עבור לתוכן

דרוש דפדפן קליל שהוא לא כרום.

Featured Replies

פורסם

Rekonq / Konqueror

שתיהם קלילים ביותר ואני אוהב אותם, תחת לינוקס - לא יודע אם קיימת גרסה לוינדוס. לדעתי כן יש הבדל מורגש ביניהם ופיירפוקס

שתיהם לא מסתדרים כראוי אם הפורום של HWzone - מערכת הפורומים כאן היא דוגמה לאיך _לא_ בונים אתר, ומזכירה קצת פרוייקט של ילד בבית ספר שמנסה להראות את כל כישורי ה JS ההאקיים שלו בכל פונקציה קטנה. באתר זה Konqueror לא שמיש כלל (פונקציית החלפת ה CR/LF בתיבת הטקסט של ההודעה לא עובדת, וההודעה יוצאת כולה בשורה אחת - וזה לא משהוא שבכלל אמור להיות ממומש בצד הלקוח), ב Rekonq אני משתמש רוב הזמן אבל בשביל עריכת הודעה או חלק מפעולות ניהול צריך לשלוף את פיירפוקס

פורסם
  • מחבר
דבר ראשון, תנסה להריץ את firefox במצב בטוח (הפעלה עם Shift) כדי לבודד את הבעיה לליבת הדפדפן עצמו, או אולי הגדרה כלשהי / תוסף מסוים.

אם הבעיה עדיין מתרחשת , כלומר מובנית בדפדפן, אתה יכול גם לנסות את Pale Moon שוב (אם לא ניסית לאחרונה), או גרסה ישנה של Firefox.

כמו כן, אפשר לנסות לשנמך את הפלאש (יש לך גרסאות שונות פה), למרות שבעיות עם HWZone זה כנראה לא יפתור לך.

במצב בטוח FF הרבה יותר מהיר.

במיוחד באתרים בהם השימוש בפלאש לא מאסיבי.

אחד מהתוספים שלי בעייתי?

אנסה את Pale moon שוב בכל מקרה.

Rekonq / Konqueror

שתיהם קלילים ביותר ואני אוהב אותם, תחת לינוקס - לא יודע אם קיימת גרסה לוינדוס. לדעתי כן יש הבדל מורגש ביניהם ופיירפוקס

שתיהם לא מסתדרים כראוי אם הפורום של HWzone - מערכת הפורומים כאן היא דוגמה לאיך _לא_ בונים אתר, ומזכירה קצת פרוייקט של ילד בבית ספר שמנסה להראות את כל כישורי ה JS ההאקיים שלו בכל פונקציה קטנה. באתר זה Konqueror לא שמיש כלל (פונקציית החלפת ה CR/LF בתיבת הטקסט של ההודעה לא עובדת, וההודעה יוצאת כולה בשורה אחת - וזה לא משהוא שבכלל אמור להיות ממומש בצד הלקוח), ב Rekonq אני משתמש רוב הזמן אבל בשביל עריכת הודעה או חלק מפעולות ניהול צריך לשלוף את פיירפוקס

האמת ששמתי לב ש FF רץ הרבה יותר טוב על הפצה מבוססת לינוקס כשיצא לי לנסות פעם.

כשהרצתי חיפוש על הדפדפנים שהצעת ראיתי שהם זמינים ל KDE בלבד. (ניתן להריץ אותם על Windows, אבל זו התעסקות לא קטנה).

אולי אתן להם נסיון כשאנסה שוב לעבוד על לינוקס כמערכת ראשית.

פורסם

ההשוואה שלי היא מן הסתם מול פיירפוקס שעובד על אותה מערכת לינוקס

פורסם
  • מחבר

^ תיארתי לעצמי.

בכל מקרה, בעצת QttP התקנתי Pale moon עם פלאש 11.9.

בינתיים נראה כאילו הדפדפן קיבל זריקת מרץ וכבר אינו מקרטע.

התקנתי בינתיים רק שתי תוספות והסרתי את IDM.

למרות שהוא שימושי, חשדתי שהוא המקור לכל הצרות.

אני לא יודע אם הסרתו עזרה או הפעולות האחרות, אבל מה שחשוב הוא שעכשיו הכל תקין.

תודה :)

פורסם

תמיד תסיר תוספים שאתה לא חייב אותם זה סתם מעמיס.

לגבי היוטיוב יש לי תוסף מעולה לתת לך:

https://github.com/YePpHa/YouTubeCenter/wiki

אחרי שאתה מתקין תלך להגדרות ואז PLAYER

FLASH WMode ותעשה שם DIRECT זה ישפר לך את הביצועים וייצב אותם.

בנוסף שיש לך שם עוד מלא אופציות מגניבות שאתה יכול לשחק איתם :)

כל ההסברים יש בלינק למעלה.

פורסם

כמה תוספות ממני ומנסיון רב, מאז Chrome, אני משתמש רק בו, הבחור הזכיר שסרטוני HD ב youtube מקרטעים, נתחיל מזה שChrome תומך בHTML5, נתקלתי בביצועים שונים, במחשבים שונים, הרוב הגדול של הסרטונים בyoutube בכלל משתמש בנגן HTML5 ולא Flash, ובעניין הFlash עצמו, בChrome משולב Pepper Flash, אני מעדיף לעבוד אם Plug-in רשמי של Adobe, בשביל להשתמש בו, ניתן להגדיר את זה ב about:plugins, ולבטל את ה Pepper Flash. בעניין HTML5 ב youtube, יש 2 אפשרויות, הראשונה היא להתקין תוסף מחנות של גוגל, יש כמה וכמה, האפשרות השניה, שבה אני משתמש, למחוק קובץ קטן מתיקיית ההתקנה, בשם ffmpegsumo.dll, רק לזכור למחוק אותו כל פעם שChrome מתעדכן.

PS, עצלי ספציפי מבוטל HTML5 ו Pepper Flash, כי מותקן לי במחשב נייד כרטיס Broadcom Crystal HD, זה בעצם מקודד חומרה, והוא לא יודע לעבוד אם HTML5 וחייב Flash של אדובי, לאלו מכם שיש איזה נייד אם מעבד חלש, ורוצים להינות מסרטי HD, זה פתרון זול, שלא מצריך קניית מחשב חדש, עובד על מXP ועד 8.1, ולינוקס.

פורסם
נתחיל מזה שChrome תומך בHTML5, נתקלתי בביצועים שונים, במחשבים שונים
כל הדפדפנים תומכים בHTML5, בעיקרון. אבל מנסיון, HTML5 ביוטיוב לרוב אפילו יותר כבד מפלאש.
הרוב הגדול של הסרטונים בyoutube בכלל משתמש בנגן HTML5 ולא Flash
כל הסרטונים ביוטיוב תומכים בFlash, ורובם תומכים גם בHTML5, כך שאפשר לבחור. כאמור, אין ממש יתרון לHTML5.
פורסם

יש ל HTML5 את היתרון שהוא לא פלאש

פורסם

זה יתרון בפני עצמו, אני מסכים, אבל ספציפית המימוש ביוטיוב הוא בעייתי:

א) הוא צורך לא פחות משאבים מפלאש, ולפעמים אפילו יותר - כלומר הוא לא פותר את הבעייה המרכזית של הפלאש שגורמת לו לקרטע במחשבים ישנים.

ב) גוגל החליטה להגביל משמעותית את התכנים שהם מציעים בHTML5 לדפדפנים שלא מממשים את הMedia Source Extensions המטומטם והדרקוני. למשל הם לא מאפשרים FHD או 60FPS בHTML5 בלי MSE.

פורסם
  • מחבר

גם אני שמתי לב ש HTML 5 ממש כבד.

אבל מה שהכי מפליא אותי הוא שזו לא מערכת חלשה מאוד. היא אמורה להתמודד עם יוטיוב בקלילות.

ברק, כמה זה משמעותי?

פורסם

אני רואה ללא בעיות מיוחדות יוטיוב אם HTML5 ב SD, על פנטיום 4 אם כ מסך מובנה

פורסם

אני לא יודע בדיוק להגיד לך עד כמה זה משמעותי אני לפחות רואה בהבדל ואיך שהיטיוב מרגיש לי.

תנסה ותראה :)

פורסם

עצלי בנייד על atom n270 ו gma 950 הhtml5 מקרטע בYouTube, כנ״ל flash, אז כמו שאמרתי הכרטיס הרחבה של Broadcom פותר זאת, מצד שני במחשב אם amd Athlon x2 אין ממש הבדל בין, העניין שבכרום יש תמיכה בהעצת חומרה בשימוש בכרטיס מסך, במקום מעבד, אל זה לא עובד אם כל כרטיס מסך, ולא יודע אם זה עובד בשימוש בyoutube.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים