עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד פשוט, אפילו יד 2, שיש לו חיי סוללה ממש ארוכים בשביל לכתוב!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

כעוד חודש אני טס לדרום אמריקה

אני כותב, המון.

החלטתי והגעתי למסקנה שכדי שאוכל להמשיך לכתוב גם בארץ הנפלאה הזאת

אני אצטרך סוגשל טאבלט או מחשב נייד.

את האמת, אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, לכן אשמח לעזרה ממי שכן מבין

להלן ה"דרישות" (נשמע קצת מפגר אבל נזרום).

1. תכלס, לא חייב מחשב עם i-5, אני בסך הכל צריך מחשב פשוט עם מסך לא גדול ולא קטן מדי (מאמין שבין 11 ל-14 אינץ זה מושלם)

2. הוא בסך הכל צריך להריץ WORD (בגלל זה טאבלטים יצאו מהמשוואה), ולטעון סירטונים ביו טיוב -> כי אם כבר יש לי מחשב נייד,

אז לפחות שאוכל להריץ בכיף סרטונים ביו טיוב, בפייסבוק, וכו'.

3. עד כמה שאפשר - חיי סוללה ארוכים

וכאן אני אפרט:

לרוב אני אהיה בשטח, בלי חשמל ובלי מטען, וכשאני בשטח, אני נטו כותב.

אז אני צריך מחשב נייד שלא דווקא מפגין ביצועים משוגעים (להלן 1) אלא בעל חיי סוללה ארוכים,

עד כמה? יהיו טראקים שאני ארצה לעשות שיהיו בין 3 עד 6 ימים גג.

לכן אשמח לחיי סוללה (בHOLD או אם אני רק כותב) שיחזיק באמת עד 4-5 ימים בלי טעינה - אני לא מאמין שיש כאלה->

-> אבל בשביל זה אני פונה אליכם

תודה רבה,

ממליץ לכולם לחסוך כסף אחרי צבא ולטוס לאיפה שאתם רוצים,

זאת חוויה שבגיל מאוחר יותר כשכבר נהיים באמת "מבוגרים" אי אפשר לעשות.

או כמו שנאמר הרבה לפני בשיר חכם: "תמיד תוכל לקום לבית עם אישה וילדים, לא תמיד תוכל לקום ולהגשים את החלומות שהיו לך".

אלפי תודות!

• תגובות 31
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק 12 גג 13 במחיר נמוך יחסית תוכל להשיג מבחינת סוללה.

כמו כן - לא הבנתי מה הבעיה עם וורד ואופיס בטאבלט ? יצא לא מזמן אופיס מלא לאנדרואיד.

פורסם

סט מחברות, סט עטים, ואייפד.

פורסם
  • מחבר
רק 12 גג 13 במחיר נמוך יחסית תוכל להשיג מבחינת סוללה.

כמו כן - לא הבנתי מה הבעיה עם וורד ואופיס בטאבלט ? יצא לא מזמן אופיס מלא לאנדרואיד.

אני חייב מקלדת, להקליד על טאץ מחרפן אותי... ברצינות חחחח

ומזה רק 12 גג 13?

סט מחברות, סט עטים, ואייפד.

אותה סיבה ממקודם, אני רגיל לכתוב תמחשבות שלי במהירות האור על המקלדת

ניסיתי עטים ומחברות, לא עובד.

אחרת לא היתי פונה אליכם.

פורסם

הכרומבוקים מתהדרים בזמן סוללה ממושך, בעיקר בגלל צריכת משאבים נמוכה.

פורסם

תרכוש כרומבוק ביחד עם מטען נייד.

יש מטענים ניידים כמו שיש לפלאפונים אבל שהם 50000 mah

הם יטעינו לך את המחשב פעם-פעמיים. זה לא דבר יקר, תרכוש שניים כאלה ואתה מסודר לכמה ימים.

פורסם

הוא יצטרך למצוא מטען נייד שעובד במתח המתאים, ולהחליף את החיבור של המטען...

פורסם

אם זה יהיה עם מתח נמוך יותר זה סה"כ יטעין לו יותר לאט.

בשיטוט של דקה באמאזון, זה מה שמצאתי. כמו שזכור לי, דברים כאלה קיימים ונפוצים (לפחות בארה"ב)

מעבר לכל זה: אתה יכול לרכוש טאבלט, לרכוש לו מקלדת שמתחברת אליו (לא דבר יקר) ולהטעין את הטאבלט זה לא בעיה, עם כל מטען, גם נייד.

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר
אם זה יהיה עם מתח נמוך יותר זה סה"כ יטעין לו יותר לאט.

בשיטוט של דקה באמאזון, זה מה שמצאתי. כמו שזכור לי, דברים כאלה קיימים ונפוצים (לפחות בארה"ב)

מעבר לכל זה: אתה יכול לרכוש טאבלט, לרכוש לו מקלדת שמתחברת אליו (לא דבר יקר) ולהטעין את הטאבלט זה לא בעיה, עם כל מטען, גם נייד.

היי בואו נתחיל מהתחלה

מזה כרומבוק ומזה סוללה נטענת ניידת?

מישהו יכול לתת לי לינק למשהו?

אני ממש מסתבר בור ועם הארץ במחשבים ניידים וכל מה שהתפתח שם לאחרונה

ולגבי הטאבלט -> למחשב נייד לא יהיה יותר זמן חיים מאשר טאבלט על מקלדת חיצונית?

ואם כן איזה טאבלט, ואיך אני גם יכתוב וגם יעמיד את המסך תוכדי שאני באמצע הפסקה על איזה אגם או הר ((: ?

אם ההבדלים ממש גדולים, אז אשכול טאבלט, אבל אם לא, העדיף מחשב נייד.

כנל לגבי המחיר.

אשמח להתחיל מדגמים ומחירים של הכרומבוק המדובר הזה (:

תודה רבה על העזרה והמענה המהיר.

פורסם

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902607-13/49619362

מסך מט כך שלא יהיו השתקפויות

סוללה = 12-13 שעות בעבודה קלה. (זמן ריאלי, לא לפי הביקורת שנתנה עוד שעה)

ביקורת - http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html

הכרום-בוק עם זמן סוללה של 10-11 שעות והביצועים אם אפשר לקרוא להם "ביצועים" ירודים מאד.

פורסם

ההבדל הוא שיש כרומבוקים זולים בהרבה. ניתן למצוא גם ב 150 עם trail של אינטל, ואם מתעקשים ניתן למצוא מבוססי ARM זולים שיתכן וחסכוניים יותר.

ולענין הביצועים: אם מה שהוא עושה זה נטו לכתוב, הכרומבוק יתן ביצועים טובים יותר (במובן הזה בלבד), כיון שתוך 5 שניות מההדלקה הוא יכול לכתוב.

אני למשל במקרה ממש מחזיק כעת כרומבוק של מישהו (ASUS C300) מבוסס אינטל, שעלה במבצע 150 דולר, מסך מט, קל מאוד, סוללה של כעשר שעות.

החסרונות המהותיים הם אחרים - זו מערכת הפעלה פחות פרודוקטיבית אפי' מאנדרואיד. כך שזה בעצם 'לא מחשב' עבור רוב האנשים.

אמנם אפשר להתקין לינוקס, אבל: רוב האנשים לא יעשו את זה, 2. זה עובד פחות טוב מהכרום OS, ובטח מחסל את הסוללה מהר יותר.

פורסם
  • מחבר
ההבדל הוא שיש כרומבוקים זולים בהרבה. ניתן למצוא גם ב 150 עם trail של אינטל, ואם מתעקשים ניתן למצוא מבוססי ARM זולים שיתכן וחסכוניים יותר.

ולענין הביצועים: אם מה שהוא עושה זה נטו לכתוב, הכרומבוק יתן ביצועים טובים יותר (במובן הזה בלבד), כיון שתוך 5 שניות מההדלקה הוא יכול לכתוב.

אני למשל במקרה ממש מחזיק כעת כרומבוק של מישהו (ASUS C300) מבוסס אינטל, שעלה במבצע 150 דולר, מסך מט, קל מאוד, סוללה של כעשר שעות.

החסרונות המהותיים הם אחרים - זו מערכת הפעלה פחות פרודוקטיבית אפי' מאנדרואיד. כך שזה בעצם 'לא מחשב' עבור רוב האנשים.

אמנם אפשר להתקין לינוקס, אבל: רוב האנשים לא יעשו את זה, 2. זה עובד פחות טוב מהכרום OS, ובטח מחסל את הסוללה מהר יותר.

אשמח ללינק למחשב כזה ב-150 דולר

ואפרופו

מה לגבי המחשב הנייד הזה?

הוא גם יותר זול...

וגם אני לא ממש צריך I3

http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22987210

פורסם

כתבתי ש 150$ זה במבצע... אבל מחיפוש מהיר יש לך אותו ב 190$:

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Chromebook-C300-13-3-16-GB-Intel-Celeron-2-4-GHz-2-GB-Chromebook-/181601312006?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a48481d06

ואני בטוח שהוא לא הטוב ביותר ולא הזול ביותר... סתם לדוגמה.

(יש למשל כאלו עם M.2, כך שתוכל לשדרג את נפח האחסון אם זה יעניין אותך. (מוזיקה?). אבל זה דורש התעסקות, ובטח עם ההעתקה של מע' ההפעלה של זה.)

- - - תגובה אוחדה: - - -

המחשב שהצעת לא משתווה בשום פרמטר למחשב ש-Chevy הציע, ובטח לא בזמן הסוללה (ההצהרה הרשמית היא 5 שעות, בפועל מן הסתם זה הרבה פחות). אם כבר אתה משקיע 1500 ש"ח שווה לך להוסיף את הסכום למה שהוא הציע.

- - - תגובה אוחדה: - - -

נ.ב.

אם אתה מתכוון לקנות את מה שהוא הציע תעשה את זה במהירות לפני שהמבצע נגמר...

פורסם
  • מחבר
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902607-13/49619362

מסך מט כך שלא יהיו השתקפויות

סוללה = 12-13 שעות בעבודה קלה. (זמן ריאלי, לא לפי הביקורת שנתנה עוד שעה)

ביקורת - http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html

הכרום-בוק עם זמן סוללה של 10-11 שעות והביצועים אם אפשר לקרוא להם "ביצועים" ירודים מאד.

קניתי אותו והוא בדרך אלי הביתה.

אני מקווה שאהנה ממנו.

שאלה נוספת, שווה לי להביא וינדוס 7 על USB ולפרמט את המחשב לאחד נקי WINDOWS 7?

זה לא יתן לי ביצועים וזמני סוללה טובים יותר?

מה לגבי נרתיק או משהו לשמור עליו בטיול

תודה רבה!

וסתם שאלה

מצאתי את המחשב הזה באתר שלהם

ההבדלים בין המחשב שקניתי לזה הוא בסך הכל מעבד

והמחיר עולה 1000 פחות

https://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-yyydeals-38/50433208

או שאני טועה?

נערך על-ידי waltobc6

פורסם

Windows 8.1 יתן לך יותר זמן סוללה.

תיק, כנס לכל חנות ותרכוש תיק קטן וקומפקטי, מה שנראה לך יפה ונוח.

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים