עבור לתוכן

האם g700s עכבר טוב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת שעניין הנוחות פחות מטריד אותי, אני מאמין שאפשר להתרגל לכל דבר. מה שיותר מטריד אותי זה עניין הסוללה שבg700s שמחזיקה ליום אחד, לפי הביקורות. אין לי כוח למצוא את עצמי כל יום מטעין אותו מחדש.. למרות שאין לי בעיה שיהיה מחובר חוטית, אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח עם הכבל שמגיע איתו והאם הוא מספיק ארוך. מבחינת ביצועים הוא אותו הדבר כמו הg602 למשתמש שהוא לא גיימר כבד?

• תגובות 62
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכבל ארוך, אבל עבה וכבד, לא תמיד נוח.

אני פשוט התרגלתי כל לילה לחבר אותו, ולפעמים אני שוכח לנתק (עד שהכבל ממש מציק לי)

פורסם

אני מחבר אותו ללילה או כשאני יוצא מהבית, אבל רק כשהתוכנה של לוגיטק צורחת עלי שעומדת להגמר לי הסוללה :P

פורסם

מה הקטע של הסוללה?

בעכבר האלחוטי של מיקרוסופט שיש לי כיום - סוללה מחזיקה חצי שנה...

פורסם

ובעכבר של מיקרוסופט, יש לאג הרבה יותר גדול, חיישן פחות מדויק ועם תאוצה, פחות כפתורים ופולינג רייט של 125-500 הרץ.

ל-G700S יש ביצועים של עכבר חוטי בכל המובנים.

פורסם

אני לא טוען שהם באותה רמה

רק מתייחס לפרופורציה של זמן הבטריה.

פורסם

למי שיש את העכבר ויכול לענות זה יהיה אחלה..

1. במידה ואתה משתמש בו חוטית אפשר להוציא את הסוללה והמשדר או רק את הסוללה ?

2. אם עובדים איתו בלי סוללה (חוטי) הוא מתריע כל הזמן שאין סוללה?

פורסם

נראה לי זה אפשרי (גם זה וגם זה), אבל אז מה הטעם לקנות עכבר אלחוטי?

פורסם

אין צורך באלחוט אבל יש צורך בצורה והכפתורים המרובים.

מה לגבי הוצאת סוללה זה מפריע? נורה מהבהבת קבוע או שתוכנה מקפיצה דברים בגלל זה? (כל דבר שיציק מאוד אם בוחרים להשתמש בו חוטית..)

פורסם

אני אבדוק לך את זה ברגע שאגיע הביתה. תסתכל אולי על ה g502 או ה g600 הם חוטיים וגם יש להם מלא כפתורים (ה 600 קצת מוגזם לדעתי)

פורסם

תודה..:)

הצורה שלו מנצחת את שלהם מבחינתי. וה602 אלחוטי לגמרי שאת זה אני לא רוצה.

פורסם

קראתי מספר תלונות על כך שהכבל של ה-G700s מגושם ולא נוח. מכיוון שהסוללה נגמרת בו כל יומיים, זה אומר לא מעט שימוש במצב חוטי ולא נוח לשימוש.

מהבחינה הזו ל-G602 יש יתרון משום שהוא מאוד חסכוני בסוללה ומחזיק שבועות רבים, למרות שיש לו קצב דגימה גבוה שאמור לנטרל input lag.

פורסם

לי יש את הG700S והיה לי את הG700 הישן יותר, אני יכול להגיד לך בוודאות שהG700S מחזיק הרבה פחות מבחינת זמני סוללה, אני אישית תמיד מחליף את הסוללה לאחת נטענת בעלת קיבלות גבוה יותר.

זמני טעינה ? תלוי כמה אתה משחק אבל זה יכול לנוע מיום (כמה שעות של BF) ועד ל3 ימים של המתנה, אינטרנט וכו.

מבחנית ביצועים לא מרגיש שהוא גרוע יותר או יש איזשהו חיסרון בתגובה.

פורסם
קראתי מספר תלונות על כך שהכבל של ה-G700s מגושם ולא נוח. מכיוון שהסוללה נגמרת בו כל יומיים, זה אומר לא מעט שימוש במצב חוטי ולא נוח לשימוש.

מהבחינה הזו ל-G602 יש יתרון משום שהוא מאוד חסכוני בסוללה ומחזיק שבועות רבים, למרות שיש לו קצב דגימה גבוה שאמור לנטרל input lag.

אכן ראיתי שמציינים שיש לו חיי סוללה ארוכים ממה שהכרנו (או לפחות אני) בעכברים בקטגוריה הזו שזה מעולה אבל הצורה לא מתאימה לי..

לגבי החוט המסורבל אפשר להגביה אותו מהשולחן או למצוא איזה סידור מה גם שאני לא בטוח כמה הבעיה תפריע לי

.

לי יש את הG700S והיה לי את הG700 הישן יותר, אני יכול להגיד לך בוודאות שהG700S מחזיק הרבה פחות מבחינת זמני סוללה, אני אישית תמיד מחליף את הסוללה לאחת נטענת בעלת קיבלות גבוה יותר.

זמני טעינה ? תלוי כמה אתה משחק אבל זה יכול לנוע מיום (כמה שעות של BF) ועד ל3 ימים של המתנה, אינטרנט וכו.

מבחנית ביצועים לא מרגיש שהוא גרוע יותר או יש איזשהו חיסרון בתגובה.

זהו שאני לא בונה על אלחוטי בכלל רוצה אותו במצב חוטי קבוע.

פורסם

ללא משדר - עובד מעולה (מחובר)

ללא סוללה - עובד בלי בעיה, אבל נורה אדומה מהבהבת על העכבר, לא פוגע בשימושיות, והעכבר קל משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים