עבור לתוכן

איך להוציא רישיון שלי?חשוב לי

Featured Replies

פורסם

אוקיי. אל תסתבך, הסבר פשוט:

הווינדווס שלך ושל חבר שלך לא בדיוק אותו דבר.

לו יש גרסה שנרכשה בחנות עם תנאי רשיון שמאפשרים לו להתקין אותה על כל מערכת שהוא רוצה (אם הוא בונה מחשב חדש או משדרג לעצמו מערכת הפעלה, הוא יכול להתקין את הווינדווס שלו ולשים את המספר שלו והכל יהיה בסדר).

לך יש ווינדווס קצת שונה. הוא מגיע מהמפעל עם המספר שלו "צרוב בפנים". הרישיון שיש לך תקף רק לווינדווס שלך (ואולי לאנשים עם אותו דגם של מחשב או אותה חברה).

זאת אומרת שאתה לא יכול להפעיל גרסאת ווינדווס שנקנתה בחנות, עם מספר סריאלי של לפטופ. (שוב, זה ברוב המקרים, תמיד יש יוצאי דופן)

עכשיו.

תעיף את הווינדווס של חבר שלך, אין לך מה לעשות עם ההתקנה הזו.

קח את הדיסק הישן והדיסק החדש ותעשה Clone - יש מליון מדריכים ברשת ובייחוד ביוטיוב. חשוב לבדוק מאה פעם מה דיסק המקור ומה דיסק היעד!

אחרי כל זה תסיים עם הדיסק החדש שבתוכו יש את ההתקנה המקורית (יחד עם אותה מחיצת ריקוברי שדיברת עליה קודם)

כנס לווינדוס (או לאיפה שמגיעים לFactory Restore של המחשב שלך. שוב חיפוש קצר באינטרנט או ביוטיוב יעשה את העבודה)

ואז לא איבדת את הרשיון ולא היית צריך לחפש התקנות נדירות שמתאימות לדגם שלך.

זהו. בהצלחה.

פורסם

אתה צריך לעשות device-device בCloneZilla, אין צורך לפתוח מחיצות, כל דבר שנמצא בהארד דיסק החדש (אם יש בכלל) ידרס ועליו יולבש כל התוכן של ההארד דיסק הישן.

לגבי הסקטורים הפגומים, רבים חושבים שאם משכפלים כונן בעל סקטורים פגומים, אז אותם סקטורים פגומים יופיעו בהארד דיסק החדש, אך דבר זה לא נכון בכלל, סקטורים פגומים זה בעיה פיזית בהארד דיסק ולא לוגית, לכן אתה לא יכול להעביר בעיה פיזית כך.

CloneZilla בסך הכל תדלג על מס' קבצים כי היא בעצם לא תצליח לקרוא מהם את הקבצים.

לגבי המחיצה הקטנה של ה9GB שאתה מדבר, אתה יכול לבדוק אם CloneZilla תזהה (אין סיבה שלא), פשוט תבחר בdevice to device ותוכל במקום לשכפל את כל ההארד דיסק הישן, לשכפל רק את המחיצה, רק תשים לב להוראות שם ומה הכונן מקור ומה הכונן יעד כמו שאמרו מעלי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על תשובות.

התוכנה CloneZilla, נסיתי ליבדוק אותה ראיתי זה קצת מסובך.אני לא יודע לילחוץ.אז עצרתי.

אם אני לא מבין בזה זה מסוכן וזה ימחק לי דיסק קשיח ישן חומר רק חלונות 8.ואז יאבד רישיון שלו.

זה מסובך.

תודה על הסבר התוכנה CloneZilla.

אני אקח 2 דיסק קשיח ישן וחדש אלך לחנות מחשבים טכנאי מחשבים יסדר לי העברה חומר וגם יבדוק אם אפשר

להוציא רישיון שלי של חלונות 8.שיהיה לי רישיון בעתיד אני אתקין לבד חלונות 8.

לכולם סוף שבוע נעים.

תודה רבה.

פורסם

אני חושב שאתה לא צריך לדאוג ויכול לעשות את זה לבד.

אם אתה מפחד לעשות דיסק לדיסק אז תעשה דיסק לאימג', כך בעצם תוכל לאחר מכן להלביש על הדיסק קשיח החדש הישר מהאימג' ולא מדיסק לדיסק.

לגבי להוציא את הרישיון של חלונות 8, לא ניראה לי שאפשר בגלל שזה בBIOS כבר, אבל גם אם תצליח, מה שיותר בעייתי זה למצוא את הגירסה של הוינדוס 8 שהרישיון שלך מתאים אליו.

פורסם

בשביל אימג׳ צריך עוד דיסק.

טכנאי נורמלי מינוס יעשה לו את זה מהר וטוב ובטוח.

פורסם

אתה יכול לבדוק שבדיסק התקנה שחבר שלך הביא אין את הקבצים שרשומים פה, אם כן תמחוק ותצרוב מחדש:

http://superuser.com/a/751380

ככה זה אולי יבדוק בביוס במקום לבקש מפתח (בהנחה שאתה כן רוצה להתקין מאפס בינתיים).

פורסם

מעניין מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים