עבור לתוכן

מבקש המלצה למשחק אסטרטגיה

Featured Replies

פורסם

לא מזמן התקנתי ג׳נרלס :) שוב.

משחק מעולה

פורסם

אין ספק - יש לו אבל כמה באגים מעצבניםאני הכי אוהב את הטרוריסטים במיוחד עם מנהרות הפתע שלהם

פורסם

יש מצב שהחמאסניקים שיחקו ג'נראלס ואהבו את הקונספט של המנהרות? חזק.. אני בעד שגם ביבי ישחק ג'נראלס, ויאהב את הקונספט של המפציצים הגדולים שהורסים את כל הבסיס בלי לשלוח טנקים

פורסם
  • מחבר

גנרלס היה ההמשך מצויין לרד אלרד שתיים למרות הבאגים בקוד

כל חובבי הזאנר מחכים שמישהו ירים את הכפפה וייצור משחק בסגנון

פורסם

הרבה מן הדברים שמופיעים בג'נארלס זה דברים שקורים היום - ה-GLA זה ממש החבר'ה של החמאס ודעאש - שימו לב באיזה כלי רכב הם משתמשים - באיזה טקטיקות. זה מה שכל כך יפה במשחק הזה שהוא לא "תלוש" מהמציאות כמו משחקים אחרים (למשל ברד אלרט פתאום מביאים איזה מכשיר חוצני - שקר כלשהו) - זה נכון שגם כאן יש דברים מופלצים אבל לוחמה טרוריסטית וכימית זה משהו שממש קורה. מחבלים מתאבדים \ אופנועי נפץ \ טויוטה עם מכונת יריה\מנהרות תופת וכיוב'. גם אצל הצבאות האחרים יש דברים די אמינים.

פורסם
הרבה מן הדברים שמופיעים בג'נארלס זה דברים שקורים היום - ה-GLA זה ממש החבר'ה של החמאס ודעאש - שימו לב באיזה כלי רכב הם משתמשים - באיזה טקטיקות. זה מה שכל כך יפה במשחק הזה שהוא לא "תלוש" מהמציאות כמו משחקים אחרים (למשל ברד אלרט פתאום מביאים איזה מכשיר חוצני - שקר כלשהו) - זה נכון שגם כאן יש דברים מופלצים אבל לוחמה טרוריסטית וכימית זה משהו שממש קורה. מחבלים מתאבדים \ אופנועי נפץ \ טויוטה עם מכונת יריה\מנהרות תופת וכיוב'. גם אצל הצבאות האחרים יש דברים די אמינים.

זה נראה לך מקרי?

ולחנך אומה שלמה לשחק במשך 15 שנה משחקי SHOOTERS שאתה שוטר והאוייב ערבי טרוריסט לא משפיע?

ככה מייצרים אנשים שמוכנים למלחמה מהרגע שהם נולדים, סימולציות של מלחמה... אגב היום אותם ילדים הם בני 20-30 והם מחזיקים שלטים של XBOX ומכוונים מזל"ט.

איזה מקריותתתתת!!!!!!!!!!!!

פורסם

יש בהחלט משהו בדברים שאתה כותב - אני משתדל שלא לחשוף את הילד שלי למשחקים כאלו אבל אני יודע שבשלב כזה או אחר הוא יחשף לכך.

פורסם

כמובן, בשביל זה מייצרים את זה בעיקר לשוק האמריקאי, כי הם גם אלה שיצאו להילחם בסוף, ולא אנחנו - אני בטוח שמצא הרבה שולמנים שקשורים לחברות ההפקה של המשחקים.

ועל זה נאמר : "נקמת היורמים!!!"

נערך על-ידי Noririco

פורסם

אתה באמת חושב שאתה יכול רק לערוך את ההודעה הדוחה שכתבת והכל יהיה בסדר? קיבלת השתקה לשבועיים. תמשיך ככה ותמצא את עצמך מחוץ לפורום מהר מאוד.

פורסם

אני ממליץ את המשחק אימפריה אונליין! :party0023:

זהו משחק אסטרטגיה מדהים ו מאו מהנה. לפי דעתי אפילו יותר טוב איקרים.

www.imperiaonline.org

פורסם

מישהו ניסה את גירסת ה hd החדשה שיצאה לאייג' אוף אמפיירס? הגרפיקה ממש טובה עכשיו?

פורסם

אתה מדבר על Age of Empires II HD? אז זו בדיוק אותה גרפיקה. הדבר היחיד שHD בזה זה שהוסיפו תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר. אם כי הגרפיקה לא היתה כזו גרועה מלכתחילה, אז אני לא רואה סיבה להתלונן.

פורסם

לא משתלם לשחק שוב... שאלה על company of heros2, יודע במקרה איך עושים שמירה וטעינה מהירה? על איזה מקשים לוחצים? תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים