עבור לתוכן

שאלת כדאיות שידרוג מסך לטובת גיימינג..

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung ‏2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 .

כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI?

מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם.

נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים.

תודה.

נערך על-ידי R750

פורסם

אי-אפשר לומר מהנסיון שלנו האם אתה תרגיש הבדל בין המסכים. :)

מה גם שלא ציינת אילו מסכים ספציפיים אתה שוקל לקנות.

מה שבטוח הוא שכניסת HDMI לא תוסיף ולא תגרע דבר.

פורסם
  • מחבר
אי-אפשר לומר מהנסיון שלנו האם אתה תרגיש הבדל בין המסכים. :)

מה גם שלא ציינת אילו מסכים ספציפיים אתה שוקל לקנות.

מה שבטוח הוא שכניסת HDMI לא תוסיף ולא תגרע דבר.

זה בטוח :)

אפשרי להשקיע עד 1500ש'ח אפילו מבין אחד משלל המסכים שנמכרים היום, השאלה עד כמה זה כדאי בסה'כ ,

לא יצא לי לראות מסך מהדור החדש(IPS HDMI וכו' ) בפעולה משם ההתלבטות.המפרט של המחשב מתחילת 2014

והמסך שלהי 2008..התלבטות :huh::huh:

פורסם

הדרך היחידה שתוכל לפתור את ההתלבטות הזו בוודאות, מבלי לרכוש מראש מסך חדש, היא ללכת ולראות את אחד מאותם מסכים שאתה חושב עליהם בפעולה. למרבה המזל הם הרבה יותר נפוצים היום מאשר בשנים עברו, ולא צריכה להיות בעיה לראות אותם, בין אם אצל אנשים ובין אם בחנויות.

פורסם

אני חושב שכן תרגיש הבדל בין המסך שלך לבין מסך מתקדם\חדש יותר.

השאלה היא, למה אתה מצפה?

הבדל בין חדות הצבעים אתה בהחלט תיראה. זה לא משהו "שמרגשים", זאת פשוט עובדה בשטח.

וכמובן שיש את עניין הרזולוצייה, אם אני לא טועה המסך שלך הוא לא FHD (תקן אותי אם אני טועה), וFHD זה מתבקש לגיימינג היום.

מעבר לאיכות התמונה יש פה את עניין הגודל, שפה בטוח תרגיש בהבדל...אין לי שום ספק.

בשורה התחתונה, ניראה שיש פה מקום לשדרוג...גם בגלל הגודל ולא פחות חשוב בגלל הרזולוצייה, ובמידה מסויימת (לא עיקרית) גם סוג הפנל.

ובכל זאת, כמו שQttP המליץ לך, עדיף לך להתרשם לפני שתבצע רכישה, כי מדובר בהשקעה לא קטנה.

נ.ב, לא יזיק גם אם תרשום את המפרט שלך, שנוכל לעזור יותר :-)

פורסם

...

תלוי באיזה משחקים אתה משחק.

יותר רזולוציה לא אומר הרבה. ויש כאלה שבשביל משחקים, משתמשים ברזולוציה נמוכה יותר מFHD (1080), בשביל יותר פריימים.

הדרך היחידה שלך לראות הבדל הוא להציב את המסך הישן שלך ליד המסך החדש ולהשוות בניהם. אתה לא תוכל להבחין בהבדלי גוונים (אדום אמיתי לעומת אדום קטשופ לעומת אדום וורדרד לעומת אדום של דם) אם אתה תשתמש רק במסך אחד.

כיום, אפילו שQttP יגיד שיש מסכים טובים ונפוצים יותר בשוק היום, כדי להרגיש הבדל משמעותי של שמים וארץ, תצטרך לפתוח את הקופה ולהוציא סכום משמעותי של כסף. שדרוגים כגון מסכים בעלי 120hz וכולי.

אני מציע לך לחסוך את הכסף ולחכות שהמסך הישן שלך יתקלקל, או אם מפריע לך משהו ספציפי במסך, כגון פיקסלים מתים או צריבות או שהמסך התפוצץ.

פורסם

לי יש מסך בדיוק כזה רק גודל 24, לצד מסך דל 22 הפופולארי ומסך "27 קוריאני.

הצבעים בסמסונג הכי גרועים. הם מה שהתרגלנו אליהם פעם, פאנל TN מיושן... ואחרי שמתרגלים לפאנלים איכותיים יותר, אם זה הדל או הקוריאני, זה באמת אחרת.

וכאחד שהוא מתכנת שעובד גם עם גרפיקה, אתה שם לב להבדלים באופן משמעותי.

למשל צבע אפור בהיר מסוים בבדיקות שאני עושה, אני משתמש בסמסונג כמסך שיש לרוב האנשים ושם ראו ממש לבן...

מבחינת צבעים באמת תשים לב על ההתחלה.

אבל העניין איזה מסך אתה מחפש, אם זה בערך אותו גודל לא הייתי משקיע יותר מדי בשביל זה בלבד,

אבל אם מדובר גם בשדרוג גודל, אם זה 24 או אפילו 27 רזולוציית 1440P, זה יהיה די משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים