עבור לתוכן

מבקש המלצה למשחק אסטרטגיה

Featured Replies

פורסם

בסגנון רד אלרד 2

גנרלס

אג׳ אוף אמפייר

תודה

פורסם

גדלתי על המשחקים שציינת... קודם כל יש לך red alert 3. ישן אבל טוב... בזמנו ראיתי בסטים חבילה של כל המחשקים של המפתחת של ra בכלום כסף.. איזה 17 משחקים. יש גם גירסאות חדשות לאייג' אוף אמפיירס, גירסאות hd וכאלה.. תבדוק בסטים. ואם אתה מחפש משחק אסטרטגיה חדש.. לך על company of heroes 2. אתה תישאב לגמרי

פורסם
  • מחבר

גם אני כמובן גדלתי על המשחקים האלה. ומתגעגע לימים שהיה לי לילות נטולי דאגות לשרוף עליהם

רד אלארט 3 שווה לת**ת של אבו מאזן.

רץ מיד לבדוק את COH 2

עלק סטים;)

פורסם

סטארקרפט 2 ...

פורסם

אני עדיין (כבר 10 שנים ככה) מכור להירוס 3.

זה עולם פנטזיה אז לא יודע אם זה מה שאתה מחפש.

וזה גם TBA ולא RTS כמו שציינת RA2....

בעניי אחד ממשחקי האסטרטגיה הכי טובים גם היום.

פורסם

בכל heros חדש שיצא מנסים לחכות את ההצלחה של heros 3, עדיין לא הצליחו. לגבי ra3, לא הצליח כמו ra2, אבל ךא כזה גרוע..

פורסם
בכל heros חדש שיצא מנסים לחכות את ההצלחה של heros 3, עדיין לא הצליחו. לגבי ra3, לא הצליח כמו ra2, אבל ךא כזה גרוע..

בחדש לא יצא לי לשחק (6)

אבל החמישי דווקא היה ממש טוב ומאוד נהנתי ממנו.

פורסם

אם אתה מחפש RTS אז הרשימה הבאה יכולה לעזור..

Rise of Nation

age of mythology + titans

warcraftt 3

sins of a solar empire

world in conflict

warhammer 40k dawn of war

supreme commander

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II

r.u.s.e 2

סדרת total war

וכמובן מה שהמליצו

סדרת command and conquer

starcraft

company of heroes 2

לכל אחד מהם יש מאפיינים שונים וכנראה שחלקם זה לא בדיוק מה שאתה מחפש אבל זה הרשימה בגדול של כמעט כל משחק טוב שיצא בזאנר הזה (לדעתי)

פורסם

ראיתי בדיון הזה שדיברו על ra4.עד כמה שאני יודע לא יצא 4, רק 3. יש ביוטיוב סרטוני משחקיות של ג'נרלס 2, אבל נראה לי שיש בעיה בפיתוח שלו.. לוקח להם יותר מידי זמן

פורסם
ראיתי בדיון הזה שדיברו על ra4.עד כמה שאני יודע לא יצא 4, רק 3. יש ביוטיוב סרטוני משחקיות של ג'נרלס 2, אבל נראה לי שיש בעיה בפיתוח שלו.. לוקח להם יותר מידי זמן

הלוואי ויצא המשך לRA

ממה שידוע לי היה המון דיבור על Generals 2 אבל ממה שהבנתי הוא בוטל

חבל Generals זה המשחק האהוב עלי אם כי הוא באג אחד גדול כי לא משנה על איזה מחשב הרצתי אותו (כולל מחשב חדש שעומד בדרישות מערכת של כל משחק אפשרי שיצא או שיצא בזמן הקרוב)

המשחק נתקע במשחק מול כמות אויבים גבוהה (יותר משתיים שמוגדרים כ-HARD)

פורסם

חפש ביוטיוב תראה סרטוני משחקיות, דווקא נראה טוב.. אני בטוח שימשיכו לפתח אותו בעתיד.. לטעמי המשחק הכי טוב שלהם, היה גיוון, אחלה משחק

פורסם

ראשית אני מצטרף להמלצה על סטארקרפט 2 אני משחק כרגע בחבילת ההרחבה שלו - תענוג. כמו כן אם מעניין אותך TOWER DEFENSE (שזה נופל תחת הקטגוריה של אסטרטגיה) - יש את DEFNSE GRID 1 ו-2 (שיצא לא מזמן) שזה משחק תענוג - גם בו אני משחק (שיש לי זמן כמובן) לגבי GENERALS מאוד מאוד אהבתי ואני מחכה למשחק ההמשך (למרות שהוא נראה לי יהיה מאוד שונה)

פורסם

ג׳נרלס בוטל לחלוטין ... היה אמור להיות משחק חינמי

פורסם

עצוב - דווקא ראיתי קדימון משחקיות - והזלתי ריר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים