עבור לתוכן

אפליקציית pdf למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך לפעמים למזג או לחלק קבצי pdf, לסובב דפים או לעשות המרות לפורמטים אחרים. עד עכשיו עשיתי את זה דרך אתרים חינמיים. ראיתי שיש תוכנה בשם soda pdf שעושה את זה וגם מאפשרת שתילת תמונות, טקסט ועוד בתוך הקבצים. האם אתם ממליצים עליה? האם יש משהו אחר יותר טוב או יותר זול (עכשיו במבצע $50)?

תודה

ארי

פורסם

Office 2013 מסוגלת לזה

פורסם

אופיס לא עורכת ‏PDF‏, אלא ממירה לוורד, למשל, ועורכת אותו.

ACROBAT PRO

עושה את זה מעולה, ממש כמו פאוור פוינט, רק יקרה מאוד.

NITRO PDF

גם תוכנה טובה. בדוק את ענין המחיר.

פורסם
  • מחבר

הניטרו נראית נחמדה אבל לא עושה מה שאני מחפש - לאחד קבצים, לחתוך עמודים מקובץ, לסובב עמודים בודדים.

פורסם

[h=1]Foxit PhantomPDF לא בטוח אם היא מסוגלת להמיר קבצים אבל את כל שאר הדברים שרשמת היא עושה.[/h]http://www.foxitsoftware.com/

פורסם

ניטרו בהחלט עושה את מה שאתה מבקש, למעט אולי סיבוב העמוד, וגם זה במקרה של עמוד שהוא בעצם תמונה ניתן לסובב אותה. אני לא מבין איך לא מצאת.

בכל מקרה, ‏ACROBAT‏ עושה הכל. מסתבר שניתן לקנות מנוי חודשי די זול, כך שאם יש לך שימוש מידי פעם זה טוב לך.

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הסתכלתי מספיק טוב. אכנס עוד פעם ואראה. לגבי האקרובט, אני ראיתי רק אופציה של רכישה (בסכום של מעל 1000 שקל). אתה מדבר על משהו אחר - תשלום חודשי? ולמה בעצם לקחת את זה - לצרכים שלי לא מספיק ניטרו או משהו דומה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אבל היא בתשלום. מסתבר שיש לא מעט אפליקציות שאינן pdf reader אבל יודעות להמיר, לחתוך, למזג ולסובב. הורדתי אחת כזאת בשם pdf fill. עוד לא בדקתי אותה אבל קראתי עליה ביקורות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים