל משלוח , זה גבוה יחסית כי זה קינגסטון היפר X של 1066 .

תוריד מזה בערך 10% עמלות של איבי ופייפל , תוריד מזה 10 ש"ח של משלוח רשום לחו"ל עדין יותר מ 200 ש"ח ביד ל 4 גיגה.

יש 8 גיגה בכרטיס אחד של ddr3 שעולה פחות מ 400 ש"ח כולל מע"מ בארץ ( 360-370 בערך ) . ב 400 אתה כבר מקבל משהו די איכותי .

וגם זה בגלל שהדולר עלה, עד לפני חודשיים היה היצע יפה של זכרונות ב 360 ש"ח.

אבל בגלל שהדולר חזק יחסית לשקל , אתה גם יכול לקבל מחיר יפה באיביי ( פרסם לכל העולם , יש הרבה קונים ממזרח אירופה )

חנות שמפרסמת שלוח עם צ'יפסט 85 תומך ב ddr2 היא חנות שאסור לקנות בה, לא משנה ט.ל.ח שמלח . על אחת כמה וכמה וכמה וכמה( X100 ) אם אדם חי ונשום אמר לך דבר כזה .

נערך על-ידי yoavke

פורסם

שאני אבין, אתה מחפש להחליף את כל המחשב כדי שיתאים לזיכרון DDR2 שלך?

כל מחשב i3 ב 1000ש"ח יתן לך תוצאות יותר טובות ממה שיש לך, אתה מחפש עתיקות כדי להרגיש שידרוג? זה לא יקרה..

חבל על המאמץ והכסף, בכלל ביד 2 אתה יכול למצא מחשבים מעולים בכלום כסף.

תגדיר כמה כסף יש לך ועם זה ותקנה מחשב נורמלי, אם אין לך מספיק, תחסוך.

פורסם

@yoavke

הערה קטנה - במעבדי AMD בקרי הזיכרון אכן נמצאים על המעבד, אך ישנם מספר מעבדים, בעיקר ה Phenom II וה Athlon II, שבקר הזיכרון שלהם תומך גם ב DDR2 וגם ב DDR3. למעשה מה שמגביל אותך מבחינת הזיכרון במקרים כאלו היא התאימות הפיזית שהלוח מאפשר (לא בכל לוח יש אפשרות לחבר גם DDR2 וגם DDR3, ובוודאות שלא בו-זמנית).

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הלוחות האלו, השאלה האם יתאימו:

http://www.amazon.com/ASUS-M4A785-M-AMD785G-DDR2-Motherboard/dp/B002OJVNRO/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1417851714&sr=1-3&keywords=amd+motherboard

http://www.amazon.com/ASRock-AM2-AM3-Motherboard-960GC-GS-FX/dp/B00F0PLQDK/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1417851714&sr=1-1&keywords=amd+motherboard

לפי הטבלה בטומס הרדוור מדובר בלוחות שאכן תומכים בשבבי AMD מתקדמים מן ה 8400. כפי שהוצע, למכור את הזכרונות ולעבור ל DDR3 זה רעיון נחמד שאכן מבטל את עלות רכישת הזכרונות, אבל הוא דורש קצת יותר מאמץ.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אלו לא התושבות שביקשתי. אני מחפש מעבד חזק מהיושבים על ה 775

פורסם

אם אתה בעניין AMD יש לך את זה: http://www.ebay.com/itm/ASUS-M4A785D-M-PRO-Motherboard-AMD-785G-SB710-skt-AM3-AM2-AM2-DDR2-/141496054308?pt=Motherboards&hash=item20f1d27224

אבל במקומך הייתי לוקח מעבד XEON 4 ליבות בסוקט 771 כמו שאור אמר על סוקט 775 עם מתאם , הרבה יותר זול וחזק . מעבדים אלו זולים יחסית (80-200ש"ח).

הם גם אוברקלוקרים טובים עם סוקט 775(תלוי בלוח כמובן). הם גם לו מתאימים לכל צ'יפסט - צריך לבדוק תאימות, אני יודע בוודאות ש-P45 ו-P35 מתאימים .אני אישית עם ה-P45

הוצאתי תוצאות די יפות עם המעבדים הללו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי לוח מתאים בשבילך.

GA-MA78GM-S2H rev 1

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#ov

הלוח מכיל DDR2 ב4 סלוטים שונים ותומך במעבדי PHENOM II בעלי 6 ליבות, שדי מקבילים ל core I5 מהדורות הראשונים.

הלוח תוצרת ג'יגה בייט - החברה הכי אמינה בשנים האחרונות מבחינת תוחלת שימוש של לוחות-אם (חבר טכנאי אומר לי שכל הזמן באים אליו

עם לוחות תקולים של אסוס שיוצרו לפני 3 שנים ואף פחות והכי נדיר זה ג'יגהבייט)

עם קצת מזל, אפשר להשיג מעבדים חזקים לא ביוקר. הנה רשימת המחירים הנמוכים בEBAY :

http://www.ebay.com/sch/CPUs-Processors-/164/i.html?_from=R40&_sop=15&LH_Complete=1&LH_Sold=1&Socket%2520Type=Socket%2520AM3&_nkw=phenom+II+X6&_dcat=164&Number%2520of%2520Cores=6&rt=nc

צור קשר ERZVIV בג'ימייל אם אתה מעוניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים