פורסם 2014 בנובמבר 2511 שנים זה התוכנית:[code#include <stdio.h>int main(){ int bL; /* big letters counter*/ int sL; /*small letter counter*/ int i; char letter; sL = 0; bL = 0; for (i = 0; i < 3; i++) { printf("enter a letter: \n"); scanf("%c", &letter); if (letter >= 97 && letter <= 122) sL = sL + 1; if (letter >= 65 && letter <= 90) bL = bL + 1; } printf("the number of small letter %d \n the number of big letter %d", sL, bL); return 0;]תודה
פורסם 2014 בנובמבר 2511 שנים #include <stdio.h>int main(){int bL; /* big letters counter*/int sL; /*small letter counter*/int i;char letter;sL = 0;bL = 0;for (i = 0; i < 3; i++) { printf("enter a letter: \n"); scanf("%c", &letter); if (letter >= 97 && letter <= 122) sL = sL + 1; if (letter >= 65 && letter <= 90) bL = bL + 1;}printf("the number of small letter %d \n the number of big letter %d", sL, bL);return 0;יותר קריא.. איפה בדיוק אתה מסתבך ? נערך 2014 בנובמבר 2511 שנים על-ידי needacomp
פורסם 2014 בנובמבר 2611 שנים מחבר כמו שרואים בתמונת א אני מכניס 3 אותיות ואז לוחץ אנטר התוכנית עושה את הדבר המבוקשאם אני מכניס אות > אנטר אחר קורה כמו בתמונה הראשונה מה אני עושה לא טוב?
פורסם 2014 בנובמבר 2611 שנים scanf עם c% קוראת תו בודד מהמשתמש. תו בודד אומר לא רק אותיות, אלא גם רווחים, ירידות שורה וכו'. אם אתה מכניס אות ואז אנטר אז בעצם הכנסת שני תווים - האות והאנטר (האנטר גם יכול להיות שני תווים בפני עצמו, אבל לא ניכנס לזה).אם אתה רוצה שהתוכנה תדלג על רווחים ואנטרים, אתה צריך לשים רווח לפני ה-c%, דהיינו:scanf(" %c", &letter);
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.