פורסם 2014 בדצמבר 510 שנים לפעמים רק לאותיות בעברית, לפעמים רק לאותיות באנגלית. מישהו נתקל במשהו כזה?
פורסם 2014 בדצמבר 610 שנים נתקלתי בעבר בתופעה כזאת תחת arch ואני לא בטוח שבפיירפוקס, מכאן אין לי שמץ אם זאת אותה תופעה כמו אצלךלא קורה לי בפיירפוקסים האחרוניםהאם אתה משתמש בגרסאת פיירפוקס מעודכנת ?
פורסם 2014 בדצמבר 610 שנים מחבר טוב - זו נראית כמו בעיה בעדכון האחרון (לגרסא 34). (הבעיה מופיעה בגרסאת portable לחלונות)אם כותבים רצף אותיות, מחליפים שפה וכותבים רצף אותיות נוסף - לאחת מהשפות יהיה צורך ללחוץ פעמיים על BACKSPACE בשביל למחוק כל אות.זה מופיע בעוד סיטואציות מעצבנות שטרם גיליתי את החוקיות שבהן...
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים זה קורה לי גם. גרסה 34.05 גם בווינדוס 8 וגם בubuntu וזה ממש מרגיז.וזה נפוץ בחודש הזהhttps://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1107034 נערך 2014 בדצמבר 2810 שנים על-ידי lsdream
פורסם 2014 בדצמבר 2910 שנים qwertyנראה כיאלו שהוא מוסיף unicode control character במקומות של החלפת שפה / מספר ואז רוצה הקשה כפולה על backspace בשביל למחוק אותו ?(לא היה לי כוח לעדכן מאז שכתבתי את ההודעה הקודמת ....)
פורסם 2014 בדצמבר 2910 שנים מחבר זה קורה לרוב *אחרי* החלפת שפה לכל התווים הבאים, ולא רק בנקודה בה בוצעה ההחלפה...
פורסם 2014 בדצמבר 2910 שנים יש מצב שהוא מוסיף control character אחרי כל אות..... נניח שאתה מוחק רק את ה backspace הראשון וכותב אות נוספת, האם בפעם הבאה שתמחק אותה לא יהיה יותר backspace מיותר שם ? או שאוליי הם "מצתברים" ?סתם סקרנות
פורסם 2014 בדצמבר 3010 שנים מחבר יש מצב שהוא מוסיף control character אחרי כל אות..... נניח שאתה מוחק רק את ה backspace הראשון וכותב אות נוספת, האם בפעם הבאה שתמחק אותה לא יהיה יותר backspace מיותר שם ? או שאוליי הם "מצתברים" ?סתם סקרנותלא. עדיין צריך "למחוק" פעמיים כל אות.התופעה קרתה אצלי גם בפיירפוקס 34 portable ב-WIN7. אתה יכול לנסות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.