עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה קצב ההעברה בפועל של 802.11g?

Featured Replies

פורסם

היי,

שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית.

התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

המהירות האפקטיבית של תקן G היא לכל היותר 22Mbps וגם זאת בתנאי קליטה אופטימלים. איזה נתב יש לך? אם זה חשוב לך קנה מתאם USB לתקן N בכמה עשרות שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל חצי מכך, אפילו כשאני במרחק ס"מ ספורים מהנתב. מדובר ב-TL-WR740N הבסיסי של TP-Link. הוא ייתן לי לעבוד ב-30 מגה-ביט אם אקנה כרטיס רשת N? אגב, יש לי רק USB 2.0 במחשב - זה יספיק? עריכה: מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?uin=21110

נערך על-ידי Fkl0ster

פורסם

ראשית תשלול שיש בעיה עם הנתב או עם הקישוריות שלך לאינטרנט, תתחבר אל הנתב בעזרת כבל ותבצע בדיקות מהירות.

פורסם
  • מחבר

כתבתי שהתחברתי למודם וקיבלתי 30 מגה-ביט. לא חושב שיש טעם להתחבר לנתב עם כבל, כי זה לא יגיד לי כלום על הקישוריות האלחוטית.

פורסם

לנתב שלך (740) יש רק אנטנה אחת, כלומר הוא לא תומך בתקן N הרשמי. המהירות המקסימאלית התאורטית שלו היא 150Mbps ולכן בפועל בתקן N תקבל לכל היותר סביב 40Mbps. אבמחשב הנייד אתה מקבל רק 10Mbps כיוון שהנתב תומך בו זמנית גם ב-N וגם ב-G וסביר להניח שיש עוד רעש על הערוץ בגלל נתבים של השכנים. אתה יכול לנסות לשחק עם הערוצים של הנתב - יכול להיות שתקבל שיפור קטן כתוצאה מכך.

פורסם
  • מחבר

אז אין טעם לקנות כרטיס רשת אלחוטי? או שזה הימור?

פורסם
  • מחבר

קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB, מדגם TL-WN725N של TP-Link, במחיר של לאפה שווארמה + שתייה. הצלחתי להוריד ב-3.3MB/s, שזה די קרוב למהירות המקסימלית של החבילה שלי. אני מרוצה. :)

פורסם
לנתב שלך (740) יש רק אנטנה אחת, כלומר הוא לא תומך בתקן N הרשמי. המהירות המקסימאלית התאורטית שלו היא 150Mbps ולכן בפועל בתקן N תקבל לכל היותר סביב 40Mbps. אבמחשב הנייד אתה מקבל רק 10Mbps כיוון שהנתב תומך בו זמנית גם ב-N וגם ב-G וסביר להניח שיש עוד רעש על הערוץ בגלל נתבים של השכנים. אתה יכול לנסות לשחק עם הערוצים של הנתב - יכול להיות שתקבל שיפור קטן כתוצאה מכך.

צ'יף אתה טועה. אני עם הנתב הנ"ל הגעתי למעל 80Mbps כאשר הוא מוגדר להשתמש בתקן N בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.