עבור לתוכן

איך אני מעדכן את הדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הקשוחה של

Samsung HD103SJ

העברתי לדיסק קשיח חיצוני

אבל הוא לא מזהה את העדכון בביוס איך מעדכנים בצורה נכונה?

פורסם

אתה רוצה להרחיב לאיזה עדכון את המתכווין?

פורסם
  • מחבר
אתה רוצה להרחיב לאיזה עדכון את המתכווין?

F3 :

http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en

יש פה הסבר אל לא ממש הבנתי

בדרך כלל מעברם לכונן חיצוני ומתקינים דרך ביוס

פורסם
  • מחבר

מישהו?,

פורסם

עדכון קושחה לדיסק לא נראה לי שמתקינים דרך הביוס... אתה אולי מתבלבל עם עדכון ביוס?

פורסם

נראה לי הם רוצים שתוסיף את הקובץ לדיסקט DOS ותעלה ממנו את המחשב. במקום זאת הייתי מנסה להעלות את המחשב ל recovery console אם דיסק התקנה של וינדוס, ומריץ את הקובץ ממנו

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לצרוב את הווינדוס על דיסק קשיח להעלות בבוט אז מה לעשות כשההתקנה של הווינדוס עולה?

פורסם

אני _מנחש_ - זה מה שהייתי מנסה אם הייתי במקום שלך. הייתי מנסה להעלות CD התקנה של וינדוס ולהגיע בו ל cmd - של ה CD ולא של מערכת הוינדוס המותקנת על הדיסק הקשיח, ומשם מריץ את ה exe

(אני לא רוצה תלות במשהוא שנמצא על הדיסק הקשיח בזמן שאני מעדכן אותו - כלומר, לא להריץ את ה exe מהדיסק הקשיח למשל)

ויכול להיות שהניחוש שלי בכלל לא בכיוון

פורסם

בנאדם, יש שם הוראות כל כך מסודרות...

שים את הקובץ על bootable media - נגיד דיסק און קי שפורמט כbootable. חבר את ההרד דיסק לחיבור הראשון בלוח, ותריץ את הקובץ אחרי בוט מתןך הדיסק און קי.

אותו רעיון כמו שבינארי כתב.

נערך על-ידי RobotCop

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לחבר תא הארדיסק לחיבור הראשון בהארדיסיק?

ולעביר את הקובץ לדיסק קשיח חיצוני בתור בוט כמו שעושים עם ווינדוס?

אז לא צריך את הווינדוס רק את הקובץ ?

מצטער שאני שואל פשוט לא רוצה לעשות שטויות ומעולם לא נתקלתי בעידכון כזה מוזר לרוב זה לא ככה

פורסם

קובץ ה exe הוא רק התוכנה שמבצעת את העדכון, הוא לא מערכת הפעלה שיכולה לעלות בצורה עצמאית על המחשב. עליך להעלות על המחשב וינדוס "מאפה שהוא" (בדרכים שלך) ולהריץ את ה exe, תחת המגבלה שאתה לא יכול להריץ דברים מתוך הדיסק הקשיח שאותו אתה מעדכן

אתה לא ממש חייב להריץ מערכת וינדוס מלאה (שכוללת דסקטופ), ניתן להסתפק ב cmd שרץ על מערכת בסיסית כלשהיא, כמו מה שיש בדיסק התקנה של וינדוס או bootable USB (של וינדוס). יש כלי עדכון שיסתפקו גם ב DOS, אבל לא תמיד

אם נעלה לרמה מתקדמת יותר, ניתן גם להסתדר בלי העברת ה exe לדיסק חיצוני. ברוב המקרים יש / אתה יכול להגדיר ram drive במערכת ההפעלה שהעלית ב live, ואז אתה יכול להעתיק את ה exe מהדיסק הקשיח ל ram drive ואז להריץ מה ram drive

פורסם

חבר, מה אתה מנסה בדיוק לעשות?

הדבר הזה הוא לא סתם עדכון גרסא, זה עדכון קושחה שבא לתקן בעיות תאימות עם צ'יפסטים מאוד ספציפים של AMD ואינטל.

אם אתה לא מנסה לטפל בדיוק בבעיה הזו, אין לך צורך בעדכון הזה.

אם אתה כן, אנא תן מפרט של המחשב או לפחות את הדגם של לוח האם שלך.

פורסם
  • מחבר
חבר, מה אתה מנסה בדיוק לעשות?

הדבר הזה הוא לא סתם עדכון גרסא, זה עדכון קושחה שבא לתקן בעיות תאימות עם צ'יפסטים מאוד ספציפים של AMD ואינטל.

אם אתה לא מנסה לטפל בדיוק בבעיה הזו, אין לך צורך בעדכון הזה.

אם אתה כן, אנא תן מפרט של המחשב או לפחות את הדגם של לוח האם שלך.

אני רוצה לעדכן כי לאחרונה הם קצת אטיים יש לי זוג כאלה

הלוח שלי הוא asrock X79 Extreme4

כשאני עושה BOOT איזה אני מעלה את החלון CMD ?

זה באמת לא ברור לי כל הדרך הזאת איזה מעצבן

פורסם

אין לך שום צורך בעדכון הזה, הוא מטפל בבעיות תאימות עם צ'יפסטים שונים משלך.

זה לא יועיל לך בכלום ואם לא תעשה את זה כמו שצריך יש גם סיכוי שתהרוס.

אם ההרדיסק שלך איטי לטעמך תעשה לו בדיקת תקינות ותבדוק אם צריך לאחות אותו (Defrag)

This patch code is released in order to solve the compatibilty problem between some motherboards (the AMD SB850 chipset and the Intel P67/H67 chipset) and Samsung-brand hard drives, F3 and F3EG models only.

נערך על-ידי RobotCop

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים