עבור לתוכן

מהירות האינטרנט מושבתת בעת חיבור לראוטר

Featured Replies

פורסם

היי

בדיוק התחברתי ל-HOT יחד עם הוטנט בתשתית של 100 מגה והכל עבד חלק וקיבלתי את המהירות המובטחת.

לאחר חיבור המודם (HOTBOX) לנתב edimax 6524n המהירות צונחת משמעותית לכדי 2-10 מגה.

האם יש הגדרה מיוחדת שצריך בנתב לבצע?

בחרתי ב-Dynamic IP ועשיתי Clone max adress. בחיבור הקודם שלי בבזק ד"א הנתב עבד על 40 מגה ללא כל בעיה.

פורסם

המחשב מתחבר לאדימקס בחיבור קווי או אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

החיבור הוא חיבור קווי. אותו חיבור שימש אותי גם לחיבור לבזק ושם לא הייתה לו בעיה להשיג 40 מגה. השאלה היא אם יש הגדרה מיוחדת שיש להגדיר ב-Hot\HOTnet או שיש מצב שהם מגבילים ראוטרים

שלא שלהם?

פורסם

היתה לי את התופעה הזו.

תבטל באדימקס את ה QOS.

פורסם
  • מחבר

באדימקס ה-QQS לא פועל. האם יש הגדרה כזו גם ב-HOTBOX ואיך משנים אותה?

כיוון ששמתי לב שהבעיה מתחילה לאחר חיבור מספר כבלים ל-HOTBOX.

פורסם

ה-HOTBOX במצב "ראוטר" או "מודם"?

פורסם
  • מחבר

מצב מודם. מצב ראוטר דורש תשלום נוסף

פורסם
מצב מודם. מצב ראוטר דורש תשלום נוסף

גם לי יש את הנתב הזה והבנתי שהוא לא יכול לספק מהירות של 100MB..

לא יודע עד כמה זה נכון ואמין..

בכל מקרה, אני גם בHOT וHOTNET ב100MB ואמרתי להם שאני לא מוכן לשלם 10 שקל על הWIFI כי זה דבר בסיסי והם פשוט חסמו את האופציה הקיימת כדי לגבות עוד כסף מהלקוחות..

אחרי שאמרתי את זה והתעקשתי היא אמרה שתפעיל לי את המצב ראוטר(WIFI) בחינם למשך שנה ואחרי שנה שאני אתקשר שוב ויעשו לי עוד הטבה..

ואת הEDIMAX 6524N שיש לי הפכתי לרפיטר ועכשיו כל הבית מכוסה בWIFI בקליטה מלאה:)

הHOTBOX בסלון והEDIMAX בקצה של הבית בחדר..

עדיף שתהפוך את האדמיקס לרפיטר בנקודה חלשה בבית מאשר שתחבר אותו לHOTBOX שגם ככה יש בו ראוטר ואז בקצה של הבית שלך שים את הEDIMAX בתור רפיטר וככה יהיה לך קליטה מלאה בכל הבית..

פורסם

איזה חייגן מוגדר ב-EDIMAX? האם DYNAMIC IP?

פורסם
  • מחבר

אכן dynamic ip. האם לשנות?

פורסם

לא - זה החייגן הנכון. לראוטר שלך אין מגבלה אמיתית בחייגן הזה ולכן המהירות הנמוכה שאתה מקבל דווקא עימו, מוזרה. ממליץ לך לבצע RESEY מלא לנתב + עדכון קושחה (FIRMWARE) לאחרונה שיש באתר של EDIMAX. תגדיר רק חייגן ותבדוק מהירות מול האתר של הוט ותחזור לכאן עם ממצאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים