עבור לתוכן

בעיות חוזרות עם נתב TPLINK TL-WR1043ND אשמח לסיוע.

Featured Replies

פורסם

המחשב מחובר באלחוטי לנתב, ברגע שאני קצת מעמיס הורדות (HTTP\FTP\TORRENT), הנתב נחנק ומקבל קישורית מוגבלת.

עד שלא מבצעים לו אתחול מחדש (כיבוי והדלקה) הרשת לא חוזרת לפעול באותו מחשב. (שאר המכשירים ממשיכים לגלוש...)

הנתב הזה הוחלף כבר מספר פעמים. אני רוצה לדרוש שיחליפו אותו בנתב סדרה גבוהה יותר וטוב יותר.

איזה נתב של TPLINK לא יעשה לי את הבעיות המתוארות? חשוב שתיהיה קליטה רחבה כמו ב- TL-WR1043ND.

תודה

פורסם

בהתחשב בכך שהוא הוחלף מספר פעמים ובהתחשב בכך שאצלי ( ואני מניח שלא רק אצלי ) הוא לא עושה שום בעיות גם לאחר הורדה של עשרות גיגה ברציפות , האם יכול להיות שהבעיה אינה בנתב ?

פורסם
  • מחבר

זה קורה בכמה מחשבים, אני לא חושב שהבעיה אצלי. ברגע שמעמיסים הורדות הנתב נחנק ונתקע עבור אותו מכשיר ספציפי.

מה שכן מוזר זה ששאר המחשבים כן ממשיכים לגלוש, מה שאומר שרק החיבור הספציפי נתקע.

יש לך רעיון מה הבעיה? אני ממש אובד עצות..

פורסם

לא ממש .אולי חסימה מהספק ? אני על 012 ובזק , לפני כן הייתי על 012 וHOT .

אם אני זוכר נכון אז כשהייתי בהוט, אם הייתי משאיר אותו בהורדות כל הלילה , בבוקר הייתה קישוריות מוגבלת לכל המחשבים.

פורסם
  • מחבר

לא חושב, ואני לא משאיר הורדות כל הלילה, אני מדבר על כמה GBs בודדים.

אני בכלל ב-014\BEZEQ. זה לא מהספק, לפני זה עם נתב EDIMAX זה לא קרה.

פורסם

אין כזה דבר "נתב נחנק עבור אותו מכשיר ספציפי". אם שאר המחשבים גולשים תקין - הבעיה לא בנתב אלא בחיבור הרשת במחשב שלך.

1) מהי כמות החיבורים המקסימלית (פר-טורנט וכללית) המוגדרת בתכנת הטורנט שלך?

2) האם אתה משתמש במאיצי הורדות למיניהם (שמפצלים הורדה לחלקים רבים)?

פורסם
  • מחבר

כמות כללית 100, פר טורנט 50.

לא משתמש באף מאיץ, זה קורה גם בהורדה מHTTP, או עם IDM.

פורסם

ההגדרות סבירות בהחלט.

אם הבנתי אותך נכון - אתה אומר שזה כן קורה בכל המחשבים, אבל בנפרד? כלומר כל מחשב בנפרד יכול להיחנק מעומס הורדות, אבל זה לא משפיע על האחרים?

האם יש אפשרות להתחבר חוטית באחד המחשבים?

פורסם
  • מחבר

הבנת נכון, זה קורה בכל מחשב בנפרד.

נניח בלפטופ1 אני מתחיל הורדה, פתאום זה נחנק, מאבד קישוריות מהנתב (לא מחובר יותר לרשת האלחוטית)

ואז בניסיון התחברות הוא פשוט לא מצליח להתחבר, כאילו ה-MAC של המחשב נחסם ורק לאחר פריקת

חשמל לנתב זה מתחבר מחדש.

זה קורה בכל המחשבים, אם הם מורידים קבצים, בגלישה רגילה זה תקין. זה קורה כבר בראוטר השלישי שלהם! אני די אובד עצות בדבר המוזר הזה.

אין לי אפשרות לחוטית כעת, אבל תרשום מה אתה ממליץ לעשות אעשה את זה בהמשך.

תודה רבה.

פורסם

המטרה היא לנסות לבודד כמה שיותר הגורם הבעייתי.

אם אתה אומר שהבעיה מתרחשת בכל המחשבים, קשה להאשים את המחשבים, ואז שוב הנתב הוא החשוד. מצד שני - אם זה קורה ב3 נתבים שונים מאותו הסוג, אז כנראה זו לא תקלה אקראית, אלא משהו מובנה בנתב או אולי בהגדרות של הנתב שלך, ואולי ספציפית קשור לתקשורת אלחוטית.

זה ה1043ND הישן (לבן) או החדש (כחול)?

עם איזו הצפנה אלחוטית אתה עובד?

חוץ מהגדרות סטנדרטיות (חיבור לאינטרנט, הצפנה אלחוטית, הפניית פורטים), ביצעת עוד שינויים מברירת המחדל?

פורסם
  • מחבר

הנתב לבן, מתי יצא חדש כחול? מה ההבדל? חומרתית גם כן יש הבדל?

הצפנה WPA/WPA2 AES, הגדרות סטדנרטיות לא נגעתי בכלום.

פורסם

הכחול הוא נתב שונה לחלוטין, רק שהדבילים קראו לו בדיוק באותו שם, כדי שכולנו נתבלבל. :)

לי יש גם את הלבן, ומעולם לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר. אולי הוא פשוט לא עומד בקצבים גבוהים? באיזו מהירות (כוללת) אתה מוריד כשאתה חווה את הניתוקים הללו?

פורסם
  • מחבר

יש לי 40Mb, אני מוריד בקצבים של 1-3MB לשניה, ואם אני מוריד כמה קבצים במקביל הוא בכלל נחנק במהירות.

נסיתי לעדכן לו גרסה אז, לא פתר את העניין.

זכור לי שאפשר לצרוב איזו גרסה שונה מהיצרן שאמורה לשפר משמעותית את העניין אך לא בא לי להתעסק עם האחריות

בעיקר שאני נמצא במצב של תקלה.

פורסם

אצלי אותה בעיה - אבל כל הרשת נופלת.

עם זאת, לא ברור שזה רק בעומס של BT.

פורסם
הכחול הוא נתב שונה לחלוטין, רק שהדבילים קראו לו בדיוק באותו שם, כדי שכולנו נתבלבל. :)

לי יש גם את הלבן, ומעולם לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר. אולי הוא פשוט לא עומד בקצבים גבוהים? באיזו מהירות (כוללת) אתה מוריד כשאתה חווה את הניתוקים הללו?

הבנתי שהם עשו זאת מסיבה שיווקית כי הדגם הזה הפך למותג מצליח וידוע.

ה V2 הכחול הוא למעשה נתב במהירות 450 שמשווק כ-300 בגלל הסיבה הנ"ל בדיוק. אם נכנסים להגדרות יש את האופציה speed boost שהופכת את המהירות ל-450 ברוחב פס 40 (ברירת המחדל היא 300).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים