עבור לתוכן

מסך ישן יחסית וקניית כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מסך ישן :

http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-226bw/specs/

ואני רוצה לרכוש מחשב חדש.

ההתלבטות שלי הינה בנוגע לכרטיס מסך,

הרי הרזולוצייה במסך שלי הינה 1680 x 1050

ואני חשבתי ללכת על כרטיס מסך GTX 760.

השאלה שלי היא האם המסך מהווה בעיה, כמו כן ראיתי שכרטיס מסך:

[h=1]MSI NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h]עולה קרוב ל-400 שקל פחות, והאם שווה להשקיע את ההפרש הזה אם מבחינת ביצועים גרפיים וגם מבחינת איכות המוצר ופחות בעיות עם Geforce,

לפי מה שראיתי הביצועים של שניהם לא ממש רחוקים אחד מהשני, ומצד שני המחיר של ה-760 עולה בערך 40 אחוז יותר.

תודה רבה.

פורסם

בין איזה כרטיסים אתה מתלבט?

ומאיזו בחינה תהיה בעיה עם הרזולוציה של המסך?

פורסם
  • מחבר

Intel Core i5-4690

Zalman CNPS10X Optima

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5

Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX

Corsair 200R

Seasonic S12II-620

Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMX8GX3M1A1600C11

SATA LG DVDX24 DL

פורסם

אז... כבר יש לך את הGTX 760 הזה של גיגהבייט? אני לא מבין...

פורסם
  • מחבר

לא אין לי כלום חוץ מהמסך הנל.

התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1200 אבל אם יש כרטיס מסך חזק במחיר הרבה יותר טוב אז למה לא.

מודה שיש לי נטייה ל NVIDIA

פורסם

בעקרון למשחקים חדשים ב-1680X1050 יש לך כמה ברירות, וזה תלוי מאוד באיזה חנות אתה קונה את זה.

עד 800 שקלים הכח הגרפי (החדש) הכי גבוה שתמצא יהיה ב-HD 7870 XT, שזה בעצם כרטיס שדומה ביכולת ומאוד בחומרה ל-R9 285.

http://www.tms.co.il/product/12311

הכח שלו דומה לזה שה-GTX 760 יציג והוא עולה משמעותית פחות.

אם אתה רוצה משהו מהצד הירוק, עכשיו האמת היא לא תקופה טובה, כי שדרוג משמעותי מהרמה הזאת יהיה GTX 770 והוא גם ככה עולה קרוב ל-GTX 970, צפונית ל-1500 שקלים.

אם תרצה כח גרפי טוב יש לך שתי אפשרויות, או שתקנה ממה שקיים עכשיו או שתמתין להגעת GTX 960.

GTX 960 צפוי להיות אח קטן ל-GTX 970 שימכר ככל הנראה באיזור 1200 שקלים, והוא צפוי להיות חזק מכל מה ששוק הביניים מציע כרגע דוגמת HD 7870 XT, HD 7950, HD 7970 או מאנוידיה ה-GTX 760 וה-GTX 770.

פורסם
  • מחבר

לחכות זה לא ממש אופציה בשבילי.

נראה לי שאני מפחד מ-AMD ומקובע מידי, נוצר אצלי הרושם ש-AMD פוטנציאלית פחות איכותי וזה מפחיד אותי, אנשים התלוננו על דרייברים לא טובים ועוד, אחרת הייתי כבר לוקח את ה 265 ב-820 שקל.

האם החשש שלי מופרך לגמרי ?

פורסם

ככה או ככה ה-R7 265 מחוץ למשחק (מדובר ב-HD 7850 שקיבל מיתוג מחדש), בטח במחיר גבוה מכרטיסים שחזקים ממנו משמעותית.

החשש שלך לא מופרח, ובעיות כאלה ואחרות זה דבר שתמיד יכול לצוץ (בין אם NVIDIA או AMD) וסביר גם שיצוץ מעת לעת. השאלה היא בעיקר כמה מקום אתה נותן להעדפה אישית על פני ביצועים נטו.

יש לך כרטיסי מסך בעלי כח גרפי דומה למדי בהפרש של 400 שקלים והעדפה שלך בניהם.

http://www.tms.co.il/product/14228

אם תחליט כך או אחרת, הביצועים יהיו גבוהים למדי בהתחשב ברזולוציה הצנועה.

פורסם

ממליץ לא להשקיע שקל כל עוד אתה על רזולוציה כזו ... החלפת מסך תשפר את חווית המשחק יותר מכל דבר אחר

פורסם
  • מחבר

אבל כעקרון המחשב לא אמור להיות מפלצת משחקים.

החלפת המסך כרגע לא באה בחשבון מטעמים כספיים כמובן.

השאלה אם זה ממש מיותר לרכוש את ה-760

פורסם

עבור הרזולוציה הזאת יכול להיות ש 760 יהיה טיפה overkill. יש כרטיסים חדשים זולים יותר שיתנו ביצועים טובים עבור 1680x1050 תלוי מה אתה מתכנן להריץ כמובן.

בכל מקרה אם זה מדבר אליך אני מוכר gtx 550 ti ב 250 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים