עבור לתוכן

האם קיים מסך עם קצב רענון גבוה במחיר סביר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים פה על "אוברקלוקינג" של מסכים, אבל אני לא מעוניין בכל הדברים האלה, אלא במסך שפשוט מיועד לקצב רענון גבוה יותר מ60, אך לא עולה 2000 שקל.....איזה צורך יש לי ב120 הרץ?! מי כבר יכול להריץ משחק מודרני על דיטייל גבוה ורזולוציית 1080P- ולהגיע ל120 פריימים בשנייה? שוב, לא ברור לי למה היצרנים קפצו מ60 ל120. יש פה איזשהו עניין טכני שאני לא מבין?

לגבי ריצודים והבהובים: אני מעוניין במסך מהיר יותר אך ורק כדי להימנע מהצורך בVSYNC במשחקים, ולא אף סיבה אחרת. עם מסך הCRT שלי כיום, אני מריץ משחקים על 60-80 פריימים בשנייה מצד אחד, ומצד שני אני לא זקוק לVSYNC כי קצב הרענון שלי עומד על 75-85. על מסך LCD סטנדרטי, אהיה חייב להפעיל את הVSYNC כדי למנוע TEARING בתנאים הללו....מקווה שהבהרתי את עצמי טוב.

נערך על-ידי sheff2k2

פורסם

הדבר הזה נראה אמין לכאורה, אבל עם אוברקלוק ל90HZ במסך שלי הוא מאשר לי שזה אכן 90FPS, אבל זה ממש לא מרגיש כמו 90FPS, זה מרגיש כמו שנמוך למעשה. מטיל ספק כבד מאוד בתוכנה הזאת.

עשיתי עוד כמה בדיקות סוביקטיביות ושימוש בקצב הטבעי של 60 הרגיש חלש יותר. ufo חארטע Confirmed.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

עקבת אחרי ההוראות שם? אתה לא אמור להסתכל בFPS התוכנתי. אתה אמור לצלם את המסך עם מצלמה ולהתבונן בתמונה. יש שם דוגמאות לאיך צריכה להיראות תמונה טובה ואיך תיראה תמונה כשהמסך זורק פריימים.

נערך על-ידי QttP

פורסם
אתם מדברים פה על "אוברקלוקינג" של מסכים, אבל אני לא מעוניין בכל הדברים האלה, אלא במסך שפשוט מיועד לקצב רענון גבוה יותר מ60, אך לא עולה 2000 שקל.....איזה צורך יש לי ב120 הרץ?! מי כבר יכול להריץ משחק מודרני על דיטייל גבוה ורזולוציית 1080P- ולהגיע ל120 פריימים בשנייה? שוב, לא ברור לי למה היצרנים קפצו מ60 ל120. יש פה איזשהו עניין טכני שאני לא מבין?

לגבי ריצודים והבהובים: אני מעוניין במסך מהיר יותר אך ורק כדי להימנע מהצורך בVSYNC במשחקים, ולא אף סיבה אחרת. עם מסך הCRT שלי כיום, אני מריץ משחקים על 60-80 פריימים בשנייה מצד אחד, ומצד שני אני לא זקוק לVSYNC כי קצב הרענון שלי עומד על 75-85. על מסך LCD סטנדרטי, אהיה חייב להפעיל את הVSYNC כדי למנוע TEARING בתנאים הללו....מקווה שהבהרתי את עצמי טוב.

אז תקנה מסך 120 ותגדיר אותו שיעבוד על 80 הרץ

הם רובם 120 כי זה מאפשר לעשות 3D

פורסם
  • מחבר
אז תקנה מסך 120 ותגדיר אותו שיעבוד על 80 הרץ

נו אחי כל המשמעות של הדיון הזה היא שאני מחפש מסך במחיר אנושי, לא אלפיים שקל...אבל אם אין כזה דבר- אז אין, מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים