עבור לתוכן

האם g700s עכבר טוב?

Featured Replies

פורסם
אני קניתי את הסוללות האלו:

http://www.ebay.com/itm/Sanyo-Eneloop-XX-2550mAh-AA-Precharge-NiMH-Rechargeable-Battery-HR-3UWXB-4pcs-/291010118704?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item43c18e0430

ומאז הבעיה של הזמן סוללה נפתרה, כל סוללה מחזיקה יותר (650mAh יותר מאלו שמגיעות איתו), בנוסף לכך יש לי עוד כמה נוספות שאני מטעין ומשמשות אותי במקרה ואחת נגמרת.

עכבר מעולה נתחיל מזה! אני ממש מרוצה ממנו.

הסוללות זה חיסרון קטן, אני מטעין בין פעם לפעמים בשבוע גג!

מה הבדלי הטענות בין הסולל המקורית לזו שרכשת?

• תגובות 62
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רוצה לגלות לנו מה הסוד שלך? איך לכולם פה העכבר מחזיק בקושי ליום וחצי ולך שבוע?

פורסם

בוא לא נגזים, העכבר לא מחזיק חצי יום, גם שאתה משחק המון הוא יוכל להחזיק 2-3, אבל זה שילוב של אינטרנט ומשחקים, אם אתה משחק 8 שעות ביום זה כבר :xyxthumbs:

פורסם

אולי כן קצת מגזים, אבל עדיין זה לא פעם בשבוע, אני מטעין את שלי פעם ביומיים בערך. אני אנסה את הסוללות xx האלה בתקווה שזה ישפר קצת.

לעומת זה, יש לי בעבודה עכבר m705 הדבר הזה כל כך חסכוני שאני משתמש באותן סוללות כבר שנה בערך :P

פורסם
אור, לכמה זמן מחזיקה לך הבטריה ואיך אתה מטעין אותן?

תלויי בשימוש בעיקרון אני מטעין אותו כל לילה, אבל הצלחתי למשוך אותו 5 ימים רק בשימוש של אינטרנט ואופיס על פרופיל חיסכון בסוללה.

קניתי גם מטען שיטעין את הסוללות, במקרה ו... אבל עדיין לא נגמרה לי הסוללה באמצע שימוש מאז שעברתי ל-XX.

מה הבדלי הטענות בין הסולל המקורית לזו שרכשת?

כמו שאמרתי אני מטעין אותו רק בלילות כך שאני לא יכול להתחייב על מספר.

נערך על-ידי OR2OOO

פורסם
  • מחבר

אתה מטעין אותו על ידי חיבור למחשב? אתה משאיר את המחשב כל הזמן דלוק בלילה?

פורסם

המחשב כבוי בלילה, הגדרתי בביוס שיעביר חשמל דרך ה-USB גם בזמן שהמחשב כבוי.

פורסם
  • מחבר

וואלה.. איך עושים את זה?

זה יכול להזיק באיזשהי צורה למחשב?

פורסם

לא יודע איך זה אצלך, חפש בביוס.

פורסם

אצלי זה ככה דיפולט..

אבל אני לא מכבה את המחשב אף פעם, פרט לטיולים ארוכים ונקיונות (שאני מתחיל לשכוח לעשות)

פורסם
אתה רוצה לגלות לנו מה הסוד שלך? איך לכולם פה העכבר מחזיק בקושי ליום וחצי ולך שבוע?

אתה מדבר אלי? אם כן אז אן שום סוד.

אני כמעט תמיד על פרופיל "חסכוני" למעט מצבי משחק.

אולי השימוש שלכם בעכבר הרבה יותר גבוה משלי -אני מאמין שזו הסיבה.

תלויי בשימוש בעיקרון אני מטעין אותו כל לילה, אבל הצלחתי למשוך אותו 5 ימים רק בשימוש של אינטרנט ואופיס על פרופיל חיסכון בסוללה.

קניתי גם מטען שיטעין את הסוללות, במקרה ו... אבל עדיין לא נגמרה לי הסוללה באמצע שימוש מאז שעברתי ל-XX.

כמו שאמרתי אני מטעין אותו רק בלילות כך שאני לא יכול להתחייב על מספר.

אז זה לא עוזר ממש, אולי ההבדלים לא ממש גדולים ששווה השקיע עד סכום על סוללות.

חבל..

פורסם
המחשב כבוי בלילה, הגדרתי בביוס שיעביר חשמל דרך ה-USB גם בזמן שהמחשב כבוי.

אבל יש מטען קיר לעכבר (אין לי אותו עדיין אבל הזמנתי) ומשהו מהפורום אמר לי שיש לו מטען קיר ,לאותו אחד יש את העכבר

זה לא ככה אצלכם ?

פורסם

לא, הוא פשוט מתחבר למחשב. אבל טכנית אתה יכול לחבר אותו למטען רגיל, הוא מתחבר עם כבל usb למחשב

פורסם

מה זה מטען רגיל? של סמארטפון?

נערך על-ידי SPONER

פורסם

כבל מיקרו usb ושנאי 220v AC ל-5v DC עם מחבר usb (יעני מטען של טלפון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים