עבור לתוכן

רוצה לברר האם כרטיס GTX970 עלול "להתנגש" עם חלקים אחרים על הלוח שלי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H.

דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 ,

SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.

פורסם

תחתוך מלבן מקרטון בגודל שלו (L=312mm, W=129mm, H=43mm) אם התכוונת לזה ותבדוק.

פורסם

יש GTX970 קצרים. חפש כאלה. לא רואה סיבה לקנות את המפלצות הארוכות האלה כשיש אלטרנטיבה.

פורסם
תחתוך מלבן מקרטון בגודל שלו (L=312mm, W=129mm, H=43mm) אם התכוונת לזה ותבדוק.

רעיון טוב.

אבל לעובי הקרטון של 43 ממ יהיה לו קשה להגיע במדויק.

הבשורה הטובה שזה פחות קריטי

פורסם
  • מחבר

אמממ אני חושב שלא הבנתם אותי חבר'ה...הכרטיס בוודאות יגיע לאיזור של חיבורי הSATA, אין לי מה למדוד. העניין הוא שהחיבורים האלה שטוחים, כלומר הם נמוכים, ולכן אולי יהיה אפשר להתקין את הכרטיס כך שהוא יעבור מעליהם. כמו שאמרתי, הטכנאי באייבורי טוען שכן...אני רוצה את "חוות הדעת" שלכם :-)

לגבי כרטיס קצר יותר: של איזו חברה? לי הם כולם נראים ענקיים. בכל אופן חשבתי על ג'יגהבייט או GAINWARD, כי לפי הביקורות הם מאד שקטים, דבר שחשוב לי.

פורסם

אם השקט חשוב לך תיקח את האסוס. חרישי וקצר.

פורסם

הבעיה זה לא החיבורים עצמם אלא הכבלים שמחוברים אליהם נכון?

תנסה כבלי סאטה עם זווית 90 מעלות

פורסם
לגבי כרטיס קצר יותר: של איזו חברה? לי הם כולם נראים ענקיים. בכל אופן חשבתי על ג'יגהבייט או GAINWARD, כי לפי הביקורות הם מאד שקטים, דבר שחשוב לי.
יש לך פה טבלה חלקית. אפשר גם לחפש עוד ברשת:

http://www.reddit.com/r/buildapc/comments/2hj4fp/discussion_gtx_970_length_by_manufacturer_simple/

אני לא יודע מה מזה מיובא לישראל. הייתי ממליץ על Zotac אבל כרגע לא מייבאים אותם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הדגם של אסוס(לפחות אחד מהם) והאורך שלו הוא רק 2 ס"מ פחות, לא יעזור......

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצאתי במקרה וידאו , שעושה רושם שהוא מראה סיטואציה זהה: חיבורי הסאטה יושבים ממש מתחת לכרטיס וכמעט נוגעים בו. האם נראה לכם שזה עלול לגרום ל"הפרעות" או בעיות כאלו ואחרות?

שימו לב לפינה הימנית, ממש מתחת לקצה של הכרטיס

פורסם

ממש לא , כל עוד הם לא מפריעים למאווררים אין מה לחשוש, ברוב המחשבים זה כך.

פורסם

כל עוד הם פונים כלפי חוץ כמו בתמונה ולא כלפי מעלה, לא צריכה להיות בעיה.

סביר להניח שכרטיסי המסך המפלצתיים הם אחת הסיבות לזה שבשנים האחרונות התחילו למקם את חיבורי הSATA בקצה הלוח כשהם פונים כלפי חוץ. מעבר לכך שזה עשוי להקל על סידור הכבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים